black je napisal/-a:Jest sm jih prou pr conradu kupu Laser blue light pa mi ni noben policaj nč reku.Za tehničnega jih bom pa rajš zamenjal :P
TiLeNkO je napisal/-a:to še mim xenona šlo ni
tole se mi zdi tok smešno
Nove halogenske žarnice z modro svetlobo boste dosegli tako barvo svetlobe, kot jo imajo vozila visokega cenovnega razreda
svadreb je napisal/-a: Če bi jih rad, jih dobiš v OBI-ju za nekaj čez 300 SIT. Lahko ti pa jaz moje pošljem po pošti. Zastonj!
hja to je ze boljse...LeVcEk je napisal/-a:Moji sošolki so za modre pozicijske lučke policaji dal 5k kazni :P
bostek je napisal/-a:jst bi dal tele super bele- k s dokaj podobne navadnim pa mogoč ne bo problemov. drgač pa jih pol za tehničnega zamenjaš
Speedfighter je napisal/-a:Ravno sem dobil od Conrada odgovor glede modrih in belih laserskih halogenk:
>>ŽARNICE KI STE JIH VI NAVEDLI NIMAJO SLO HOMOLUGACIJE IMAJO PA PA E CERTIFIKAT.
lep pozdrav
CONRAD ELECTRONIC<<
Če to komu kej pomaga... :P
Dariooo je napisal/-a:Speedfighter je napisal/-a:Ravno sem dobil od Conrada odgovor glede modrih in belih laserskih halogenk:
>>ŽARNICE KI STE JIH VI NAVEDLI NIMAJO SLO HOMOLUGACIJE IMAJO PA PA E CERTIFIKAT.
lep pozdrav
CONRAD ELECTRONIC<<
Če to komu kej pomaga... :P
in ce imajo e certifikat se jih ne da homologirat??
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost