Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
IBIZA SXI
Nov uporabnik

Kraj: MB

Ali velja pri nas...

Napisal/-a IBIZA SXI Če mar 17, 2005 10:38 pm

enako pravilo kot v Nemčiji (vir: prispevek Auto moto sport TV (VOX)) da mora biti spodnji rob zadnje reg. tablice 30 cm od tal.

LP

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če mar 17, 2005 10:47 pm

neki zakon je z vezi z tablicami, sam nevem točno kakšen

mislim razen tistega da morejo bit na vozilu :P

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe Če mar 17, 2005 10:53 pm

Prvo kao prvo mas cudn smisu za styling ker men tablca niti mal nepotegne na styling :)
Drugo kao drugo fajn da gres prasat javno :) glej ga zlomka jutr me bo kops ustavu ker mam tablco prenisko in si bo zmislu razlog da mi jo potrga pa se kako foro na homolomo prbije res fajn. Ves google in podobni obstajajo clo zakon za jurija dobis na benzah.

LP PiLLLe

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM Če mar 17, 2005 11:06 pm

PiLLLe je napisal/-a:Prvo kao prvo mas cudn smisu za styling ker men tablca niti mal nepotegne na styling :)
Drugo kao drugo fajn da gres prasat javno :) glej ga zlomka jutr me bo kops ustavu ker mam tablco prenisko in si bo zmislu razlog da mi jo potrga pa se kako foro na homolomo prbije res fajn. Ves google in podobni obstajajo clo zakon za jurija dobis na benzah.

LP PiLLLe

kdo bi pa tebe razumel :roll: :twisted:

Uporabniški avatar
vesolc
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a vesolc Če mar 17, 2005 11:22 pm

FireSTORM je napisal/-a:
PiLLLe je napisal/-a:Prvo kao prvo mas cudn smisu za styling ker men tablca niti mal nepotegne na styling :)

LP PiLLLe

mors sleng govort pa razumes :P :P

Uporabniški avatar
IBIZA SXI
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a IBIZA SXI Če mar 17, 2005 11:57 pm

vesolc je napisal/-a:
FireSTORM je napisal/-a:

LP PiLLLe

mors sleng govort pa razumes :P :P

Svašta!

Da ti malo pomagam potegnit:
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Pe mar 18, 2005 8:47 pm

kr neki...ki ti bo ded šel merit...pa opazu tut ne bo..prej kako crkjeno žarnco :P

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc So mar 19, 2005 10:19 am

a ni vseen ki je al na kuferamu al na odbijaču sam da je osvetlena z belo svetlobo :D
Slika

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So mar 19, 2005 10:26 am

LP PiLLLe

Vrjetno ja. Kops bo zdej tole prebral juter bo pa racija za preniskimi tablicami. :roll:

Uporabniški avatar
PiLLLe
Poznavalec foruma

Kraj: lublana

Napisal/-a PiLLLe So mar 19, 2005 12:14 pm

Bor je napisal/-a:
Vrjetno ja. Kops bo zdej tole prebral juter bo pa racija za preniskimi tablicami. :roll:

Ne bit tolk sure a je prou! Mal si poglej kok pezojckov 206 ma tablce prenisko spredi in vrjem drzava poskrbi da te olup za jurija al pa dva. Dont be so smart.

LP PiLLLe

Bor
Uporabnik

Kraj: Grosuplje

Napisal/-a Bor So mar 19, 2005 12:25 pm

PiLLLe je napisal/-a:
Bor je napisal/-a:

Ne bit tolk sure a je prou! Mal si poglej kok pezojckov 206 ma tablce prenisko spredi in vrjem drzava poskrbi da te olup za jurija al pa dva. Dont be so smart.

LP PiLLLe

Ma dej nehi no.
In kaj zdej ti bojo kazen piasli zato, ker maš original prenisko tablco. Kar je original je original nimajo kej. Če pa ni original more bit pa homologirano.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So mar 19, 2005 12:57 pm

kolko vem pri nas ni neke omejitve da nebi smel tablice prestavit na odbiac ce npr ma tablco serijsko na prtljaznih vratih oz mal nizje.
Edin pogoj je da moras tudi osvetljitev prestavit.
lp

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Napisal/-a FireSTORM So mar 19, 2005 1:55 pm

tablica mora bit osvetljena z belo svetlobo
in seveda originalna
ne pa tiste nalepke kaj si lahko daš delat
drugih omejitev pa ni!

pa maš lahko tablico na podalšku odbijača če hočeš
Vrni se na Styling