Sedaj me pa zanima, če bi se to dalo homologirati (RTI Maribor) za Clio 1.5 dci 60kw-80 km

Z gumami 195-50-15 sem se že vozil eno leto, sedaj sem pa še zatemnil stekla in bi rad imel vse ˝črno na belem˝.

hvala za odgovore
LP domi
domi je napisal/-a:DragonFIy je napisal/-a:drgac pa dopis al pa prired da bo prov. sam ne it v extreme
lp
Kaj si mislil s tem![]()
DragonFIy je napisal/-a:domi je napisal/-a:DragonFIy je napisal/-a:drgac pa dopis al pa prired da bo prov. sam ne it v extreme
lp
Kaj si mislil s tem![]()
dobis tuv (najbolj na racunalnik) in dopises ali pa priredis podatke npr iz 175/65/15 na 185/65/ 15 oziroma na tisto mero k jo rabs. ne smes pa it v extreme da bos zdej priredil na 215/65/15 za puntota al pa tak manjsi avto.
druga moznost pa je da konje spremenis v svoje (v tem primeru na sibkejse)
da se vse sam volja je potrebna![]()
lp
PaGeR je napisal/-a:DragonFIy je napisal/-a:domi je napisal/-a:DragonFIy je napisal/-a:drgac pa dopis al pa prired da bo prov. sam ne it v extreme
lp
Kaj si mislil s tem![]()
dobis tuv (najbolj na racunalnik) in dopises ali pa priredis podatke npr iz 175/65/15 na 185/65/ 15 oziroma na tisto mero k jo rabs. ne smes pa it v extreme da bos zdej priredil na 215/65/15 za puntota al pa tak manjsi avto.
druga moznost pa je da konje spremenis v svoje (v tem primeru na sibkejse)
da se vse sam volja je potrebna![]()
lp
Kako misliš "prirediš" ?
A veš da je to kaznivo in prepovedano![]()
LP :P
dejan84 je napisal/-a:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj če bi linke takih tem kr poslali naprej ta modrim & na LPP, a???![]()
Modiji, dejte mal uredit temo al pa jo v smetnjak premaknte, k zgleda eni še zmer ne vejo, kaj lahko na glas razmišljajo in česa ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov