Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Prosnja za TUV-sportne fedre APEX!

Napisal/-a s_mande Po maj 30, 2005 11:21 pm

Lep pozdrav!

Ja kot sem ze zgoraj napisal imam potrebo po TUV-u in sicer rabim za RENAULT 5 Campus letnik 92.Se opravicujem ce je ze kje objavljeno na forumu sem iskal pa zal neuspesno.Imam pa APEX-e,upam da je to vse potrebno.

Upam da bo kdo toliko dober in mi pomagal,se vam ze v naprej zahvaljujem.s_mande

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Sr jun 01, 2005 8:30 am

Se vedno iscem...mi lahko kdo lepo prosim pomaga! :pray:

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Sr jun 01, 2005 9:07 am

pojdi lepo v a3m pa sabo mej prepisane cifre s sprednjih fedrov pa ti bodo brez problema dali certifikat.....
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Sr jun 01, 2005 6:17 pm

modriDIRKAC je napisal/-a:pojdi lepo v a3m pa sabo mej prepisane cifre s sprednjih fedrov pa ti bodo brez problema dali certifikat.....

Se strinjam :D

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Sr jun 01, 2005 6:26 pm

s_mande je napisal/-a:Se vedno iscem...mi lahko kdo lepo prosim pomaga! :pray:

Jst mam, sam ni tuv ampak nek abe al neki takega,pa še neke čudne rdeče barve je, sam boš meu manj komplikacij če novga naročiš v A3M men se zdi da hočjo okol 2k sit zanj! Ka a boš apex-e not vrgu?
Slika

Uporabniški avatar
black
Poznavalec foruma

Napisal/-a black Sr jun 01, 2005 8:20 pm

urosr je napisal/-a:

Jst mam, sam ni tuv ampak nek abe al neki takega,pa še neke čudne rdeče barve je, sam boš meu manj komplikacij če novga naročiš v A3M men se zdi da hočjo okol 2k sit zanj! Ka a boš apex-e not vrgu?

Jest sm apexe kupu rablene,bli so na tipotu 1.8 in ima drugačno številko šasije k moj 1.6.Pa sm šel s tistim tehničnim potrdilom (ne tuv-om) v a3m pa mi je zastonj drugega dal.

s_mande
Stalni uporabnik

Napisal/-a s_mande Sr jun 01, 2005 10:17 pm

urosr je napisal/-a:

Apex-i so ze drugi dan v avtu.Pa ni se mi prijetno voziti naokoli brez homologacije,vceraj sem glih sparaseval policaja kako je glede tega pa mi je odkrito povadal da nekdo ti lahko to tolirira,drugi spet ne pa nebo storil on nic slabega(pac nimas homologacije...to je pa politika nase drzave)

Ja kupil sem Apex-e,poleg dobil sam racun za sportne vzmeti,racun strokovne montaze,placilo homologacije,homo.kartoncka,pa nic od tega ni se korisceno.Nevem poskusil bom igrati na karte da sem vse to storil lani in sem se sedaj odlocil vset o poravnati oziroma urediti,ker prej kao nisem imel problemov.Dobil sem tudi izpisek optike...manjka mi se samo TUV...Vse to sem placal 8.000SIT+delo z novimi amortizerji(sta moja bila cist hin) in avspuh so mi zavaril 12.000SIT.Ce ne bom pa placal tudi tistih 15.000SIT pa bom vsaj imel mir.

Bom pa jutri objavil kaksno slikico kako avtek izgleda.Voznja je kar huda.

Upam da se stvar najbolje konca!Lep vecer vam zelim.Lahko noc

Uporabniški avatar
urosr
Novinec

Kraj: Šmartno ob Paki

Napisal/-a urosr Če jun 02, 2005 12:05 am

s_mande je napisal/-a:
urosr je napisal/-a:

Apex-i so ze drugi dan v avtu.Pa ni se mi prijetno voziti naokoli brez homologacije,vceraj sem glih sparaseval policaja kako je glede tega pa mi je odkrito povadal da nekdo ti lahko to tolirira,drugi spet ne pa nebo storil on nic slabega(pac nimas homologacije...to je pa politika nase drzave)

Ja kupil sem Apex-e,poleg dobil sam racun za sportne vzmeti,racun strokovne montaze,placilo homologacije,homo.kartoncka,pa nic od tega ni se korisceno.Nevem poskusil bom igrati na karte da sem vse to storil lani in sem se sedaj odlocil vset o poravnati oziroma urediti,ker prej kao nisem imel problemov.Dobil sem tudi izpisek optike...manjka mi se samo TUV...Vse to sem placal 8.000SIT+delo z novimi amortizerji(sta moja bila cist hin) in avspuh so mi zavaril 12.000SIT.Ce ne bom pa placal tudi tistih 15.000SIT pa bom vsaj imel mir.

Bom pa jutri objavil kaksno slikico kako avtek izgleda.Voznja je kar huda.

Upam da se stvar najbolje konca!Lep vecer vam zelim.Lahko noc

Sej jst sm tud ruknu apexe not, sam je zaenkrat mal bedno ko mam amortizerje čist hin, pa šele drug teden dobim vse štir nove, pa bom pol šou optiko naredit, pa homolomo vse skup, aja 195/50-15 gume dej gor tok ko jst, pa boš vidu ka to lima čez ovinke ;)
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov