Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

luči za alfo, pomoč prosim

Napisal/-a flegmato Pe avg 12, 2005 12:44 pm

Zdravo,
Že lep čas iščem zadnje luči za mojo alfo 147. In sicer "kao" lexus style, ampak črne krom. Doslej sem podobne našel le na predelani alfi od FM Evoluzione na njihovi strani www.fmevoluzione.com v fotogaleriji. V ceniku pa ne(tudi francosko ne znam tak da...)
A bi kdo mogoče vedel kje bi se dalo te luči dobit, al pa vsaj ime proizvajalca?
Ker našel sem jih tudi na eni britanski strani ampak tam je pa čisto drug svet...(beri: do 3x višje cene) in tudi ni bilo imena proizvajalca.

Še link do slikce: Slika

Za info naprej hvala

LP
Zadnjič spremenil flegmato, dne Sr avg 24, 2005 9:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Slika

fajn se mamo :)!

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Kraj: MS

Napisal/-a S4sH Pe avg 12, 2005 1:02 pm

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Pe avg 12, 2005 2:59 pm

to je to ja...
hmm... cca 45k sit s poštnino(50 funtov...), je za razmislit.. hvala
Smešno je, da sem te luči enkrat pri kolegu že našel v neki nemški spletni trgovini, vendar si nisem zapisal ne imena, ne naslova in zdaj je ne najdem več :? ... Ble pa so z TUV-om in bi jih dobil za 150 EUR

Pri teh me malo moti, ker nikjer ne piše nič o homologaciji, le "These are Right Hand Drive layout and are road legal". Right hand drive layout ??
pa še ponudba poteče jutri...
Slika

Uporabniški avatar
Dejan1
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Dejan1 Pe avg 12, 2005 3:21 pm

Prid na alfa forum www.alfaromeo-si.com pa kontaktiraj uporabnika GTA ki ti bo znal povedat kdo jih prodaja in kje, pa po kolk so...no sicer pa on prodaja za alfe stvari tko da bi jih mogu pr njem dubit.
LP

Uporabniški avatar
flegmato
Novinec

Napisal/-a flegmato Sr avg 24, 2005 9:05 pm

Na žalost tudi gta ne ve.... Na ebayu so, ampak le iz anglije, tam so mi pa prijazno povedali da so za njihove avtomobile, se pravi je zamenjana meglenka in "rikverc" luč in niso primerne za na našo cesto(beri: ni homolomo), tak da sran**

Če še kdo kaj ve bi bil hvaležen....
Slika

Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost