sm mal skočla pogledat na tale forum, da vam dam mal snovi za smejat...
na avte se ne spoznam TOTALNO nič, ampak pred kratkim sem dobila eno luštno rdečo cordobico. sicer je stara, ampak lepo ohranjena in js sm se že čist zacopala... in seveda bi rada, da je mal drugačna od vseh drugih.ampak nisem ravno tehnični tip, pa tudi denarja ni, da bi preveč vložla vanjo. zato mam par osnovnih vprašanj (plis ne se režat):
rada bi oblekla sedeže, sam nočem da zgleda grdo in rada bi oblekla tudi tazadnje. mogoče bi bilo najbolje tapecirat?je to prava beseda? ker so sedeži sivi, tam kjer se sedi pa so šekasti.prav tako so šekaste barve na vratih, ob kljuki. tako da bi rada preoblekla samo tisto grdo šekasto barvo. kam naj grem, da mi to naredijo in koliko bi to stalo? sej bi vprašala fotra, ampak ne podpira tega, tk da sem prepuščena sama sebi...
še eno vprašanje:rada bi nalepla en napis zadaj, tak bolj dolg, pa ne vem kam. predstavljite si ritko od cordobe letnik 97, al pa 98 (nimam pojma

pa še neki: platišča zlate barve??? kje hudiča bi se to dobil?!za zmerno ceno, seveda
tenx že naprej za odgovore, upam da me naute skenslal, kr sem take neumne spraševala