Kakšne izkušnje mogoče ?
lp

Pifi je napisal/-a:kakšne so pa cene? obstaja kaki približni cenik?
lp
tuscani je napisal/-a:Res so lepe feltne in na avto bi mordal dal model nogaro prva slika na strani sam ko sem jih na njihovi strani dal na modrega hyundai coupeja ni lih dobro zgledalo.Hočem imet feltne z manj kraki ne tiste ki jih imajo samo pet ali šest malo več in ki bi bli tanjše,še posebej so mi všeč tiste ki imajo po dva ali tri tanke krake skupaj upam da veste kaj mislim ker hočem da se vidijo tudi zavorne čeljusti ki jih bom pobarval,mere naj bi bile 17 ali morda 18 colske za 17 colske, gume 125x45x17 ker ni treba homologacije in najpomembnejše da so kraki vdrti,temu jaz pravim vdrte feltne ne vem kako se jim drugače reče se pravi da so kraki nekoliko umaknjeni navznoter od roba feltne cca 5cm tudi tam kjer so vijaki se pravi da so kraki umaknjeni tudi na sredini in ne samo na robuče je možno ker so mi take zelo všeč in jih ne moreš odrgnit na robniku ali kako drugače kar mi je pomembno.Pa tudi kake vijake je lepo videt okrog.Prosim če kdo ve za take feltne ki se jih dobi pri nas ki bi pašale na zadnji model coupeja ima 5 lukenj in bi stale do 50k za kos naj mi odgovori.Do zdaj sem nameraval kupiti alessiove vittoria.Hvala za odgovore
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov