Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

\"Usnje\" v notranjosti

Napisal/-a Sale Ne jun 02, 2002 5:46 pm

Zdej mam v planu, da bi določene dele notranjosti preobleku z usnjem (umetnim). V mislih mam obloge vrat, manšeto ročne, del armature, zadnjo polico,... A je mogoče že kdo kej takega delu? ;)

V fabrški prodajalni Save Kranj se baje dobi ta umetn usnje po ugodni ceni, a kdo pozna to varijanto?

[Sporočilo uredil/a 4Sale na dan 02.06.2002 ob 17:48 GMT]
Slika Slika

Uporabniški avatar
pikec
Novinec

Kraj: Maribor

Re: \"Usnje\" v notranjosti

Napisal/-a pikec Ne jun 02, 2002 9:46 pm

jaz sem na mercedesu 190e dal delno usnje not-belo usnje na vzglavnike,naslon za roko zadaj,vreča prestavne ročice in ročne zavore in zadnja polica.cena je bla 15k pa je on dal usnje pa fertik je blo v enem dnevu

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Po jun 03, 2002 5:23 am

4sale: ne vem kej bos dobil se umetno usnje ... Drugace pa za pravo usnje povprasaj v IUV Vrhnika ...
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re: Še eno vprašanje

Napisal/-a Sale Sr jun 12, 2002 10:46 am

Da ne bom glih novga topica odpiru, bom kr tuki vprašu.

A ma mogoče kdo kakšne izkušnje z domačo izdelavo podaljškov za odbijače in podobnih stvari iz plastične mase? S tem mislm na to če je kdo sam doma delal te stvari, ker jih npr. za njegov avto ni možno kupit. ;)
Slika Slika

VTI
Novinec

Re:

Napisal/-a VTI Sr jun 12, 2002 2:22 pm

A rabš kej mogoče.za ker avto!?

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Sr jun 12, 2002 2:28 pm

jst bi rabu za Bravota za zadaj, pa M3 style pragove, pa za spredaj (podaljsek)...kake so kej cene?

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Sr jun 12, 2002 5:47 pm

Sergio za Bravota torej rabiš zadn podalšek,hgt spoiler...?????Spredn podalšek se da tud dobit sam povej če češ,pragov je pa kr velik za zbirat.

P.S.a si ti Hondiju slike objavu na tvoji strani?

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re: Re:

Napisal/-a Sale Sr jun 12, 2002 6:11 pm

VTI pravi:
A rabš kej mogoče.za ker avto!?

Rabm, rabm karkol sam če se dobi. Za Toyoto Carino II (5. generacija). No zadnga spojlerja ne rabm, to že mam. ;)
Slika Slika

Kekec
Nov uporabnik

Napisal/-a Kekec Sr jun 12, 2002 8:13 pm

JO
VTI mene zanima ce se ,da kej narest kaksn spojler al pa podalsek pr twingotu kaksen unikat?
Iz kaksne mase je ta stvar narjena in ce je zlomljiva?
Ce mas kaksno sliko mi jo posli na email pa se ceno ce mas (lahko ceno tut spustis):D :D
CAO!!
Twingo Sport

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Sr jun 12, 2002 8:50 pm

VTI: zanima me, po kaksni ceni bi dobil pragove ki zgledajo kot M3 pragovi (vidis jih recimo lahko na strani od CarZone Specials, kjer se jih da v stilu univerzalnih - da pasejo na vse - dobit), pa zadnji podaljsek.

drugo ne rabim ;)

hvala

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Sr jun 12, 2002 9:01 pm

KEKEC:seveda se,da narest unikat sam odvisn kakšne so tvoje "sanje"!Aja ker materjal se pa ne zlom:)Materjal je poliester pol lohk pa zbiraš tkanino z epoxi smolo al pa brez...

Sergio:-jest bi rabu za zadaj!!!!?????kaj je z tabo sem te prašu kaj rabš zgorn spoiler,zadn podalšek odbijača...???

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re:

Napisal/-a Sale Sr jun 12, 2002 9:55 pm

VTI: a name si pa pozabu, al sem čist brezupen primer in nej si grem raj drug avto kupit :( (ponavad mam jst take pomisleke k travmiram zarad tega ker nič ne morem dobit) ;)
Slika Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Re: Re:

Napisal/-a Serđo™ Če jun 13, 2002 4:44 am

VTI: sej sm ti vmes ze odgovoril :)

cak, ti bom se slikce prlepu..pol pa spodi preber, kaj sm v drugo napisu:

(zadnji podaljsek - Rieger style)
Slika

M3 pragovi
Slika

in zdej nucam cene za to dvoje :)

DrSergioDJ pravi:
VTI: zanima me, po kaksni ceni bi dobil pragove ki zgledajo kot M3 pragovi (vidis jih recimo lahko na strani od CarZone Specials, kjer se jih da v stilu univerzalnih - da pasejo na vse - dobit), pa zadnji podaljsek.

drugo ne rabim ;)

hvala

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Če jun 13, 2002 1:58 pm

4SALE:NE NISM POZABU NATE!A ne dobiš opreme za Toyoto al kaj???Iz kje pa si ti??Mislm,smo že marsikej poštimal oz spedenal pa tud tvojo bomo tko,da ne mi obupat,ker rešitev v vsakem primeru je!Sej se,da marsikej priredit-predelat tko,da neki bo že šlo gor pa,da bo lepo zgledala.

Dr:zadn podalšek mislm,da je tak kot je na sliki Bravota,pragi se mi pa zdi da jih tud mamo tko,da morm prevert oz. pogledat pa ti povem za točno a je al ni al so full podobni.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re:

Napisal/-a Sale Če jun 13, 2002 6:24 pm

Hvala za vzpodbudne besede. :) Predvsem bi rabu en podalšek za pod spreden odbijač, ta avto ma namreč men osebno tam ful grdo narejen :( (seveda tut kakšne pragove, pa še kej). Bom v kratkem kakšno sliko gor napopu, da se bo vidl kva bi se dal narest. ;)
Slika Slika

iKst
Uporabnik

Napisal/-a iKst Če jun 13, 2002 8:34 pm

VTI, a bi ti dal kako številko ali pa mail naslov. Ker mene tut mal zanima tole :)

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Če jun 13, 2002 9:59 pm

4SALE:ja pa najbolj da daš gor sliko od najhij spedenane Toyote pa rečeš tole hočm met.:):)

Ikst:kaj pa rabiš ti oz.ker avto maš ti tko mal za orjentacijo.

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Re:

Napisal/-a Sale Če jun 13, 2002 10:13 pm

To bi blo res najbolš, sam ne boš verjel, da sem zadnič točn 3 ure visu na netu pa sem najdu eno samo sliko take Toyote (pa še ta je bla liftback in ne limuzina tko k je moja). Sicer ma kr neki "bodyworka" sam mi na žalost ni preveč všeč.

Bom dal tut gor. Ampak res eno samo sliko sem najdu :( :(, ne morš verjet. Al sem pa jst tak LOL, da ne najdem.

BTW...to je letnik 91 Carina (precej redek avto, vsaj pr nas in tut precej "dedkast" na žalost), če bi bla Carina E bi blo lažje ;)
Slika Slika

Kekec
Nov uporabnik

Napisal/-a Kekec Pe jun 14, 2002 11:32 am

JO VTI mene zanima ce se da prblizn spredn spodni (podspojler )spojler narest za lupota? Lhko sam na straneh podalske ce un ni izvedliv?Tle je ena slika .http://fiatclub.si21.com/fiat/bravo_t/bravo89.jpg
Pol pa se zase za odzadi ce se da narest podspojler da prideta avspuha notr vdelana za twingota mam pa 2 ovalca na vsaki strani na levi in na desni.Dal bi pa se mrezo pol notr.Ena prblizna slika od druzga avta .Lahko mi pa posles na email tvoj gsm al pa telefon da bova lahko bol komunicirala.
http://fiatclub.si21.com/fiat/bravo_t/bravo81.jpg
Twingo Sport

iKst
Uporabnik

Re: Re: \"Usnje\" v notranjosti

Napisal/-a iKst Pe jun 14, 2002 12:02 pm

VTI pravi:
4SALE:ja pa najbolj da daš gor sliko od najhij spedenane Toyote pa rečeš tole hočm met.:):)

Ikst:kaj pa rabiš ti oz.ker avto maš ti tko mal za orjentacijo.

Js dobim v kratkem toyoto corollo HB letnik 90. Tudi ta avto ni glih pogost zato bi verjetno kake custom spojlerje gor dat.
Jaz bi mel spojler za na streho zadaj. Mogoče kdaj ko bo mal več $$$ še pragove in odbijač za spredaj.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov