Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Zadnja polica za mojga clia

Napisal/-a obi Ne jun 12, 2005 8:57 pm

Če je tema pod napačno rubriko se opravičujem.
Torej v naslovu povem že skoraj vse. Zbiram ideje za zadnjo polico v cliu I. Podrobnosti pa so predvsem oblika police naj bo ne preveč radikalna in takšna da se da nanjo stlačiti 2 20cm woofra in pa 2 tweetija. Polica bo narejena iz 2cm debelaga mediapana. Aja še želja zvočniki pridejo vdrti se pravi da jih bo prekrivala mreža, blago ali nakaj podobnega ( razlog kraje :oops: ) . Torej z idejami na dan. Hvala in lp
gregor
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ahiM Po jun 13, 2005 1:24 pm

Najprej staro polico dol vzemi in si zriši šablono. Potem pa plato izreži po šabloni, montiraj zvočnike in obleci v blago - klasika.
Če hočeš met vdrte zvočnike, potem bi jaz na tvojem mestu uporabil 2 tanjši plati, s tem da na zgornjo izrežeš malo večje luknje zaradi robov zvočnikov in ju nato zlepiš skupaj.
Oblačit lahko daš tudi tapetniku, da bo res lepo izgledalo, sploh če hočeš met kaj bolj posebnega, npr. kombinacijo barv itd. Pa na koncu ne pozabi montirat "štiftov", da ti je ne boš v glavo dobil ob bremzanju.
SlikaSlika

Uporabniški avatar
obi
Stalni uporabnik

Kraj: rojstni šentjur

Napisal/-a obi Po jun 13, 2005 5:23 pm

hehe ok no sej to je klasika sam sem mislil da bo kdo imel kako odštekano obliko ali pa kaj podobnega da nebi bila polica čisto vsakdanja.
Štrom for WIFE ( ups for life )

Slika

Uporabniški avatar
ahiM
Stalni uporabnik

Napisal/-a ahiM To jun 14, 2005 2:44 pm

Ja če si pa rekel, da boš skril zvočnike pod blago, da ne bo preveč vpadljiva?!? A če bo pa čist odštekana polica pa ne bo nič vpadljivo zgledal? Hehe, ma nima veze :P...
Jah, kva nj ti rečmm, papir v roke, svinčnik, barvice, mal domišljije pa gasa :D!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Napisal/-a lublancan To jun 14, 2005 3:07 pm

obi je napisal/-a:hehe ok no sej to je klasika sam sem mislil da bo kdo imel kako odštekano obliko ali pa kaj podobnega da nebi bila polica čisto vsakdanja.

jah če misleš prekrit z blagom, pol daš lohk kej izvest gor, kšn napis al pa kej tazga, al pa natisnt

ker v keremkol drugem primeru se ti bojo zvočniki vidl
podpis
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost