... ker tudi sama vozim coupeja (Xsara) sem malo radovedna katerega pa voziš ti.INFINITI je napisal/-a:... za mojega coupeja.
... glede tega sem se še malo pozanimala: te luknjice niso bile zaradi barvanja, to je bila dejanska napaka pri litju. Strokovno se jim baje reče lunker. To je v bistvu zračni mehurček v materialu, ki ostane po končanem litju, ker zrak ne more dovolj dobro izhajati iz modela-kokile. Dejansko je to neke vrste poroznost materiala, ki pa pri nadaljnem postopku obdelave ( v našem primeru struženja oblike izdelka) lahko pride še bolj do izraza. Več takšnih luknjic skupaj pa ni prav prijetno videti. Ampak kot sem že dejala je bilo to na takšnem mestu, da se po montaži gume to ne vidi. (med obema robovoma zunanjega plašča platišča. Verjetno so pri kontoli izdelka smatrali, da je to samo delna lepotna napaka in v primeru, da je to na vidnem delu takšno platišče ne dobi zelene luči za prodajo.INFINITI je napisal/-a:... "luknjice", sicer dvomim da bi bile zaradi tega kaj porozne...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov