primer je na sliki zgoraj...gledal sem ze po ebayu vendar brez uspeha...saj ogledala ni probelem dobiti...problem je v adapterju

Lp
hvala za info...
no sej sem ze v tej temi napisal pa nihce ne porajta

dejan84 je napisal/-a:Ma dej ne se oglašat če ne veš za kaj se greTi lepo občuduj timmy-jeve diske pa tih bot. :P Adapter rabš da lahko špegle pritrdiš, ni to konektor za elektriko...
EX-B je napisal/-a:A3M ima tud adapterje za twingca, od AutoStyla. Zanje hocjo met okol 10 cukov. Samo speglov pa ne kupit od AutoStyla, ker niso kvalitetni. Jaz sem jih mel na prejsnjem avtu, pa se mi je umazanija zacela nabirat za sipcami zadaj in ni slo spucat nikakor!
EX-B je napisal/-a:Vsi M3 spegli do zdej ki sem jih vidu od razlicnih proizvajalcev so zgledali popolnoma isti, tko da skor 99.9% bi reku da tud ni vazno od kterga adapter vzames za svoj avto, mislm da bi zihr mogl pasat vsaki M3 spegli na kterkol adapter za M3 spegle od ktergakol proizvajalca
EX-B je napisal/-a:To itaq da najboljs probat, pa da za zihr pase.. Samo moja opazanja sm povedu
Upam da dobis ene kvalitetne, ne pa tko kot jaz, ko sm z vsako voznjo gledal kako se vse vec in vec umazanije nabira zadaj..
EX-B je napisal/-a:Bos pol porocal
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov