Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

prevleke za sedeze

Napisal/-a Lenuh007 Ne jul 10, 2005 7:15 am

Pozdravljen!

Zelo rad bi izdelal (ali dal izdelat) prevleke za sedez Mazde3. En pomislek pa imam; kako bi bilo to najpametneje naredit? Kajti - kakor sem jaz obvesecen - Mazda3 ima tudi bocne airbage v sedezih. Torej, ali lahko sploh dam prevleke na sedeze ?

Najlepsa hvala za pojasnila.
Lenuh007
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne jul 10, 2005 9:06 am

Tudi če ima stranske airbage v sprednjih sedežih lahko daš prevleke gor. Ampak morajo na strani imeti vsaj narejeno zarezo, ki gre preko napisa 'airbag' ali pa da je prevleka narejena tako, da je na strani tanjši material, ki ob odprtju airbagov 'prebije' prevleko in tako ne zaustavlja napihovanja vreče.
Zakaj pa ne kupiš original prevlek?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Stole
Nov uporabnik

Kraj: Trbovlje

Avtoprevleke

Napisal/-a Stole Ne jul 10, 2005 9:32 am

To sploh ni problem,se da posebej naročit,sam je pa druga stvar kolko se splača,jaz sem jih naročil za Astro,stanejo okoli sedemnajst tisoč petsto sit,odvisno od avta,najprej vprašaj kolko koštajo originalne,potem pa po neti poglej če jih kdo dela privat v bližini,glede na ceno se pa pol pdloči.Tam kjer sem jih jaz vzel,je kvaliteta solidna,samo eno napako majo,je vse bolj na knap narejeno in ne vem kako se bodo obnesle ko jih bom dal na pranje,ko bo čas na to.Material pa naj bi bil preventov.Obvezno pri nakupu opozori na blazine in kako maš zadnjo klop deljivo,jaz mam namreč 40-20-40. 8)

Uporabniški avatar
Lenuh007
Novinec

Kraj: Vukojebina - v kraju kjer se parijo volkovi

Napisal/-a Lenuh007 Ne jul 10, 2005 10:26 am

Ta teden grem na servis in bom povprasal... se vedno je boljs se pozanimat prej, kot kr narocit.

Najlepsa hvala za odgovore,
LP Lenuh007
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
hirabbit
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a hirabbit Ne jul 10, 2005 12:13 pm

Jst sem dal delat enemu možu v izolo prevleke iz skaja...nardi zelo lepo, dokaj poceni (okrog 35 jurjev sprednje in zadnje, čeprav meni je mogu sedeže ven pobrat in vse izmerit, ker še ni imel). Nardi tudi, če imaš stranske airbage.

Primer si lahko pogledaš tle...slika je bolj na dnu
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=34351

Dela pa ta mož, imaš tudi nekaj slik na njegovi strani...
http://www.perauto-pn.si/
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost