Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

rover

Napisal/-a perko84 Po mar 28, 2005 6:15 pm

Imam roverja 416, l. 1997
Zasledil sem da se dobijo lexsus luči in sicer iz VELIKE BRITANIJE.
Sem jih tudi že kontaktirav pa so mi rekli da naj plačam s kreditno kartico pa jih bodo poslal. Sam jst temu glih ne zaupam pa me zanima če je med vami kdo, ki jih lahko dobi na drugačen način ;)
Če ima kdo možnost mi lahko priskrbi tudi kašno drugo opremo (spojlerji, pragovi...)

I NEED HELP :lol:

Disco39
Nov uporabnik

Napisal/-a Disco39 To mar 29, 2005 1:30 pm

Ce mas kartico in ce si nasel artikel v tujini samio se cekiraj ce gre placilo prek PayPala ali Electrona. Oba sistema sta 100 % zanesljiva. Pazi le na postnino iz UK, ker zna bit hudo draga - ponavadi se ljudje posluzujejo avtoprevoznikov...
Ce pa se vedno nisi siguren, se pa vozi z navadnimi se naprej - ti pac ni pomoci...

Uporabniški avatar
djarty
Novinec

Napisal/-a djarty Sr mar 30, 2005 2:02 pm

Ali moster. Še en Roveraš. To mi deli. Lej, po novem se dajo dobit tud za 400-ko lexus luči. Tud sam sem kupil luči iz Velike Britanije za 200-ko, pa ni blo nobenih komplikacij. Pač plačaš s plastiko. Pri meni ni blo problemov. Dobu sem pa v 3 dneh. Poglej na www.mg-rover.org - on line shop
ali pa www.bansheemotorsport.co.uk

aRTy

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če mar 31, 2005 10:42 am

Ja vse lepo in prav sam jst morm pogledat luči če so vredu razne napakice...kaj če plačam pa mi prinesejo razbite...al pa kj druzga. Tem stvarem nebi zaupal. Zato vas prosim če ma kdo kašne veze da mi jih lahko prinese direktno iz tam, al pa da je kašna trgovina kjer lohka plačaš ob prevzemu :ue

Uporabniški avatar
Jinxy
Novinec

Napisal/-a Jinxy Če mar 31, 2005 4:36 pm

Hja, po eni strani imaš prav...nakupom v preverjenih online štacunam sicer zaupam, se pa res zakomplicira, če kej zajebejo.

Jest sem recimo za mojega Roverja naročil zadnji spojler in res, čez 1 teden sem dobil spojler na dom. AMPAK...Jest sem naročil spojler za Rover 45 4-vratno limuzino, dobil sem pa takega, ki paše na 5-vratni model :(
Še enkrat sem preveril moje naročilo in račun - definitivno sem naročil pravo stvar, celo na škatli, v kateri je bil spojler, je bila nalepka od pravega artikla. Verjetno (domnevam) je nekdo enkrat v skladišču dal spojler v napačno škatlo. Ko sem ga naročil, so pač poslali škatlo na kateri piše R45 4-door, nihče pa ni dejansko na avtomobilu probal, če je to to ker razlika napram 5dr je samo 2-3cm...ampak glih tolk da na mojega ne paše!

Skratka, poslal sem jim mail, da so zajebali in so mi odpisali, da ni panike, da naj ga pošljem nazaj in mi bojo poslali pravega. Poštnina do GB bi me prišla 12k, pa še enkrat bi moral plačati poštnino za "pravi" spojler. Preveč stroškov...zato zdaj omenjeni spojler prodajam? Jebat ga, pri tej štacuni me pač ne bojo več videli.

P.S. A imaš mogoče 5-vratnega Roverja, rabiš zadnji spojler? :oops:

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Če mar 31, 2005 6:16 pm

ne jst mam 4-vratnega, sam hvala vseen.
Te britanci so čist zblojeni, tud enga dela nimajo v kompletu

kaj mi rabjo pragovi, če pa nimajo sprednjega pa zadnjega podalška :evil:

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Po apr 04, 2005 7:33 pm

perko84 je napisal/-a:Te britanci so čist zblojeni

:lol:
Hja probaj naroči pa boš videl. Ni druge variante. ;) Razen, če greš va kakšno trgovino (Technoracing, A3M...) in jim zatežiš, da ti uvozijo. Pol jim pa lohk še težiš, če bo kaj zjebano. Ampak težko, da jih boš prepričal, da naj ti uvozijo kaj česar ne uvažajo. :roll:
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Po apr 04, 2005 7:57 pm

ja a nism glih to napisal prej :/:o:/
Sami bedaki so k za en čist dobr avto k se ga da hudo zrihtat ne dobiš nč :!: :!: :!:
Mislm če majo vsega boga zafičote pa jugote, pa ostal sranje, pa za golfa 10 vrst luče bi pa tud za roverja lohk kj meli.
Jst se enostavn ne upam naročit po pošti, k : 1.lohk ti sam vzamejo dnar pa nč ne dobiš, 2. loh ti prnesejo razbit pa se kregi za dnar dobit nazaj, 3. ...pitaj boga kaj še :lol:

rabim enga k se vozi tja dol da bi mi prpelu
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov