Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

vprašanje glede spojlerjev

Napisal/-a RegY So mar 15, 2003 9:11 pm

saj vsi veste, kako gre pri meni glede avta, ampak ko bo, bi rad vedel vse, pa me zanima še nekaj...

torej... kupim spojler kit s tüf-om, torej pripravljen na homologacijo, zmontiram, homologiram vse skupaj

v tem kitu bi vzel samo podaljške odbeh odbijačev, pa pragove...

kasneje pa bi se pojavil problem... ker meni sprednji podaljšek ni všeč, a je možnost, da ugotovijo, da imam predelan spojler? namreč dal bi ga delat k urošu, ali pa k fazerju... svetujte kaj bi bilo ceneje!

potem pa še nekaj... če homologiram cel kit, se mi vpiše vse, ali vsak del posebaj (pragovi, podaljška)? ker, če bi se vpisalo vse skupaj, bi lahko potem še dokupil en univerzalen spojler na strehi, za katerega bi lahko trdil, ali pa me sploh ne bi vprašali, če je del kita ali ne (link mate na sanjarjenju :D)

prosim povejte mnenje!!!

pa kje se to da najboljše prerihtat... ustyle, al fazer? ker če bom že tolko dal za spojlerje, bom še potem vsaj na tem hotel pršparat :D
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ So mar 15, 2003 10:55 pm

fazer ne dela po zelji, tko so men v petek (al četrtek?) rekli...

ko sm jim predlagu, da jim prnesem kalup, pa da oni nardijo, pa da mam pol homologacijo mozno, so bli pa se 2x bl veseli mene :D

pol jih pa prasam, kaj majo za bravota - isto ko MS design, sam ene male malenkosti drugace...sux...raj dam pol 40k za prednji podaljsek (pr njih je 22), pa mam reigerja, k vsaj neki zgleda..

:)

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY So mar 15, 2003 11:31 pm

torej raje dam pr ustyle-u predelat tiste dve prečki odspredaj namesto mrežice?
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Serđo™ So mar 15, 2003 11:43 pm

ja lahk prašaš fazerja no..sam bo pomoje ceneje pr urosu :)
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov