Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

HOMOLOGACIJA ZA SHARK

Napisal/-a djstane Sr maj 11, 2005 9:02 pm

a ima mogoce kdo homologacijo za shark???? :shock:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback Sr maj 11, 2005 9:10 pm

a se ti hecaš? :lol:
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr maj 11, 2005 9:15 pm

Pa ne me fu**t kdo se je pa to spomnu za to ne rabiš homolomo pa ne tle dost pisat da se res navjo spomnli še to :)
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Sr maj 11, 2005 9:31 pm

a je na avtu k pride iz fabrke? ne? če ni, rab a-test oz. homologacijo. tud za prevleke na sedežu nucaš homolomo, sam zard tega ti lih naujo težil. zard bedarij kot je pa sharky (bedarija za kapse, zame npr. ni k mi na enih avth ful odfukan zgleda), ti pa bojo moril.

LP
Matic

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Sr maj 11, 2005 9:32 pm

Sej je čist resno uprašu 8)

Mene pa zanima, če ima kdo homologacijo za dišečo smrekico,namreč tudi sam imam smrekico,pa me kar malo skrbi... :P :P :P :P :P :P :P

V časih, kakršnih smo, bomo morali homologirati še sovoznika, ter ostale potnike, prtljago in kaj še vse... :roll: :P :P smejmo se dokler se lahko...

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Sr maj 11, 2005 9:35 pm

To se pa motiš osebno mi je policist povedal da za to NE RABIM HOMOLOMO :)
iz prve roke ti povem pa tut Fazer mi je tkrt zatrdil da za sharkya ne rabiš homolomo
Če ti povem sharky kao spada v stvari ki jih ni potrebno homolomo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr maj 11, 2005 11:08 pm

seat je napisal/-a:To se pa motiš osebno mi je policist povedal da za to NE RABIM HOMOLOMO :)
iz prve roke ti povem pa tut Fazer mi je tkrt zatrdil da za sharkya ne rabiš homolomo
Če ti povem sharky kao spada v stvari ki jih ni potrebno homolomo.

Kako pa to zves za katere stvari ne rabis homota? Razn tko da vprasas polcaja,...

ps: Zakaj je skor vsaka tema o homolomo je zafilana z disecimi smrekcami? :D :P

QICKSILVER®
Nov uporabnik

Kraj: jesenice

Napisal/-a QICKSILVER® Sr maj 11, 2005 11:16 pm

a bi lahk kdo men poslal tuv na mail Please :) hehe suhi_6@hotmail.com
:)

Uporabniški avatar
Shatzy
Stalni uporabnik

Napisal/-a Shatzy Sr maj 11, 2005 11:26 pm

Sami komedijanti wannabez. Model je pač uprašu a ne. Zadeva ni originalna, kapsi se pa itak napičjo v vsako stvar k se hočejo. Sicer pa, tist k enkrat upraša je enkrat cepec, tist k pa nikol je pa ceu lajf cepec.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Sr maj 11, 2005 11:31 pm

Shatzy je napisal/-a:Sami komedijanti wannabez. Model je pač uprašu a ne. Zadeva ni originalna, kapsi se pa itak napičjo v vsako stvar k se hočejo. Sicer pa, tist k enkrat upraša je enkrat cepec, tist k pa nikol je pa ceu lajf cepec.

te podprem.. kaj je naobe če člouk upraša. Mislm, da je preveč ljudi k so nestrpni do ljudi k pač ne vejo usega.. :roll:

lp
Slika

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Sr maj 11, 2005 11:41 pm

eclipse_R je napisal/-a:
Shatzy je napisal/-a:Sami komedijanti wannabez. Model je pač uprašu a ne. Zadeva ni originalna, kapsi se pa itak napičjo v vsako stvar k se hočejo. Sicer pa, tist k enkrat upraša je enkrat cepec, tist k pa nikol je pa ceu lajf cepec.

te podprem.. kaj je naobe če člouk upraša. Mislm, da je preveč ljudi k so nestrpni do ljudi k pač ne vejo usega.. :roll:

lp
Se popolnoma strinjam...itak pa na takih neresnih forumih kot je ta, bolj težko resen človek pričakuje resnost :-P
Da se držim teme: ne rabiš homolugacije, nč bat, če bo meu pa ker policaj preveč cajta in se bo zapičil v to, pa rečeš, da je serijsko :-P :P :-P :P :-P
----->STREET LEGAL HONDA TEAM 4 EVER!!!<-----

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr maj 11, 2005 11:45 pm

Ej če bo pa kermu kateri policaj SAM ampak res SAM zarad sharka napisu 100 čukov pol pa tud :? :? :? :? Osebno ne vrjamem tega res ne, pol bi pisal tud za Alu mrežice pa te fore...

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Sr maj 11, 2005 11:54 pm

Andy je napisal/-a:Ej če bo pa kermu kateri policaj SAM ampak res SAM zarad sharka napisu 100 čukov pol pa tud :? :? :? :? Osebno ne vrjamem tega res ne, pol bi pisal tud za Alu mrežice pa te fore...
Sj jst tut tko mislim. ;)

TiLeNkO
Novinec

Kraj: zASAvJe - Lj.

Napisal/-a TiLeNkO Sr maj 11, 2005 11:55 pm

Andy je napisal/-a:Ej če bo pa kermu kateri policaj SAM ampak res SAM zarad sharka napisu 100 čukov pol pa tud :? :? :? :? Osebno ne vrjamem tega res ne, pol bi pisal tud za Alu mrežice pa te fore...

to pa poznam primer ko je modelu kaps napisu 100 čukov zardi nehomologirane alu mrežice, vem da se sliši noro vendar resnično
Slika

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Če maj 12, 2005 12:04 am

TiLeNkO je napisal/-a:

to pa poznam primer ko je modelu kaps napisu 100 čukov zardi nehomologirane alu mrežice, vem da se sliši noro vendar resnično
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če maj 12, 2005 12:09 am

TinchyESi je napisal/-a:
TiLeNkO je napisal/-a:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
TinchyESi
Novinec

Napisal/-a TinchyESi Če maj 12, 2005 12:16 am

TiLeNkO je napisal/-a:to pa poznam primer ko je modelu kaps napisu 100 čukov zardi nehomologirane alu mrežice, vem da se sliši noro vendar resnično
Sorry, ampak ne verjamem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Sigurno mu je napisal kazen še zarad drugih stvari, samo zaradi alu mrežice pa zihr ne. :evil:

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Napisal/-a _BiStRi_ Če maj 12, 2005 12:32 am

TinchyESi je napisal/-a:
TiLeNkO je napisal/-a:to pa poznam primer ko je modelu kaps napisu 100 čukov zardi nehomologirane alu mrežice, vem da se sliši noro vendar resnično
Sorry, ampak ne verjamem :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Sigurno mu je napisal kazen še zarad drugih stvari, samo zaradi alu mrežice pa zihr ne. :evil:

100 ljudi, 100 čudi!!!!!

L.p Bistri...
555

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Napisal/-a djstane Če maj 12, 2005 9:14 am

Andy je napisal/-a:
TinchyESi je napisal/-a:
TiLeNkO je napisal/-a:

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:[/quote

Fantje se ne zajebavam!! Resno uprasanje ker mi je ze zacel da mi nalepko otrze dol z sipa zaradi sharka ki je malo vecji tisti kot vrhnja plavut morskega psa!! Vse sem imel homologirano samo tistega ne pa je tezil in tezil!!! :g: :-:o
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov