Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

anglez
Nov uporabnik

pragovi in podaljski za roverja 114

Napisal/-a anglez Če maj 12, 2005 11:23 pm

zanima me ce kdo kaj vec ve o tem in ce mi lahko pove kje bi lahko jst poizvedu ce kdo dela podaljske in pragove za roverja 114? lp

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM So maj 14, 2005 3:11 pm

Jah, pomoje bo bl kriza. Lahko mal pobrskaš po Googlu, če je kakšna firma oz. tuner za Rover-je in probaš naročit. V naših tuning štacunah boš težko kej našel, dvomim, da sploh kaj. Lahko se pa oglasiš pri nekomu, ki izdeluje spojlerje, odbijače ipd. (npr. Ustyle, Alan itd.) in ti marsikatero stvar lahko priredi. Za pragove ni panike ker jih prilagodi, jih ma kolega na Golfu (univerzalne M3 style) in zgleda top. Edin za podalške sna bit mau več delam čeprov ma pomoje zihr kej, k paše na tvojga rovercka. Pozanimaj se...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 So maj 14, 2005 4:25 pm

ej dal sm že celo slovenijo čez-NIČ :cry:
tko kot so ti predlagal-dj nardit po meri-bo te najbol pocen pršlo, je unikat, sam ena težava je-če nimaš kakih poznanstev na llp-ju, bo težka za homologacijo ;)

anglez
Nov uporabnik

Napisal/-a anglez Ne maj 15, 2005 12:35 pm

hvala za info...pa ve kdo morda od koga ko bi se s takimi stvarmi ukvarju pa da bi zrihtu vse skupa za dobro ceno da ne bo vse skupaj predrago.?

kaj je pa potem fora s to homologacijo? jst sem neki slisu kao da avtomobilom do letnik 93 ni treba nic homologirat in da lahko na avto vrze kar koli?

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne maj 15, 2005 1:40 pm

wrong .. homologirat mors vse tut na taki stari kanti ...
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Ne maj 15, 2005 2:11 pm

ja vse je treba homologirat, razlika se mi zdi da je samo v tem, da pri tako starem avtu ki nima homologacijskega kartončka dobiš izpis o ustreznosti vozila, kar je na nek način isto :idea:

anglez
Nov uporabnik

Napisal/-a anglez Ne maj 15, 2005 4:13 pm

to je kr neki...po moje se bo lih tako zgodilo kot pa s temi nalepkami ki jih zdaj vse veselo kraspamo dol z sip :(

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Ne maj 15, 2005 4:40 pm

pomoje pa ne. kvečjemu še slabš bo. sj vidš da dan za dnem zaostrujejo pravila in kokr so že rekli, da bo treba kmal dišeče smrekce homologirat :P
recimo kolega je spustu cliota (novi model), pol je šou pa na lpp, pa so mu zatežil zaradi originalnih cliotovih felten-ne moreš verjet. :roll:

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Ne maj 15, 2005 5:49 pm

Homologacijo je treba urihtat, sploh pr odbijačih oz. raznih plastikah. S kakšnim mini spojlerčkom na prtljažniku se še lahko prešvercaš, z raznimi pragovi in podalški pa že mal težje, tko da v tem primeru toplo priporočam urejeno homologacijo.
Hja, to ti lahk nardi recimo Ustyle (http://www.ustyletuning.com/index.html) al pa recimo Fazer (http://www.fazer.si) itd. Sam frka je glih u tem, da onadva (zaenkrat) nimata certifikatov za svoje izdelke. Razen, če probaš dobit od kod kakšen certifikat od druge firme in probaš skombinirat.

Jaz osebno bi dal recimo rajši barvat vse črne plastike v barvo karoserije (odbijače, letvice, kljuke, ogledala itd.) pa ene hude feltnce pa je to-to. Mogoče kakšne šp. fedre al pa ga peleš k Vugi ipd. da ti jih strša...
SlikaSlika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Ne maj 15, 2005 5:57 pm

varjanta je sledeča: poiščeš enga ki dela po meri odbijače in pragove (ustyle, fazer, al pa kašen samouk...) in jih prosiš da ko ti bo delal oz vlival prag, nanj odtisne znamko proizvajalca (fazer, ms design...) potem dobiš tuv certifikat od tega proizvajalca (ga najdeš na netu, si ga od koga skopiraš...), samo za drug avto, potem to lepo skeniraš se malo poigraš z vsebino (napišeš svoj model avta...) in sprintaš (pazi da je gor črn žig). Za podpis nardiš eno kraco (itak noben ne gleda). Tko boš prišel čez z malo denarja-zagarantirano.
Sošolc je šel na tak nači na lpp, teden nazaj in so ga spustl :idea:

p.s.: tega nisi zvedel od mene :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost