saj prve neb odstranu:) sam zadnje pa ob strani bom verjetno, tnx:) nisem prav iz starega trga:) sva bla pa včasih skor sošolca, bolj natančno paralelka:)
Letvice so leplene sam so tut neke lukne gor k so sam zato da ti letvico zalepš naravnost in seveda k jo dol snameš lukna ostane-jebat ga-razn če boš pošvasu-lep tipo-dej še kake fotke gor
Na sprednjem blatniku sm mel 100% lukno pod letvico zato sm pol sklepu da so tut na vratih,ker sm jih tut sam hotu snet sam k sm pa tisto lukno vidu sem se pa premislu-se oproščam glede napačnega informiranja ops:
Pa še nekaj je glede snemanja teh letvic iz Tipota. Na notranji strani je sama letvica narejena kot iz nekega aluminija čez pa je plastika tak da če to letvico na vratih skriviš ko jo dol pobiraš jo ne boš več poravnal tolk da bi spet pasala lepo nazaj na vrata. Jest sn šel sam zarad te letvice na odpad in sem samo iz vrhnje in spodnje strani z "špohtlnom" (en pleh na enem ročaju pritrjen) načel med letvico in plehom vratl . Sam pa lak na vratih 100% spraskaš ker jo je zelo težko lepo dol dobit.
Mene pa ne drži da bi dajal letvice dol zarad tega ker ma tipo tko tanek pleh da se vsaka udrtina ko ti drugi z vrati butnejo gor pozna .Tko da zdej vsaj obstaja možnost da mi v letvico zadane :P
Zadnjič spremenil black, dne Pe maj 27, 2005 8:58 pm, skupaj popravljeno 1 krat.