Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
LIX
Novinec

Kraj: celje

tablica

Napisal/-a LIX Pe avg 12, 2005 10:51 am

tablico sm si namontiral na mojem subiju na desno stran spodaj... ali je to dovoleno ali ni

jst sm jo namontiru in si v glavi reku da ce jo lahk ma alfa zakaj jo jst nebi smel met :?:

imaste kej iskusenj s tem :?:
ne nabijat:)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Kraj: Domžale

Napisal/-a Speedfighter Pe avg 12, 2005 11:06 am

Mislm da če jo že prestavljaš s sredine spredi, da jo morš dat pol vsaj proti levi strani vozila...

Uporabniški avatar
LIX
Novinec

Napisal/-a LIX Pe avg 12, 2005 11:07 am

ja sej sm jo dal na levo stran ;) hvalabogu

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Pe avg 12, 2005 11:12 am

Jah pol pa poprav v prvem postu k si napisu desno... ;)
Drgač so pa še ene fore glede kota glede na podlago pa oddaljenost od tal...so ble že ene debate enkrat glede tega na forumu. :)

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Pe avg 12, 2005 11:57 am

mislm, men je vseen, kje jo maš, sam se mi zdi da je v pravilniku napisano, da mora bit tablca, kjer je tovarniško narejen prostor zanjo.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Stalni uporabnik

Napisal/-a NoFEAR Pe avg 12, 2005 12:02 pm

LIX, spodn odstavk si preberi (195.čl ZVCP-1):

(4) Registrske tablice morajo biti pritrjene na mestu, ki ga je predvidel proizvajalec vozila, in sicer tako, da so dobro vidne in čitljive, da niso poškodovane, upognjene, zakrite, dodatno prevlečene ali prekrite.

Razlika med subijem in alfo je v tem, da je proizvajalec alf predvidel da bo tablica ob strani, subaru pa take pritrditve tablic ni predvidel... Torej si v prekršku, vsakič ko si na cesti z avtom... ;)

Drgač mamo pa subarujčki tud svoj podforum tle gor, se lahk tud tam kaj oglasiš. Najdeš ga pa tukaj:

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewforum.php?f=44

Uporabniški avatar
LIX
Novinec

Napisal/-a LIX Pe avg 12, 2005 11:36 pm

vse mam narjen tak kokr je treba sam na ustreznem mestu kakor je tovarnisko predpisano je nimam...sam neki se... kje pa je napisan v knjigi subaruja kje tablica more bit :?: :?: :?: ;)
:?

:D :D
nikjer ;)

Uporabniški avatar
Speedfighter
Uporabnik

Napisal/-a Speedfighter Pe nov 04, 2005 8:05 pm

Da ne bom odpiral nove teme, bom kr tuki napisal vprašanje ;)

Zanima me kakšen je pravilnik glede pozicije sprednje registrske tablice?
Konkretno me zanima če je dovoljeno tablico, ki zdej dobesedno štrli vn na sredi odbijača, pomaknit za par centijev nazaj(v odprtino za zrak)-nekak tko da bi bili robovi tablice v liniji z robom odbijača, srednji del pa 1-2centija bolj not? Oddaljenost od tal in pravokostnost na cesto bi seveda ostali enaki.

PS: Ve kdo kje bi se dalo nabavit okvirčke za tablice z minimalnim robom okoli-se pravi brez tistga črnga dvocentimetrskega roba spodaj?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe nov 04, 2005 8:26 pm

ej jst sm mev na mojmu bivsmu audiju(lahk pogleda v mojm salonu kako sm mev http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=9792 ) sstrani tablco pa niso nikjer kompliciral cez tehnicni sm su cist normalno mim sam en leteci kaps se je najdu komplicirat sam mi ni mogu nc....k men je reku en od visjih kapsov(ns frend) ce te na tehnicn spustijo ti nc nemojo kapsi pa se reku je da more bit prva tablca sam na vidn mestu....zadna isto na vidnm mestu in osvetljena.... :twisted:
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov