vesolc je napisal/-a:sej ne gre za to da ti hoces preuredit spojler...itaq je tvoj in delej z njim kar hoces!! sam dej kupi si okus...ker ta spojler cist nic ne pase na tega hyundaia!! sory
PiLLLe je napisal/-a:Lj stari. Ce ti pase tak styling pejt lepo v anglijo pa tm deli kar ti pase. Prvo kt prvo ti nau noben moriu za homologacijo drugo kt drugo mogoce clo stakns kako nagrado as the stupidest car ever pa takesam sj ce ti sede ti sede vrjem da od 80% ludi naus dubu pozitivnga mnenja razn od kakih 15 do 17 letnih paglovcov k jim je itk usaka grda pizdarija usec
PiLLLe je napisal/-a:Ha Ha smehkva use folk dela s temi spojlri
Lj stari sj stekam da si nov pa to sam negre use na usak avto. Ta slika k si jo prpopu zgleda prou bolano. Sj stekam da hocs bit đek na selu sam to je tu much
Drgac pa ce mas dnar bos ze koga nasu sam dvomm da ga mas zato pa tle sprasujs
damjan je napisal/-a:če bi šli že po bolnosti izjav dam glavo dol da bi bil ti pille na prvem mestu.......
za vsako vprašanje se nekaj kurčiš,za vsak osebek na tem forumu maš nekaj za povedat,vsi ki so novi so očitno manjvredni kot pa ti takozvani: bog nad bogovi....best of the best of the best....
nismo se vsi rodili s smislom za stajling in polni idej ki bi bile všeč vsej okolici,še posebej pa tebi pille,ki si očitno najbolj razgledan in najbolj pemeten član tega foruma....
sory sam sm mogu to napisat ker opažam da v čisto vsaki temi pille piše take da se folk že boji prhajat na forum k ve da če kaj nevsakdanjega upraša bo najprej kaj bo ena poštena kajla od tebe .in zdj če je pa nekaj uprašal kar ni po tvoji volji je pa sveta konc zdj al kaj??? lepo mu napiši kar upraša pa tud če je kmet al pa feget al pa takozvani " care sa sela",bodi pa ti neki "glavni u gradu" pa mu odgovori tko kt je treba,ne ga pa takoj nekaj napadat.....
vem mogu sm sam kaj čmo.....
vi pa delajte kaj čte z mene:banajte me,kartončkajte me.......whatever......
sm najprej bi malo take pametnjakoviče v red spravli....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost