Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
s8n
Nov uporabnik

Kraj: Tu in tam

SPEEDLINKE: KJE, KDO

Napisal/-a s8n Če mar 24, 2005 1:27 pm

Morda kdo ve za prodajalca platišč Speedline corse ( v Sloveniji, Italiji (ali Avstriji)) :?: :?: :?:

Kje in pri kom bi jih lahko kupil :?:

HVALA :!: ;)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če mar 24, 2005 1:31 pm

od kdaj so te feltne postale del tuninga? :roll:

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če mar 24, 2005 1:32 pm

FireSTORM je napisal/-a:od kdaj so te feltne postale del tuninga? :roll:

:har :-P :-P :lol: :twisted:

Uporabniški avatar
s8n
Nov uporabnik

Napisal/-a s8n Če mar 24, 2005 1:46 pm

Se iskreno opravicujem za morebitno pomoto, a nikjer nisem opazil foruma racing. ;)

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Kraj: Primorska

Napisal/-a mrt Če mar 24, 2005 1:48 pm

Jst sem jih kupu v stari Gorici,Mastroiani gomme,so imeli takrat najbolj ugodno ceno.Dobiš jih tudi še drugih trgovinah in vulkanizerjih v Italiji(Pneuservice......) :DZa Slovenijo pa ne vem :(

vojkos
Nov uporabnik

Napisal/-a vojkos Če mar 24, 2005 1:56 pm

Pozdravljen
Ravno pred kratkim sem se sam zanimal za te feltne, a brez uspeha, nek vulkanizer v italiji mi je rekel da so firmo kjer so izdelovali te feltne za cestno uporabo zaprli in da se sedaj ukvarjajo izključno samo z feltnami za rally, potem sem zasledil nekoga v kopru ki bi baje lahko zrihtal in mi je reku da bo zelo težko in potem na koncu spet ni bilo nič, edina možnost je verjetno še avstrija ali nemčija. Jaz sem iskanje opustu ker je je že 15 marc mimo in sem si nabavil feltne OZ.
Upam da sem ti kaj pomagal.
LP
aja to velja za nove, z druge roke verjetno da bi se jih dal dobit.
se imformativna cena ki mi jo je dal vulkanizer: cca 30k za feltno

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Napisal/-a mrt Če mar 24, 2005 2:12 pm

vojkos je napisal/-a:Pozdravljen
Ravno pred kratkim sem se sam zanimal za te feltne, a brez uspeha, nek vulkanizer v italiji mi je rekel da so firmo kjer so izdelovali te feltne za cestno uporabo zaprli in da se sedaj ukvarjajo izključno samo z feltnami za rally, potem sem zasledil nekoga v kopru ki bi baje lahko zrihtal in mi je reku da bo zelo težko in potem na koncu spet ni bilo nič, edina možnost je verjetno še avstrija ali nemčija. Jaz sem iskanje opustu ker je je že 15 marc mimo in sem si nabavil feltne OZ.
Upam da sem ti kaj pomagal.
LP
aja to velja za nove, z druge roke verjetno da bi se jih dal dobit.
se imformativna cena ki mi jo je dal vulkanizer: cca 30k za feltno

Zdaj je vprašanje kakšne feltne ti želiš imeti.Mi smo že takrat nabavili platišča za rally,tako da ne vem kako je z drugimi.Sigurno se jih še da dobit,bom vprašal kolega ki jih nabavlja za rally.Povej kakšen model želiš.ter za kakšen avto.Takrat je bila cena 200 tisoč lir,plus tega da si dobil IVO nazaj.
Drugače pa lahko pokličeš tudi v Axle v Koper,ti bodo lahko dali tam kake pametne informacije.
lp

Uporabniški avatar
s8n
Nov uporabnik

Napisal/-a s8n Če mar 24, 2005 2:20 pm

HVALA VSEM, posebej pa tebi mrt - sem ze pregledal kontakte, ki si jih omenil - razen Axla, ki ga bom obiskal v prihodnjih dneh :D ;)

Vsekakor ste mi vlili malo upanja. ;)

HVALA :!:

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Napisal/-a mrt Če mar 24, 2005 2:25 pm

s8n je napisal/-a:HVALA VSEM, posebej pa tebi mrt - sem ze pregledal kontakte, ki si jih omenil - razen Axla, ki ga bom obiskal v prihodnjih dneh :D ;)

Sporoči če boš kaj nabavil....A ti rabiš tudi TUV?Jaz ga,pa ga nikjer na dobim :x

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Če mar 24, 2005 11:42 pm

mrt je napisal/-a:
s8n je napisal/-a:HVALA VSEM, posebej pa tebi mrt - sem ze pregledal kontakte, ki si jih omenil - razen Axla, ki ga bom obiskal v prihodnjih dneh :D ;)

Sporoči če boš kaj nabavil....A ti rabiš tudi TUV?Jaz ga,pa ga nikjer na dobim :x

Tuv za speedlinke ga lahko iščeš z lučjo pri belem dnevu pa ga neboš našel namreč tuv ne obstaja. Sem pisal na okrog (brez kaj pretiravat ) 50 različnih e-mailov po vsem svetu ki imajo vsaj kako vezo z temi platišči pa je bil odgovor zmeraj enak. Dobil sem samo nek delni tuv za en bmw ker je en tip in germani dal atestirat te feltne za svojga bmw-ja to pa je tudi vse. Ampak drgač so pa to res zakon feltne. Drgač pa so ble moje tud kupljene v italiji (pneuservice)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če mar 24, 2005 11:49 pm

s8n je napisal/-a:Se iskreno opravicujem za morebitno pomoto, a nikjer nisem opazil foruma racing. ;)

ni za v racing, je pa za v styling, zato prestavljam tja ;)
Slika

Uporabniški avatar
mrt
Novinec

Napisal/-a mrt To mar 29, 2005 10:53 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:
mrt je napisal/-a:

Tuv za speedlinke ga lahko iščeš z lučjo pri belem dnevu pa ga neboš našel namreč tuv ne obstaja. Sem pisal na okrog (brez kaj pretiravat ) 50 različnih e-mailov po vsem svetu ki imajo vsaj kako vezo z temi platišči pa je bil odgovor zmeraj enak. Dobil sem samo nek delni tuv za en bmw ker je en tip in germani dal atestirat te feltne za svojga bmw-ja to pa je tudi vse. Ampak drgač so pa to res zakon feltne. Drgač pa so ble moje tud kupljene v italiji (pneuservice)

Bo kar držalo ja,žal imam tudi jaz podobne izkušnje :(
lp

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Sr mar 30, 2005 3:47 am

Predlagam ti, da v Slovenij povprašaš, pri Jemcu(Begunje), Profi vulkanizacija(Lj-polje), Urbančič motorsport(Lj-Tomačevo), mogoče Peljhan(Idrija)...Sportstil(Lj-Črnuče ali Šiška). Pri nas je teh felten na dirkalnih avtih kar nekaj...če ti že za nove ne bodo mogli pomagati jih dobiti, ti pa mogoče kdo kake malo rabljene proda...Kar se pa lepote tega tiče so pa ene najlepših oblik(vsaj za moj okus) :!:

L.P Bistri...
555
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov