Fiat Tipo je napisal/-a:vsaka štacuna z styling robo.naprimer a3m jih ima.
A3M IMA V KATALOGU 80% IZDELKOV, KI JIH NIKOLI NE DOBAVI. SEM ŽE 3X NAROČIL ROBO PA NI BILO NE ROBE NE ODGOVORA ZAKAJ NE. SAMO OBLJUBLJAJO.NO VSEEN HVALA ZA POMOČ [/b]
Sicer kakih hudih opravkov z njimi nisem imel kar sem do sedaj tam kupil pa so zmeraj imel v trgovin,i tak da naročal nisem pa nič. Tistih smernikov pa vem da je blo veliko takrat tam. Naprimer za mene od Opel astre. sam če vsi tolk čez njih tolčejo pol že mora bit nekaj na tem.
in kaj ce bi probal v a3m, ki sem vidu da imajo kao neke spreje za barvat barvat luci, zmigauce in ce se ne motim so imeli tudi modro barvo ampak nisem 100%, je pa za pogledat oz uprasat.No po pravici povedano jaz s tem nebi niti probaval, svoje original zmigavce zajebat s tem, ker pol ves kako to pride....
no ena moznost je za sprobat, ce drugace ne gre....al je to ze kdo sprobal maybe??
LP
Zadeva v procarju je taka da mora naročit za nevem kakšno vsoto denarja robe in pol mu pošljejo. Meni je rekel da je brezveze da mi točno reče kdaj bo moj zadnji podaljšek pršu ker je reku da noče nobenga nategavat kdaj bo roba. Rekel mi je takrat da se za vsako reč ki jo posebej naročiš in je nima na zalogi čaka tam okol enega meseca. Sej tud en mesec ni nevem kakšna dolga doba.
Glede smernikov za Fiat uno so pa isti kot za tipota ali stari model pande. A3m njih ima v katalogu od Autostyle sam z dobavo si pa in samim zadovoljstvom si pa nekaj postov višje preberi.
Ja če maš noter oranžne žarnice pa je taka barva (modre) plastike da oranžna še dela oranžno ti nimajo kej težit.
Če pa utripa modro znajo bit pa jezni, ja....
Kaj pa če imaš srebrne.Te pa ne bi smelo biti problemov saj nekateri avti imajo srebrne že serijsko, recimo VW.
Ja saj mislim da je najpomembnejša svetloba-mora biti oranžna.
Hm, jaz sem moje kupo pri Conrad electronic, pa moram seveda kot običajno čakat na robo.Hočem pa imeti modre,saj imam skoraj vse na avtomobilu kombinirano z modro. Sedaj pa moram poiskati še oranžne žarnice,da mi ne bodo žmigauci modro svetli.