Nixxon je napisal/-a:Pomoje zelo tezko, lahko edino probaš samo si ne predstavljam kako bo zgledalo. Saj to veš kako jih naredit, un link od unga k jih je na Hondi naredu.
Drgač pa a niso za P205 obstajale dvojne okrogle, tam bi pomoje bl kul zgledal.
Dariooo je napisal/-a:zivjo...no kaj me zanima ze veste...pa tud ce je mozna kaka varjanta da se bi dalo ze v original kako tako luc da bi izgledalo tko kot angel eyes??..
LP
Kiko je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:zivjo...no kaj me zanima ze veste...pa tud ce je mozna kaka varjanta da se bi dalo ze v original kako tako luc da bi izgledalo tko kot angel eyes??..
LP
Evo, najdu sem jih. Bojo v redu?
Kiko je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:zivjo...no kaj me zanima ze veste...pa tud ce je mozna kaka varjanta da se bi dalo ze v original kako tako luc da bi izgledalo tko kot angel eyes??..
LP
Evo, najdu sem jih. Bojo v redu?
KREMENKO je napisal/-a:Sam so pa hude.
Kemični je napisal/-a:Mene pa zanima, če je kdo že naročal od te firme, oziroma če se da te luči kje v SLO dobit?
Sicer bi pa rabo za cliota.
http://www.neotuning.com/catalog/product_info.php?cPath=26_194&products_id=3192
Dariooo je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Pomoje zelo tezko, lahko edino probaš samo si ne predstavljam kako bo zgledalo. Saj to veš kako jih naredit, un link od unga k jih je na Hondi naredu.
HMM.......dvojne okrogle?...ma to mislis samo uno platiko ki das gor?!...bljak...uno mi je ogabno......
Nixxon je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:Pomoje zelo tezko, lahko edino probaš samo si ne predstavljam kako bo zgledalo. Saj to veš kako jih naredit, un link od unga k jih je na Hondi naredu.
HMM.......dvojne okrogle?...ma to mislis samo uno platiko ki das gor?!...bljak...uno mi je ogabno......
Uf buh ne dej, tisto je res ogabno. Mislu sm da so mel kkšne Rally specialke v odprtini za luči dvojne okrogle luči montirane.
Drgač pa men se ne zdi 300+€ velik za komplet nove luči. Tastare lahko itak prodaš.
Dariooo je napisal/-a:ima kdo kako cenejso varjanto?LP
Kiko je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:ima kdo kako cenejso varjanto?LP
Probaj jih sam nardit!
http://www.geocities.com/crx_auto/angel_eyes.htm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov