Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

PROBLEM Z HOMOLOGACIJO IN BACILI!!!!!

Napisal/-a djstane Sr apr 06, 2005 10:41 am

Zivjo!! Imam en velik problem!!! Pred stirinajstimi dnevi sem delal homologacijo za vse dodatke ki so na avtomobilu! Tam so mi dali list ki sem ga spopolnil in nato pregledali avtomobil! To je bilo to pa se posteno mogel placat!!! Tam so mi rekli da ce me ustavijo bacili--policaji-- naj pokazem list ki sem ga dobil po psti! Tam pise samo datum ter ura na katerega sem mogu bit na teh. pregledu! Jaz ves vesel grem domol ker sem vse naredu in pred 4 dnevi me ustavijo BACILI in zahtevajo homologaciski kartoncek!! :evil: Rekel sem njim da sem v postopku pa to njega ni zanimalo pa se list sem mu pokazal ter kopijo homologacije!! Tam mi je hotel izrociti kazen za 120K sit in vzet nalepko:shock: :shock: Kaj naj naredim????????
Hvala :bonk
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Re: PROBLEM Z HOMOLOGACIJO IN BACILI!!!!!

Napisal/-a matcho Sr apr 06, 2005 10:46 am

djstane je napisal/-a:Zivjo!! Imam en velik problem!!! Pred stirinajstimi dnevi sem delal homologacijo za vse dodatke ki so na avtomobilu! Tam so mi dali list ki sem ga spopolnil in nato pregledali avtomobil! To je bilo to pa se posteno mogel placat!!! Tam so mi rekli da ce me ustavijo bacili--policaji-- naj pokazem list ki sem ga dobil po psti! Tam pise samo datum ter ura na katerega sem mogu bit na teh. pregledu! Jaz ves vesel grem domol ker sem vse naredu in pred 4 dnevi me ustavijo BACILI in zahtevajo homologaciski kartoncek!! :evil: Rekel sem njim da sem v postopku pa to njega ni zanimalo pa se list sem mu pokazal ter kopijo homologacije!! Tam mi je hotel izrociti kazen za 120K sit in vzet nalepko:shock: :shock: Kaj naj naredim????????

Ja pa ti je dal kako kazen sedaj? Ker če ti ni pol se nimaš kaj za bat, sploh pa če imaš vso potrebno dokumentacijo da si v postopku za homologacijo.
Slika

Uporabniški avatar
HORSE
Poznavalec foruma

Kraj: Promised Land

Napisal/-a HORSE Sr apr 06, 2005 10:47 am

Kolikor jaz vem, ti policist ne more kar tako odvzet "prostosti", ampak te mora odpeljat na izredni tehnični pregled, ker "strokovno usposobljeni" ljudje pregledajotvoje vozilo...
Slika

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane Sr apr 06, 2005 10:59 am

Rekel je da me pelje na tehnicne ja pa da mi bodo tam sigurno vzeli nalepko!! kaksna potrdila moram imat? jaz imam samo tisti list pa se racun in to je to ??
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Sr apr 06, 2005 11:04 am

to zraven prinesi, pa bo.

če pa ti bojo hoteli vzet nalepko, pa reči, da boš zahteval povrnitve stroškov, ki bodo nastali, ker ne boš mogel prisostvovat pri sklepanju poslov, na katere se voziš s svojim avtom. pa reči, da to niso mali zneski ;)
Slika

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane Sr apr 06, 2005 11:06 am

saj sem povedal on je rekel da ga ne zanima to !! mene pa me zanima ker 120K sit ni malo!! bi si lahko kupil 17 col diske z tem denerjem!!
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr apr 06, 2005 11:18 am

djstane je napisal/-a:saj sem povedal on je rekel da ga ne zanima to !! mene pa me zanima ker 120K sit ni malo!! bi si lahko kupil 17 col diske z tem denerjem!!

a si zavrnu tehnični pregled?

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane Sr apr 06, 2005 11:34 am

ne sem poklical na lpp v ljubljano in oni so rekli da imajo TIHI dogovor z njimi da ne smejo kaznovat ceprav v zakonu poise da ce nimas napisano v homol. kartoncku te kaznujejo!!
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Sr apr 06, 2005 12:12 pm

Če majo tihi dogovor to ni vredno pol pizde mrzle vode...namreč jst sm tud brez homolomo kartončka...dons homologiru feltne......pol pa ti povej enmu rangerju iz spodnjega dupleka da ma z lpp tihi dogovor.....mislim ta država nas ma za norca

Uporabniški avatar
Pro2Type
Stalni uporabnik

Kraj: Povsod me je dost!

Napisal/-a Pro2Type Sr apr 06, 2005 12:27 pm

Tole se tud men zdi malo sumljivo. Mogl bi izdat en uradn dokument, k dokazuje da smo, ste, so v homologacijskem postopku, če se že na LPP tok obirajo, da se čaka tud do 14 dni za pregled in 1-2 meseca za kartonček. Mislm tole res ni fer.

LP

Uporabniški avatar
Whity1
Nov uporabnik

Kraj: Maribor suburbs

Napisal/-a Whity1 Sr apr 06, 2005 2:34 pm

Zgleda da bi radi da maš avto en mesec v garazi! :?

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr apr 06, 2005 3:09 pm

Whity1 je napisal/-a:Zgleda da bi radi da maš avto en mesec v garazi! :?

jap, pa en mesec skonto pri registraciji,mamujimmajmunsko :D
Slika

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Sr apr 06, 2005 3:21 pm

če si ta država nebo zmsilila nekega pravilnika, vsak dela tak kot mu je pa je.e folk kak mu paše,.. pa še na eni net strani ko odgovarja neki višji policist al koji k..ac, lepo piše, da rabiš samo za tehničnega homologaciski kartonček, in da policaju ne rabiš kazat,. sam svetuje pa da ga maš poleg,..

jaz ga zdaj v dobrih treh letih nisem še dobenemu pokazal, ne policaju ne na tehničnem,..
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr apr 06, 2005 3:24 pm

neyc je napisal/-a:če si ta država nebo zmsilila nekega pravilnika, vsak dela tak kot mu je pa je.e folk kak mu paše,.. pa še na eni net strani ko odgovarja neki višji policist al koji k..ac, lepo piše, da rabiš samo za tehničnega homologaciski kartonček, in da policaju ne rabiš kazat,. sam svetuje pa da ga maš poleg,..

jaz ga zdaj v dobrih treh letih nisem še dobenemu pokazal, ne policaju ne na tehničnem,..

ker ga ne rabiš pokazat...
tudi izpita ne rabiš policaju pokazat
če te ne vpraša
zdaj če pa potem škifu moreš pokazat homo karton pa nevem

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| Sr apr 06, 2005 9:53 pm

yurchek je napisal/-a:Če majo tihi dogovor to ni vredno pol pizde mrzle vode...namreč jst sm tud brez homolomo kartončka...dons homologiru feltne......pol pa ti povej enmu rangerju iz spodnjega dupleka da ma z lpp tihi dogovor.....mislim ta država nas ma za norca

ej ves kaj....v SPODNJEM DUPLEKU ti bojo se najmanj komplicirali za homologacijo!!!

po pravem bi te mogo clovek dol zmontirat stvari dokler ne dobi kartoncka pa je problem resen :)

pa saj tota nasa drzava ni normalna!!!
Drive as fast as you can and be happy!

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če apr 07, 2005 8:46 am

|jurcek| je napisal/-a:
ej ves kaj....v SPODNJEM DUPLEKU ti bojo se najmanj komplicirali za homologacijo!!!

po pravem bi te mogo clovek dol zmontirat stvari dokler ne dobi kartoncka pa je problem resen :)

pa saj tota nasa drzava ni normalna!!!

Ma to sm dal kot primer....itak je slovenija ena velka vas....brez zamere

Tud če daš vse dol pa si brez homologacijskega kartončka, ti bodo rangerji težil

Uporabniški avatar
mišel
Novinec

Kraj: Nova Gorica

Re: PROBLEM Z HOMOLOGACIJO IN BACILI!!!!!

Napisal/-a mišel Če apr 07, 2005 9:09 am

djstane je napisal/-a:Zivjo!! Imam en velik problem!!! Pred stirinajstimi dnevi sem delal homologacijo za vse dodatke ki so na avtomobilu! Tam so mi dali list ki sem ga spopolnil in nato pregledali avtomobil! To je bilo to pa se posteno mogel placat!!! Tam so mi rekli da ce me ustavijo bacili--policaji-- naj pokazem list ki sem ga dobil po psti! Tam pise samo datum ter ura na katerega sem mogu bit na teh. pregledu! Jaz ves vesel grem domol ker sem vse naredu in pred 4 dnevi me ustavijo BACILI in zahtevajo homologaciski kartoncek!! :evil: Rekel sem njim da sem v postopku pa to njega ni zanimalo pa se list sem mu pokazal ter kopijo homologacije!! Tam mi je hotel izrociti kazen za 120K sit in vzet nalepko:shock: :shock: Kaj naj naredim????????

kaj so te dribljali u kobjeglavi?

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če apr 07, 2005 9:11 am

ne da zdaj že zvečer, ko greš iz pepsija gušjo za homotončke :lol:

gotta gather my troops soon, i see, and we shall go partee!
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če apr 07, 2005 9:17 am

zato pa dejmo ustanovit slovenski VDAT :D :D :D :D
Slika

chino
Nov uporabnik

Napisal/-a chino Če apr 07, 2005 9:17 am

Tudi meni so nedolgo nazaj "plavi prijateljčki" zatežili za homolog. kartonček, pa sem jim veselo odvrnil, da ga nimam s sabo. Pa je hodil okrog avto, gledal feltne, gledal gume, nakar je odšel do svojega avta, nekaj čebljal po svojem valkie-talkieju in se me na koncu "usmilil". Imam pa Puntota, malenkost je znižan (to še opazil ni), dimenzije gum (na litih Fiat feltnah) mam pa 195/50/15. V homo kartončku nimam nič zabeleženo, navedena dim. gum je pa 195/45/15.
Zdej me pa zanima, a mi lahko kakšen "zatežen" policaj zarad tega dost teži in mi celo odredi tehnični (ki sem ga drugač nedolgo nazaj - sicer z malo pregovarjanja - opravil). Kaj se bol splača; da mu sploh ne pokažem homologacijskega kartončka (ga nimam s sabo) ali da mu pokažem takega kot je (brez te dimenzije gum)??
Hvala za odgovor(e)!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost