Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
snK
Nov uporabnik

Barvanje

Napisal/-a snK Ne jul 03, 2005 1:25 pm

Ne vem, ce je ta tema ze bla, ker sm nov na forumu, sam bi rd prasu kok stane prblizn celotno barvanje avta Hyundai Accent, ki sem ga pred kratkim kupil?

Hvala

Uporabniški avatar
snK
Nov uporabnik

Napisal/-a snK Ne jul 03, 2005 2:08 pm

uf dost :? ker bi mogu dt se par stvari k licarju :cry: ampak sj bo ;) ce ve kdo za ksno nizjo ceno, post ;)

pusko
Novinec

Kraj: slovenija

Napisal/-a pusko To jul 05, 2005 2:35 pm

Mene tudi zanima.

Uporabniški avatar
snK
Nov uporabnik

Napisal/-a snK To jul 05, 2005 10:03 pm

pa ni nujno da je hyundai samo ce je ze kdo dal prebarvati celi avto in koliko ga je prislo :roll:

pusko
Novinec

Napisal/-a pusko Sr jul 06, 2005 10:28 am

Jaz bi recimo spremenil barvo avtomobili, ki je sedaj drekasto rjave v ČRNO!
Recimo, da bi dal 150k sit in sam kupim barvo. Ličar mora imeti obvezno peč.

Uporabniški avatar
[g0ran24]
Stalni uporabnik

Kraj: brežice

Napisal/-a [g0ran24] Sr jul 06, 2005 11:23 am

Jest če bi se odločil farbat cel avto bi pomoje dobro razmislo ka hočem pomoje bi dal kak poseben vzorec ali pa barva pol pol tak kot je tista calibra ;)
In the end there can only be one :P nism se nč druzga spomno :D

pusko
Novinec

Napisal/-a pusko Če jul 07, 2005 7:10 am

Zdaj sem prisel na 200k sit za barvanje celega avta.
A ce bi menjal iz rjave na crno, potem morajo staro barvo v celoti dol pobrusiti?
Koliko casa bi mi potem avto zdrzal, nerjavel?

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Če jul 07, 2005 9:07 am

Stare barve ni treba zbrusit dol pobrusit je potrebno samo lak oziroma površino barve, tolk da se površina pripravi na novo barvanje. Avto bo zdržal brez rje več časa kot bi rabil samo to velja če je res kvalitetno narjeno. Če pa maš že zdaj kaj rjasto pol je pa res potrebno uredu obdelat povrsino pa pol ni panike.
Mene bo koštal 20 jurijev štrihanje ene 20 jurijev ko mi ga bo edn pomagal mal poklepat pa pokitat ker je cel taljan okoli in okoli mal obutan pa ene 60 jurijev barva lak in ostalo.
Tak da tam ene 100 jurijev bo za celga. Sam smo pa spet tam toje pa že polovica cene avtomobila :oops:

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Če jul 07, 2005 10:01 am

zdaj če maš vredu zrihtan avto,pa nimaš z njim problemov, potem se splača dati teh 100k za barvanje, ker če kupiš drug avto nikoli ne veš kaj je lahko narobe z njim kot pa s tvojim ki ga imaš in veš kako je kaj.

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Če jul 07, 2005 10:36 am

pelješ ga na Pimp my ride :)

sicer cene so vse okrog 150k naprej ... najboljše je da porihtaš ak kot je treba, zbrusiš rjo in jo za kitaš, ali pošvasaš, pol pa lepo dele vzameš dol... zaščitiš še sebe .. špricneš avto (kompresor+barva) in ga posušiš v garaži ali pa v zaprtem prostoru...

mislim, da bi vsak znal to doma sam naredit, seveda tisti kateri obvlada pač obvlada samo če si že malo spreten boš znal seveda tudi to.

sicer pa je to tudi monster opisal tako da.... VEČ
mene pa zanima kolko pa pride da ti v prometni napišejo drugo barvo :?: :lol:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu Če jul 07, 2005 10:48 am

Fiat Tipo je napisal/-a:Stare barve ni treba zbrusit dol pobrusit je potrebno samo lak oziroma površino barve, tolk da se površina pripravi na novo barvanje. Avto bo zdržal brez rje več časa kot bi rabil samo to velja če je res kvalitetno narjeno. Če pa maš že zdaj kaj rjasto pol je pa res potrebno uredu obdelat povrsino pa pol ni panike.
Mene bo koštal 20 jurijev štrihanje ene 20 jurijev ko mi ga bo edn pomagal mal poklepat pa pokitat ker je cel taljan okoli in okoli mal obutan pa ene 60 jurijev barva lak in ostalo.
Tak da tam ene 100 jurijev bo za celga. Sam smo pa spet tam toje pa že polovica cene avtomobila :oops:

Jst sm barvo za ferozo kupu - pa sem dal za komplet kit, trdilec, barvo, nitro, in vse skupaj pri max mayerju 32.000 sit(še šmirgl in podobne stvari), tko da če bo kdo barvo samkupoval, jo dobi tam - mu jo namešajo in tut vse ostalo majo za zraven.
Res pa da nisem vzel metalik barve, ker za terenca je pa itak vseeno, samo je pa identična barva in sveti se tut dobr, sam ni metalic.
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Če jul 07, 2005 11:06 am

Fiat Tipo je napisal/-a:Stare barve ni treba zbrusit dol pobrusit je potrebno samo lak oziroma površino barve, tolk da se površina pripravi na novo barvanje. Avto bo zdržal brez rje več časa kot bi rabil samo to velja če je res kvalitetno narjeno. Če pa maš že zdaj kaj rjasto pol je pa res potrebno uredu obdelat povrsino pa pol ni panike.

pa kako barvo dobis tako poceni?...kako pokvarjeno ? :P hehe...
a ko bom js mojega barvav bos se meni zrihtal barvo+lak?? :)
ale cao cao pa veliko srece bavranjem :twisted:

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Če jul 07, 2005 11:21 am

Ko sn nazadnje dal štrihat pragove podaljške in blatnik mi je za 1l zmešane razredčene barve +lak in trdilec računal 9000 sit . Za avto gre pa ene 5-6 litrov barve.
Al je un mislu da gre 5-6 litrov nerazredčene barve to pa zdej ne vem.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če jul 07, 2005 12:18 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:Ko sn nazadnje dal štrihat pragove podaljške in blatnik mi je za 1l zmešane razredčene barve +lak in trdilec računal 9000 sit . Za avto gre pa ene 5-6 litrov barve.
Al je un mislu da gre 5-6 litrov nerazredčene barve to pa zdej ne vem.

to ti gre ene 5-6l barve ze zmesane z razrecilom, tako da das ti ene 3l barve.....in pol se mi zdi se ene 3, ce ne celo vec, ker to nism siguren, se laka.
ma kako barvo imas to? kaj to bordo metalno?? ker ce ni metalna, perla ter take posebne barve je barva cenejsa.....tako da... :)
ale cao

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Napisal/-a Fiat Tipo Če jul 07, 2005 12:34 pm

Ta barva ki je sedaj gor je metal-perla nova bo metalna samo malenkost temnejši odtenek.

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Napisal/-a Dariooo Če jul 07, 2005 12:36 pm

Fiat Tipo je napisal/-a:Ta barva ki je sedaj gor je metal-perla nova bo metalna samo malenkost temnejši odtenek.

waa....pol pa hudo ej...avto bo fanj zgledal....svaka cast....
hmm..torej bos komplet avto prebarval?...in kaj bos naredil za notranjost? al not nimas nikjer pleha cistega??....
ale cao cao
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov