Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

saks
Nov uporabnik

Kraj: Ajdovščina

odbijač in podaljšek,da bi bila kot eno

Napisal/-a saks Po mar 21, 2005 7:42 pm

Živjo,

Vem da ste bolj izkušeni in veliko veste,pa me zanima če lahko podaljšek za katerega imam papirje, dam na odbijač ter ga pokitam in nato barvam,tako da izgleda kakor da je iz celega. A bi to na LPP ko bi šel homologirat kaj težili?

Hvala za odgovore pa LP
saks

Uporabniški avatar
pugi405
Poznavalec foruma

Re: odbijač in podaljšek,da bi bila kot eno

Napisal/-a pugi405 Po mar 21, 2005 7:50 pm

saks je napisal/-a:Živjo,

Vem da ste bolj izkušeni in veliko veste,pa me zanima če lahko podaljšek za katerega imam papirje, dam na odbijač ter ga pokitam in nato barvam,tako da izgleda kakor da je iz celega. A bi to na LPP ko bi šel homologirat kaj težili?

Hvala za odgovore pa LP

Največji problem je dat ta podaljšek na odbijač.... govorim namreč o materialu.... sem pisal v ustyle pa so mi rekl, da ABS plastike :ne ne morjo privarit na odbijač tako kot bi jaz hotel oz. ne morejo dat garancije na pokanje barve :cry:

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Po mar 21, 2005 11:50 pm

pugi405 je napisal/-a:Največji problem je dat ta podaljšek na odbijač.... govorim namreč o materialu.... sem pisal v ustyle pa so mi rekl, da ABS plastike :ne ne morjo privarit na odbijač tako kot bi jaz hotel oz. ne morejo dat garancije na pokanje barve :cry:

Mah kak problem neki :? ... Vsako plastiko lh zdruzis ce je volja ;) ! Moj nacin: trdna in dost prozna zica (drat), luknjice na robovih ki jih hoces zdruzit, potem pa sivat :D ! Drzi ko sam satan, potem pa se zalijes z poliestersko smolo in malo vlaken cez :D ... Zmaga :twisted: ! Samo je pa res da na ABS plastiko nic ne prime, vsaj preden das gor plastik primer ;) , to pravim kasneje za poliester, drat bo ze drzal :lol: ...

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To mar 22, 2005 10:04 am

kemijski spoj ni mozen med poliestrom in ABS plastiko...tko da je treba prej postimat ABS plastiko(fejst posmirglat, mogoce mal povrtat) da se med seboj primeta mehansko

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee To mar 22, 2005 10:08 am

habbich je napisal/-a:kemijski spoj ni mozen med poliestrom in ABS plastiko...tko da je treba prej postimat ABS plastiko(fejst posmirglat, mogoce mal povrtat) da se med seboj primeta mehansko

Ej sanjski :D

dej mi neki povej,je možno pri modremu da za enkrat sam združim podalšek z odbijačem oz zakitam skup,ti si skoz na vezi z njim,pa kolk časa dela bi blo to,treba zdej pre poletjem mal poštimat zadevo :D
Slika

saks
Nov uporabnik

Napisal/-a saks To mar 22, 2005 11:15 am

Ja hvala za odgovore :) , ma za homo , pa bi verjetno bili problemi?

LP
saks

Uporabniški avatar
JOYride
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a JOYride To mar 22, 2005 12:19 pm

Zakaj, ce imas papirje? :?
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To mar 22, 2005 2:36 pm

killah bee je napisal/-a:
habbich je napisal/-a:kemijski spoj ni mozen med poliestrom in ABS plastiko...tko da je treba prej postimat ABS plastiko(fejst posmirglat, mogoce mal povrtat) da se med seboj primeta mehansko

dej mi neki povej,je možno pri modremu da za enkrat sam združim podalšek z odbijačem oz zakitam skup,ti si skoz na vezi z njim,pa kolk časa dela bi blo to,treba zdej pre poletjem mal poštimat zadevo :D

en dan pa je fertik...sam prej bi ga mogu poklicat ker ma kup dela z enim meganom :D

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee To mar 22, 2005 9:41 pm

habbich je napisal/-a:
killah bee je napisal/-a:

en dan pa je fertik...sam prej bi ga mogu poklicat ker ma kup dela z enim meganom :D

ja pol se bomo pa namenil ane, se da tud kej pr njemu štrihat al bo treba k ličarju vozit :D
Slika

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To mar 22, 2005 10:38 pm

njega prasi...naceloma bi lahk tud pihnu...sam ma res zabasan vse skup

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee To mar 22, 2005 10:42 pm

habbich je napisal/-a:njega prasi...naceloma bi lahk tud pihnu...sam ma res zabasan vse skup

pol bomo pa počakali, bom zravn donat prnesu,če ga mot da ma zabasan :D
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr mar 23, 2005 3:33 pm

saks je napisal/-a:Živjo,

Hvala za odgovore pa LP

če jaz to prav razumem ti misliš da se med podaljškom in odbijačem nebi vidlo kje je spojen ane? torej tista črta vmes...

pokitaš lukno pa preštrihaš...ali tak nebi šlo?

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr mar 23, 2005 10:35 pm

FireSTORM je napisal/-a:
če jaz to prav razumem ti misliš da se med podaljškom in odbijačem nebi vidlo kje je spojen ane? torej tista črta vmes...

pokitaš lukno pa preštrihaš...ali tak nebi šlo?

pojma ne ves :?

saks
Nov uporabnik

Napisal/-a saks Če mar 24, 2005 9:55 am

Ja tako mislm ,da se ne bi vidlo spoja,a če pokitam pa pobarvam sej (upam) barva ne bi pokala po spoju ..?

LP
saks

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Če mar 24, 2005 10:10 am

ce bo samo kit je velika verjetnost da bo popokal...nujno se poliester prej cez

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če mar 24, 2005 12:48 pm

desko zabij prek in bodi đek ;)
samo z kitom bi po moje šlo...mogoče bi čez čas začela farba res pokat...
kaj pa bi naredu da nebi pokala pa nimam pojma...
sam podalšek pa itak moreš "pribit" gor kit it ga 100% samo tko nebo držal gor

saks
Nov uporabnik

Napisal/-a saks Če mar 24, 2005 7:24 pm

Ja sej ga mislm tud,na konceh zakovičt,ter vmes zalepit s tistim silikonskim lepilom,baje da se ga s testim lepi.
hvala

LP
saks

Uporabniški avatar
Wolf
Nov uporabnik

Kraj: Vwland

Napisal/-a Wolf Pe mar 25, 2005 7:46 pm

Homologacija ni problem, ker lahko najprej namontiraš, narediš homologacijo, če imaš vse papirje in nato šele zakitaš oz. popraviš kot si želiš, ker nihče potem ne bo vedu, kdaj si ti opravil homologacijo.
Pa boljš, da v prvo zrihtaš OK, ker ko ti bo enkrat spokal bo zelo težko popravit. Sama barva bo zelo hitro popokala, če podlaga ne bo OK.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov