Hvala

djstane je napisal/-a:Zivjo!! Imam en velik problem!!! Pred stirinajstimi dnevi sem delal homologacijo za vse dodatke ki so na avtomobilu! Tam so mi dali list ki sem ga spopolnil in nato pregledali avtomobil! To je bilo to pa se posteno mogel placat!!! Tam so mi rekli da ce me ustavijo bacili--policaji-- naj pokazem list ki sem ga dobil po psti! Tam pise samo datum ter ura na katerega sem mogu bit na teh. pregledu! Jaz ves vesel grem domol ker sem vse naredu in pred 4 dnevi me ustavijo BACILI in zahtevajo homologaciski kartoncek!!Rekel sem njim da sem v postopku pa to njega ni zanimalo pa se list sem mu pokazal ter kopijo homologacije!! Tam mi je hotel izrociti kazen za 120K sit in vzet nalepko:shock:
Kaj naj naredim????????
Hvala
neyc je napisal/-a:če si ta država nebo zmsilila nekega pravilnika, vsak dela tak kot mu je pa je.e folk kak mu paše,.. pa še na eni net strani ko odgovarja neki višji policist al koji k..ac, lepo piše, da rabiš samo za tehničnega homologaciski kartonček, in da policaju ne rabiš kazat,. sam svetuje pa da ga maš poleg,..
jaz ga zdaj v dobrih treh letih nisem še dobenemu pokazal, ne policaju ne na tehničnem,..
yurchek je napisal/-a:Če majo tihi dogovor to ni vredno pol pizde mrzle vode...namreč jst sm tud brez homolomo kartončka...dons homologiru feltne......pol pa ti povej enmu rangerju iz spodnjega dupleka da ma z lpp tihi dogovor.....mislim ta država nas ma za norca
|jurcek| je napisal/-a:
ej ves kaj....v SPODNJEM DUPLEKU ti bojo se najmanj komplicirali za homologacijo!!!
po pravem bi te mogo clovek dol zmontirat stvari dokler ne dobi kartoncka pa je problem resen![]()
pa saj tota nasa drzava ni normalna!!!
djstane je napisal/-a:Zivjo!! Imam en velik problem!!! Pred stirinajstimi dnevi sem delal homologacijo za vse dodatke ki so na avtomobilu! Tam so mi dali list ki sem ga spopolnil in nato pregledali avtomobil! To je bilo to pa se posteno mogel placat!!! Tam so mi rekli da ce me ustavijo bacili--policaji-- naj pokazem list ki sem ga dobil po psti! Tam pise samo datum ter ura na katerega sem mogu bit na teh. pregledu! Jaz ves vesel grem domol ker sem vse naredu in pred 4 dnevi me ustavijo BACILI in zahtevajo homologaciski kartoncek!!Rekel sem njim da sem v postopku pa to njega ni zanimalo pa se list sem mu pokazal ter kopijo homologacije!! Tam mi je hotel izrociti kazen za 120K sit in vzet nalepko:shock:
Kaj naj naredim????????
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost