Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

energy
Nov uporabnik

kombiji, H-1, transporter ali Vito

Napisal/-a energy Po maj 09, 2005 12:15 am

zdravo, sem nov na forumu...

vprasal bi vas ker sem bolj mal obvescen o teh zadevah, katera oseba ali firma bi bla najboljsi naslov za malo olepsat enega izmed omenjenih kombijev...
kasen odbijac, speglcke, kasne lepe pragove pa te zadeve... a se kdo ukvarja z rihtanjem kombijev?

mogoce bi opedenal tudi podvozje, feltne, mogoc auspuh...
tko da bi za celotno zadevo zmetal enih 200 jurckov, pa da bi zgledal lepo in ne neki ful prevec... tko da kombi ni vec tak pust, ampak je lep za pogledat...
kombi bo namenjen v uporabo za firmo in je privlacen videz pomemben, zato sprasujem...
je pa to v planu za cez zimo nardit, tako da zdej samo zbiram mal ideje...
ce ima mogoce kdo sliko kakega lepega kombija naj jo prilima...

lp, jaka

Uporabniški avatar
|jurcek|
Novinec

Kraj: DUPLEK

Napisal/-a |jurcek| To maj 10, 2005 1:26 pm

za začetek pozdravljen na forumu!

za 200k? hm...za ta denar boš dobil ene lepe feltne pa gume. ČE pa že to maš pol pa verjetno kak sprednji pa zadnji odbijač. mogoče ti še ostane pol kaj dnara za zatemnitev šip.

podvozje (vzmeti in amortizerji) te pride po tamalem 140000sit!!!
špegli so poceni...z nastavki okoli 13-20k (odvisno kje kupiš pa od izvedbe)

druagače pa bi pomagalo če bi napisal od kod si!
Drive as fast as you can and be happy!

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So maj 14, 2005 3:30 pm

Jaz bi najraje vzel Mercedes Vito, ali pa VW Transporter (slednji zna bit mal cenejši), nekak se tle največ da dobit robe (vsaj tko se mi zdi).
Za začetek nabavi ene feltne, vsaj 17 colske, če ne več, najbrž rabljene, ker bo 200.000 sicer premalo. Mal poglej po Avtonetu ipd. Gume lahko tud rabljene kje zvohaš in prideš cenej skos (se dobi dobre gume za male pare, brez dvoma, samo najdt je treba).
Že če boš samo feltne ene lepe dal gor, pa lepo spoliral avto, bo majka!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d So maj 14, 2005 8:45 pm

Eni transporterji so res hudi.
15ke in pa v podnu jao... noro zgleda.
Sicr pa poglej slike z tujine, tam rihtajo bolj te zadeve, bos mogoce kako idejo dobo.
Glede 200k ki jih mislis vlozit jih mas 3krat premalo.
lp

energy
Nov uporabnik

Napisal/-a energy Ne maj 15, 2005 2:15 pm

ma ja sem ze mal vse bolj premislil...
verjetno bo najboljsa varianta (tud cenovno), vito.
mora pa bit crne barve. ce ne bom dobil crnega, ga bomo nardil da bo crn.
licarji racunajo od 100 do 150k za barvanje. no ce hoces temeljito tud pod masino in vse mejhne delcke notr pride vec...
nekih hudih komplikacij itak ne mislim delat gor...
spuscat pomojem nima smisla. lite feltne so obvezne, bomo nasl kaksne rabljene take da bodo vredu, ce jih ne bo ze prej gor. temnitev sip ne bo problem, to bo poskrbel kompare- car tattoo. tam bodo tud za ostale nalepke in reklame znal poskrbet (avto bo namenjen firmi in bo tud za kaksne promocije in to- zato mora bit lep).
licarju bomo potem dal nardit tud kaksne dele na krom pobarvat. super bo ce bom dobil vitota s sankami na strehi- se jih pokromira. ce jih ni, se jih verjetno da zmontirat? mi zgleda lepo :)
verjetno bo se kak lep odbijac za spredi in zadi, pa kaksni pragovi.
cela stvar bo verjetno mal vec kot 200k res, ampak ne bi rad presegel dvojne te vsote. razen ce bo treba se barvat avto...
spuscat ga pa ne gre, ker se zna zgodit da se bo vozil s tem avtom tud v kaksne rovte po makadamu in takrat ni fajn... avto bo v uporabi in ce je v uporabi, spuscen kombi ni najbolj funkcionalen... pa naj me najdejo eni lezeci policaji nekje kjer ne vem kako bi jih lahko obsel- brez veze se mi zdi..

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne maj 15, 2005 4:29 pm

lol tebe skrbijo lezeci ko mas kombija :rofl

Uporabniški avatar
Kaktus
Novinec

Kraj: Mirna

Napisal/-a Kaktus Ne maj 15, 2005 4:46 pm

Največ dodatne opreme boš lahko kupil za Transporterja.

Tukaj imaš naslov Nemškega podjetja, ki se ukvarja samo s predelovanjem Transporterjev: http://www.bus-tuning.de/

Kombi bo izgledal lepo že, če boš za začetek dal gor samo ene konkretne gume in feltne, sčasoma pa še ostalo urediš.

V tejle debati pa je še par slikic kombijev:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 069#464069
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov