Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Ljubitelji SEAT LEON-ov

Napisal/-a seat Pe sep 02, 2005 6:26 pm

Tkole z člani kluba smo v rubriki na našmu forumu objavili mnogo in še več slik lepih Leon-ov po svetu (ogled toplo priporočam ker so med njimi res lepi primerki)
Aja btw za ogled galerije se žal morate prijavit na naš forum :oops:
Dual up uporabniki tole prezrite :D:D:D

LEPI LEONČKI
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Dariooo
Poznavalec foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a Dariooo Pe sep 02, 2005 6:51 pm

eh....zdej da vidim ene slike se morem prijavljat...prav se mi ne da....brez veze...sorry, ampak nisem fan leonov, ampak lepe leoncke bi rad vidu....
LP

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Re: Ljubitelji SEAT LEON-ov

Napisal/-a SAVINJCAN Pe sep 02, 2005 6:54 pm

seat je napisal/-a:Tkole z člani kluba smo v rubriki na našmu forumu objavili mnogo in še več slik lepih Leon-ov po svetu (ogled toplo priporočam ker so med njimi res lepi primerki)
Aja btw za ogled galerije se žal morate prijavit na naš forum :oops:
Dual up uporabniki tole prezrite :D:D:D

LEPI LEONČKI

A bo med njimi tudi kmalu tvoj a ne?Kolikor te poznam verjetno bo.

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R Pe sep 02, 2005 8:15 pm

so ful lepi, sam neki me mot in to pr večini seatov.. mensezdi, da pr seatih pač ne paše, da vzameš dol spredn znak brez, da bi tisto odprtino kuko spremenu, ker drgač preprosto grdo zgleda.. se prou vid da neki manjka, medtem k pr večini ostalih ne. Moje mnenje, da spredne znakce usi puščejte gor ;) drgač so pa eni prou hudo lepi

lp
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe sep 02, 2005 8:30 pm

Dariooo je napisal/-a:eh....zdej da vidim ene slike se morem prijavljat...prav se mi ne da....brez veze...sorry, ampak nisem fan leonov, ampak lepe leoncke bi rad vidu....
LP

Ja žal je to klubski forum in pač sem hotu povedat da če če kdo pogledat lepe Leon-e pač naj pride na naš forum a je to tko teško razumet al kaj.Če nisi fan Leonov in Seata ti pa noben ne more nič pomagat al pa v to silit pač vsak ma svoj okus in to cenim :D
LP SEAT

Js sprednji znakec pr seatu je všečen nevem zakaj jih tko mečejo dol jst sem hotu na ibizi v mrežco spredi znak dat nazaj sam zj smo prej kot mrežce raj zamenjali avto
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
forDever
Nov uporabnik

Napisal/-a forDever Pe sep 02, 2005 9:34 pm

Če misliš pokazat slike, potem nam daj pravi link, ker to s prijavljanjem je samo eno zavajanje. Objavi direkt linke do slik na tem forumu ... :roll:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Pe sep 02, 2005 9:44 pm

Urejeno zj jih lahko vsi vidite hehe brez prijave :D

Uporabniški avatar
SubaruFreak
Stalni uporabnik

Napisal/-a SubaruFreak Pe sep 02, 2005 10:51 pm

tole lakiranje mi je pa zelo vsec... Deluje tako, kot bi bil narejen iz titana in nato podvrzen segrevanju z direktnim ognjem, kar povzroci, da titan oksidira in pokaze vse te barvne odtenke:
Slika
Slika
Pri temule pa zgleda, da mu je zmanjkalo denarja za prava vzratna ogledala:) :EE :EE
Slika

Uwa za tole:
:cry :cry :cry
Slika
Slika
Slika
Slika
Ok ta je pa res prevec risanke gledal. Pa ne mores iz serijsko lepega avtomobila, kar toledo je narediti tako skropucalo...

Lp
Slika

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Pe sep 02, 2005 11:07 pm

o boh :shock: :shock: :shock: :shock: kj tacga še z 3metrsko palco neb upou vozt. alfa/toledo rmx. by nekdo z resnimi obolenji. ej seat lahk bi kje pripisou 56k killer. men je prek kablske vn vrgl.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So sep 03, 2005 11:58 am

Ja sej v naslovu na našmu forumu piše dial up killer sam tle sem pa res pozabu pripisat ker je res zlooo dost slik

Uporabniški avatar
škoda
Novinec

Kraj: ljubljana

Napisal/-a škoda So sep 03, 2005 12:29 pm

Se splača ogledat te avte, če se zanimate kej za styling!!!
Lepi leončki!!!! :lol:
SKODA TEAM SLOVENIJA
www.skoda-team.com

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne sep 04, 2005 4:04 pm

UPDATE :D:D

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien To sep 06, 2005 9:31 pm

Lepo lepo :shock:

Alien
Novinec

Napisal/-a Alien Sr sep 07, 2005 11:03 pm

Naj še jaz predstavim enega Leona iz naših koncev.
Priponke
Seat leon.jpg

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So okt 01, 2005 5:46 pm

UPDATE ;)

Uporabniški avatar
dawid
Nov uporabnik

Kraj: Koper

Napisal/-a dawid So okt 01, 2005 11:31 pm

Priponke
iac_leon_ird_1280.jpg

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a bass Sr okt 19, 2005 4:40 am

dobr da mam 2 mega:)
boli glava od teh slik
respect

Uporabniški avatar
none
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a none Sr okt 19, 2005 7:18 am

Alien je napisal/-a:Naj še jaz predstavim enega Leona iz naših koncev.

GROZNO :roll:

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus Sr okt 19, 2005 7:51 am

none je napisal/-a:

Kaj pa je tako groznega - a ta Leon.Sam ta Leon je na tuning tekmovanjih pobral kar neki nagrad, tak da ne vem če je bil tisti komentar upravičen. 8)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr okt 19, 2005 8:27 am

Štraus je napisal/-a:
none je napisal/-a:

Kaj pa je tako groznega - a ta Leon.Sam ta Leon je na tuning tekmovanjih pobral kar neki nagrad, tak da ne vem če je bil tisti komentar upravičen. 8)

Glede na to da dobiš že serijske ful hude odbijače, je tole za kozlat :roll: :roll: :roll: pa še ena 1.4 je in kokr se spomnm kao z 75 na ne vem kolk čez 100 ps navit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost