-če lahk na distančnikih naredit iste luknje kot so na feltnah pa pol naročim večje (daljše) vijake in feltno prišraufam čez distančnik na avto???Ali bi tudi čez distančnike dal navoj al samo večjo luknjo

Upam da me razumete

dean007 je napisal/-a:sem se odloču da jih dam delat.Zdej mi pa zanima:...
dean007 je napisal/-a:Imam original ALU platišča in za njih nikjer ne dobim distančnikov (morda kdo ve kje?)
Xsara vts je napisal/-a:
Mene pa zanima kje boš dobil homologacijo ?
Xsara vts je napisal/-a:dean007 je napisal/-a:sem se odloču da jih dam delat.Zdej mi pa zanima:...
Mene pa zanima kje boš dobil homologacijo ?dean007 je napisal/-a:Imam original ALU platišča in za njih nikjer ne dobim distančnikov (morda kdo ve kje?)
Distančnike (s TUV homologacijo !) se pa dobi recimo v Celju...
Obstaja več izvedb distančnikov :
A: za tanjše izvedbe 3-6 mm so brez centrirnih nastavkov in se običajno uporabijo kar isti vijaki
B: večje debeline imajo tudi centrirne nastavke uporabijo se daljši vijaki, malce več komplikacij je pri vozilih, ki imajo namesto vijaka matice
C: distančniki nad 20 mm se lahko privijačijo na vozilo, platišče pa potem privijačimo na distančnik, ki ima še luknje z navoji
LP Daisy
Xsara vts je napisal/-a:B: večje debeline imajo tudi centrirne nastavke uporabijo se daljši vijaki, malce več komplikacij je pri vozilih, ki imajo namesto vijaka matice
LP Daisy
COSWORTH LOOK je napisal/-a:distančnike ni treba homologirat dokler guma ne gleda izpod blatnikov lej če jih daš delat te pridejo nekje 5000 do 7000sit pa ne gre za prihranek ampak da jih naročiš po želji tako da lohk na milimetre gumo pomakneš na blatnik
dean007 je napisal/-a:CENTRIRNI OBROČKI? -MORAJO BITI?
Ali se da tudi brez nacentrirat gumo?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost