Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

vw polo
Nov uporabnik

lexus tuv

Napisal/-a vw polo Ne maj 08, 2005 12:30 am

V Avstriji sem kupil zadnje leksus luci znamke (YANGSON) zraven pa nisem dobil nobenega papirja.Luci imajo oznako E in neko cifro. A se da to homologirat ???
Je dovolj samo znak E al bi rabil tudi kake papirje ???

lp,nejc

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne maj 08, 2005 12:48 am

Mislm, da za leksuske ne rabš papirjev, samo ta prava črka more bit gor.

Ti bo povedal kkšn mojstr k jih ima gor. ;)

Uporabniški avatar
Alonso
Stalni uporabnik

Napisal/-a Alonso Ne maj 08, 2005 12:52 am

Morm se ugriznt u jezik, zdele sm mal čekiral

http://avtomobilizem.com/forum/viewtopi ... ght=leksus

Tam dean007 pravi, da rabš tut papirje.

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: lexus tuv

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 4:12 am

vw polo je napisal/-a:V Avstriji sem kupil zadnje leksus luci znamke (YANGSON) zraven pa nisem dobil nobenega papirja.Luci imajo oznako E in neko cifro. A se da to homologirat ???
Je dovolj samo znak E al bi rabil tudi kake papirje ???

lp,nejc
obvezno rabiš papirje :twisted: drugače imajo policaji vedno možnost, da preverijo in ....pol veš, kaj sledi. :roll:
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne maj 08, 2005 10:46 am

Kako to misls...ce ti jih rata homologirat brez papirjev, pol jih ne rabs...policaji nimajo kej preverjat, vazn da je vpisano v kartoncku.

vw polo
Nov uporabnik

Napisal/-a vw polo Ne maj 08, 2005 11:37 am

A bi se dalo pol dobit papirje za te luci ???
Al pa da bi luci homologiral z papirji od drugih luci ???

Uporabniški avatar
WRC555
Uporabnik

Napisal/-a WRC555 Ne maj 08, 2005 12:36 pm

Poslji mail na firmo. Men je na tak nacin uspelo dobit papirje, ampak ni taka firma kot tvoja.

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 5:19 pm

WRC555 je napisal/-a:Kako to misls...ce ti jih rata homologirat brez papirjev, pol jih ne rabs...policaji nimajo kej preverjat, vazn da je vpisano v kartoncku.
pa pri tebi je na kartončku :?: :-P

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne maj 08, 2005 5:29 pm

Jaz sem jih kupil v A3M , pa takrat še ni bilo potrebno imeti nobenih papirjev le da je E oznaka. Zdaj ko je pa papirje treba imeti, sem šel k A3M in so mi v poseben obrazec vpisali model in letnik avta,s tem papirjem grem pa lahko homologirat.
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 5:43 pm

Airborne je napisal/-a:Jaz sem jih kupil v A3M , pa takrat še ni bilo potrebno imeti nobenih papirjev le da je E oznaka. Zdaj ko je pa papirje treba imeti, sem šel k A3M in so mi v poseben obrazec vpisali model in letnik avta,s tem papirjem grem pa lahko homologirat.
l.p.
Je razlika med A3M-om, ki je blizu vsakemu izmed nas, kjer se prav tako da načeloma homolugirati vse, kar ponujajo...ali pa z nekimi Lexuskami iz Avstrije, ane. :roll:

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne maj 08, 2005 5:47 pm

TinchyESi je napisal/-a:
Airborne je napisal/-a:Jaz sem jih kupil v A3M , pa takrat še ni bilo potrebno imeti nobenih papirjev le da je E oznaka. Zdaj ko je pa papirje treba imeti, sem šel k A3M in so mi v poseben obrazec vpisali model in letnik avta,s tem papirjem grem pa lahko homologirat.
l.p.
Je razlika med A3M-om, ki je blizu vsakemu izmed nas, kjer se prav tako da načeloma homolugirati vse, kar ponujajo...ali pa z nekimi Lexuskami iz Avstrije, ane. :roll:

Hotel sem samo povedati da se da tam dobit papirje. Na mojih lučeh ki jih izdeluje Autpstyle ni nobenega imena firme napisanega, tako da bi imel lahko tudi katere druge pa nebi noben vedu, sam da mam papir.
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 5:50 pm

Airborne je napisal/-a:
TinchyESi je napisal/-a:
l.p.

Hotel sem samo povedati da se da tam dobit papirje. Na mojih lučeh ki jih izdeluje Autpstyle ni nobenega imena firme napisanega, tako da bi imel lahko tudi katere druge pa nebi noben vedu, sam da mam papir.
l.p.
Hehe, se čist strinjam. ;) sicer pa, a ni že splošno znano, da se tam da vse homolugirati? Glede na to, da je kr dost poznana štacuna v Črnučah in da je dost na nivoju...ok, pustmo zdej kakšne so cene...ampak veliko ljudi tam kupuje in kul je, da ni teh problemov pol s papirji. ;)

cliouser
Nov uporabnik

Kraj: Okolica MB

Napisal/-a cliouser Ne maj 08, 2005 5:54 pm

Ni treba papirjev.

Za homologacijo potrebuješ sliko lexus luči in oznako E na luči. Ko sem osebno odddajal vlogo sem priložil le slike luči ter v obrazec izpisal proizvajalca ter neko šifro izdelka.

Vsaj tako je na RTI-ju

;)
preverjeno

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne maj 08, 2005 5:57 pm

Ja zakaj majo pa potem A3M zmenjeno z LPP, da lahko homologiraš luči s tem obrazcom ki ti ga oni potrdijo, pa čeprav ni TUV?
Born to be wild !

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 6:05 pm

cliouser je napisal/-a:Ni treba papirjev.

Za homologacijo potrebuješ sliko lexus luči in oznako E na luči. Ko sem osebno odddajal vlogo sem priložil le slike luči ter v obrazec izpisal proizvajalca ter neko šifro izdelka.

Vsaj tako je na RTI-ju

;)
preverjeno
Spet odvisno kaj voziš :-P Ker nevem, kaj vozite, pol je težje odgovarjat...recimo pri Polotih gre brez problemov, spet pri kakšnih Hondah 5th HB ali 6th Sedan se sploh ne da homolugirati lexusk....in zakaj ne? Ker pri LPP-ju točno vejo, da točno take luči iz a3m-a ne gredo čez, zato tudi ni toliko pomembna oznaka E13 npr., ampak so pomembnejše ostale oznake. ;)

vw polo
Nov uporabnik

Napisal/-a vw polo Ne maj 08, 2005 7:39 pm

Na lučeh mi nic ne pise firmo proizvajalca samo oznaka e je gor pa neke stevilke.
A bi mi lahko A3m naredil papirje ce jim placam ???
Aja pa se to luči so znamke YANGSON a bi mi mogu pol papirje naredit zastopnik za to firmo al ne , ker dvomim da a3m prodaja to znamko luči !!!!!

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 7:46 pm

vw polo je napisal/-a:Na lučeh mi nic ne pise firmo proizvajalca samo oznaka e je gor pa neke stevilke.
Aja pa se to luči so znamke YANGSON a bi mi mogu pol papirje naredit zastopnik za to firmo al ne , ker dvomim da a3m prodaja to znamko luči !!!!!
Sej glih tiste številke so pomembne, ker pri homolugiranju je tako, da nekatere številke lahko, spet druge ne moreš....a3m ti potrdi samo, če si jih pri njih kupil, ali pa če imaš takšne, kot jih tam prodajajo, drugače žal ne.

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne maj 08, 2005 7:48 pm

vw polo je napisal/-a:Na lučeh mi nic ne pise firmo proizvajalca samo oznaka e je gor pa neke stevilke.

Ja jaz sem šel tja , sem rekel da sem pri njih kupil luči, in mi je izpolnil obrazec.
l.p.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Ne maj 08, 2005 7:50 pm

Airborne je napisal/-a:

Ja jaz sem šel tja , sem rekel da sem pri njih kupil luči, in mi je izpolnil obrazec.
l.p.
Pa si dejansko tam kupil luči? Ker če jih nisi, boš prodajalca težko nategnil. :-P

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Ne maj 08, 2005 7:52 pm

TinchyESi je napisal/-a:
Airborne je napisal/-a:

l.p.
Pa si dejansko tam kupil luči? Ker če jih nisi, boš prodajalca težko nategnil. :-P

Ja dejansko sem jih kupil pred kakim letom, pa nevem ali se me je spomnil prodajalec, ker mi je verjel na besedo.
Born to be wild !
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov