Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

mike_86
Nov uporabnik

težave z podaljški

Napisal/-a mike_86 Ne jul 31, 2005 10:53 am

hei....

pred kratkim sm nabavil pragove in podaljške ms-design za puntla. IN ker sem seveda neučakan sm jih kr zmontiru gor, sicer so bli črni avto pa je temno bordo rdeče barve in je vse skupi še nekak zgledal potem ko sem zatemnil smerokaze in zadnje luči. No včeraj pa sem se lotil barvanja in vse skupi za..f...al... namreč predn podalšek mi je pršu mal svetlejši zdaj me pa zanima a se ga da potemnit s tem da ga še enkrat pofarbam?

LP

Uporabniški avatar
Tomo
Moderator foruma

Napisal/-a Tomo Ne jul 31, 2005 11:19 am

jaz bi takšne stvari raje ličarjem prepustil. Pomoje bi blo najbolje da ga še enkrat "pošmirglaš" da bo spet črn pa pol še enkrat pobarvaš.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Re: težave z podaljški

Napisal/-a monster_d Ne jul 31, 2005 11:23 am

mike_86 je napisal/-a:hei....

pred kratkim sm nabavil pragove in podaljške ms-design za puntla. IN ker sem seveda neučakan sm jih kr zmontiru gor, sicer so bli črni avto pa je temno bordo rdeče barve in je vse skupi še nekak zgledal potem ko sem zatemnil smerokaze in zadnje luči. No včeraj pa sem se lotil barvanja in vse skupi za..f...al... namreč predn podalšek mi je pršu mal svetlejši zdaj me pa zanima a se ga da potemnit s tem da ga še enkrat pofarbam?

LP

Vec slojev barve je, temnejse je.
Samo ce si ze dal par slojev preko pol nebo nic z tega.
lp

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm Po avg 01, 2005 9:26 am

pa si dal prej gor primer za plastiko?
Zdaj zašmirglaj lepo samo površino, ni treba do plastike, samo da ne bo barva gladka.To delaj z 1000 papirjem.Potem pa še enkrat prebarvaj z malo temnejšim odtenkom pa na koncu daj lak gor.

Uporabniški avatar
Lux
Nov uporabnik

Napisal/-a Lux Po avg 01, 2005 10:53 pm

Fora je v tem da če je črni odbijač je barva temnejša zato se pa uporablje šprickite drugač pa pobrus to barvo z 1200 vodobrusnim pa še enkrat pihn barvo gor če je pa še zmer pretemna se da pa še lak čez pa barva mal zbledi ubistvu rata mal svetlejša. Pa še neki barva more dobr stegnt da dobi pravo barvo k se mal spremeni odtenek zato se pa barvo zapeče če si ga pa doma pihnu pa pust saj ene 3 dni na soncu.

LP

Uporabniški avatar
torstorm
Uporabnik

Kraj: Ljutomer

Napisal/-a torstorm To avg 02, 2005 8:50 pm

ni v tem fora, fora je v tem da ko barvaš mora biti površina segreta.Prej kot barvaš daš na sonce, če nimaš komore.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov