Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Oznake na cliotu

Napisal/-a BimmerM Pe maj 27, 2005 2:50 pm

Mene pa zanima če ve kdo kje se dobi srebrna oznaka motorja na vratih tm k piše 16V al pa dCi? Baje da teh nedelajo več pa me zanima če ma kdo kšno al pa če ve kje jih majo! Rabu bi pa dCi oznako!

Hvala za odgovore
Slika

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe maj 27, 2005 2:52 pm

kromirat jo daj! ;)

Uporabniški avatar
BimmerM
Novinec

Napisal/-a BimmerM Pe maj 27, 2005 2:58 pm

Una srebrna mi ful lepš deluje sam če je nebom nikjer dubu bom mogu dt pa res kromerat! Dal bi še lajšte barvat pa me zanima me še če kdo ve kako je kej z obstojnostjo barve na teh lajštah! Baje je ful slaba obstojnost pa se rado začne luščt :? ! Take k so pa pripravlene za barvat so pa ful drage :roll:
Slika

Uporabniški avatar
HUGO_BOSS
Poznavalec foruma

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a HUGO_BOSS Pe maj 27, 2005 3:29 pm

odpad ali salamonc ;)
zastopnik, SEAT TUNING KLUB
Slika

Uporabniški avatar
s.Hio
Uporabnik

Kraj: Trnovo (LJ in GO)

Napisal/-a s.Hio Pe maj 27, 2005 5:39 pm

BArva na teh letgvah je obsotna, ce ti prav naredi licar in sicer da jo dobro razmasti in ti da plastic primer prej gor.
Slika
Bolje je imeti kratkega na kratko noter, kot dolgega dolgo zunaj.

Uporabniški avatar
puhko
Nov uporabnik

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a puhko Če jun 02, 2005 10:51 pm

BimmerM je napisal/-a:Una srebrna mi ful lepš deluje sam če je nebom nikjer dubu bom mogu dt pa res kromerat! Dal bi še lajšte barvat pa me zanima me še če kdo ve kako je kej z obstojnostjo barve na teh lajštah! Baje je ful slaba obstojnost pa se rado začne luščt :? ! Take k so pa pripravlene za barvat so pa ful drage :roll:

Jas sem dal lajštre in odbijače barvat in to na pooblaščenem servisu Renault!! Zmenil sem se brez račona pa mi je naredil za 15k, stem da mi je naredil strokovno, postopek je pa tak!!! Vso plastiko, ki jo misli barvat da v lakirno komoro na 60-70 stopinj, to pa zato da iz plastike izparijo tiste nečistoče in maščobe ki jih pobereš na cesti!!! 8) Šele potem pride postopek barvanja!! človek mi je dal na to delo garancijo enako kot na lak na drugih delih karoserije!! :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost