S kakimi materjali ste vi deleli šablone

Hvala za čimveč nasvetov

Doctor DJ je napisal/-a:Stiropor ti bo razžrlo!!
Sva z bratom delal pr modelarstvu z čolni.
Prvo kalup iz stiropora pol pa balzo gor in čez poliester.
Na koncu pa not vliješ nitro razredčilo pa imaš kalup narejen-po mojem je najlepše in najenostavneje. aja, balza se dobi v modelarskih trhovinah na stiropor jo pa nalepiš z belim tišlarskim lepilom.
lp :P
Dariooo je napisal/-a:Doctor DJ je napisal/-a:Stiropor ti bo razžrlo!!
Na koncu pa not vliješ nitro razredčilo pa imaš kalup narejen-po mojem je najlepše in najenostavneje. aja, balza se dobi v modelarskih trhovinah na stiropor jo pa nalepiš z belim tišlarskim lepilom.
hmm...kako pa ta zgleda ta balza??...kaj varjanta da razmases gor...je kot vlakna podobno...al kko?...in maybe ves kaka je kej cena?..
LP
G0lden je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:Doctor DJ je napisal/-a:Stiropor ti bo razžrlo!!
hmm...kako pa ta zgleda ta balza??...kaj varjanta da razmases gor...je kot vlakna podobno...al kko?...in maybe ves kaka je kej cena?..
LP
Balza je tanek in extremno lahek les.Uporablja se v modelarstvu predvsem za letala ipd...
Cena nevem koliko točno je ampak ni draga.Prodaja se pa v kvadratnih metrih.
Poišči kakšno modelarsko trgovino..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov