ma ja sem ze mal vse bolj premislil...
verjetno bo najboljsa varianta (tud cenovno), vito.
mora pa bit crne barve. ce ne bom dobil crnega, ga bomo nardil da bo crn.
licarji racunajo od 100 do 150k za barvanje. no ce hoces temeljito tud pod masino in vse mejhne delcke notr pride vec...
nekih hudih komplikacij itak ne mislim delat gor...
spuscat pomojem nima smisla. lite feltne so obvezne, bomo nasl kaksne rabljene take da bodo vredu, ce jih ne bo ze prej gor. temnitev sip ne bo problem, to bo poskrbel kompare- car tattoo. tam bodo tud za ostale nalepke in reklame znal poskrbet (avto bo namenjen firmi in bo tud za kaksne promocije in to- zato mora bit lep).
licarju bomo potem dal nardit tud kaksne dele na krom pobarvat. super bo ce bom dobil vitota s sankami na strehi- se jih pokromira. ce jih ni, se jih verjetno da zmontirat? mi zgleda lepo
verjetno bo se kak lep odbijac za spredi in zadi, pa kaksni pragovi.
cela stvar bo verjetno mal vec kot 200k res, ampak ne bi rad presegel dvojne te vsote. razen ce bo treba se barvat avto...
spuscat ga pa ne gre, ker se zna zgodit da se bo vozil s tem avtom tud v kaksne rovte po makadamu in takrat ni fajn... avto bo v uporabi in ce je v uporabi, spuscen kombi ni najbolj funkcionalen... pa naj me najdejo eni lezeci policaji nekje kjer ne vem kako bi jih lahko obsel- brez veze se mi zdi..