Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Če maj 26, 2005 7:26 pm

Srna je napisal/-a::twisted:

Zanima me klje bi lahko dobil lexsus luci in pa pragove za polota

To je prekopirano iz one druge teme (sem zbrisal)

lexus luči na polotu še nisem opazu tk da to nevem.

Za pragove pa kakšen a3m, mmFazer...

Uporabniški avatar
babyM
Novinec

Napisal/-a babyM So maj 28, 2005 12:40 pm

lexus luči se lahko prav tako nabavi pri a3m, vendar so bile podobne tem k jih mam jst pri a3m 60k. Jst sem na Wsee dala za njih 100 EUR. Probi prašat pr tehnoracingu ker ko sem se nazadnje pogovarjala z njimi je govoru o prbližn 40k. Cene so za par.

Slika

P.S.: U resnici še lepš zgledajo leksuske k klele na tej sliki.
Ko ne moreš pomagat pa nagajaj, važno je sodelovati ;)

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Ne maj 29, 2005 6:09 pm

Lexuske maš v poleg Technoracinga tud v A3M-u, pr Fazerju itd. Uporabi iskanje :D... Se pa lexuske se dobijo tud npr. na Ebayu (http://search.ebay.de/lexus-vw-polo_W0QQsofocusZbsQQsbrftogZ1QQfromZR10QQsacatZ-1QQcatrefZC6QQsargnZ-1QQsaslcZ3QQsadisZ200QQfposZPostleitzaQQga10244Z10425QQftrtZ1QQftrvZ1QQfsopZ1QQfsooZ1).
Ja, drgač se pa res splača po tuning showih hodt, ker majo res ugodne stvari pa skos neke promocije. Dobiš od auspuha do wufrja, sve i svašta. Pa še marsikej vidiš ;).

@BabyM: Lepe lučke, tko unique zgledajo (kar sm vidu do zdej je vse isti dolgčas). Nice! Sam (pa ne zamert k "kao" klincam tlele) pejt k ličarju nej ti tisto vdrtino od znakca na zadni havbi skrije.
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost