urosr je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Se vedno iscem...mi lahko kdo lepo prosim pomaga!
Jst mam, sam ni tuv ampak nek abe al neki takega,pa še neke čudne rdeče barve je, sam boš meu manj komplikacij če novga naročiš v A3M men se zdi da hočjo okol 2k sit zanj! Ka a boš apex-e not vrgu?
urosr je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Se vedno iscem...mi lahko kdo lepo prosim pomaga!
Jst mam, sam ni tuv ampak nek abe al neki takega,pa še neke čudne rdeče barve je, sam boš meu manj komplikacij če novga naročiš v A3M men se zdi da hočjo okol 2k sit zanj! Ka a boš apex-e not vrgu?
s_mande je napisal/-a:urosr je napisal/-a:s_mande je napisal/-a:Se vedno iscem...mi lahko kdo lepo prosim pomaga!
Apex-i so ze drugi dan v avtu.Pa ni se mi prijetno voziti naokoli brez homologacije,vceraj sem glih sparaseval policaja kako je glede tega pa mi je odkrito povadal da nekdo ti lahko to tolirira,drugi spet ne pa nebo storil on nic slabega(pac nimas homologacije...to je pa politika nase drzave)
Ja kupil sem Apex-e,poleg dobil sam racun za sportne vzmeti,racun strokovne montaze,placilo homologacije,homo.kartoncka,pa nic od tega ni se korisceno.Nevem poskusil bom igrati na karte da sem vse to storil lani in sem se sedaj odlocil vset o poravnati oziroma urediti,ker prej kao nisem imel problemov.Dobil sem tudi izpisek optike...manjka mi se samo TUV...Vse to sem placal 8.000SIT+delo z novimi amortizerji(sta moja bila cist hin) in avspuh so mi zavaril 12.000SIT.Ce ne bom pa placal tudi tistih 15.000SIT pa bom vsaj imel mir.
Bom pa jutri objavil kaksno slikico kako avtek izgleda.Voznja je kar huda.
Upam da se stvar najbolje konca!Lep vecer vam zelim.Lahko noc
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov