Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

barvanje okrasnih letvic in odbijačev

Napisal/-a bridgestone Sr sep 07, 2005 6:32 pm

a mi loh kdo ki je dal pri vag vozilih karkoli od zunanje plastike pobarvat pove kako se obnese (se kaj lušči, odpada), baje (klical sem enega kleparja), se ne da kvalitetno pobarvat letvic in spodnjega dela odbijača, ker se začne po 2 letih barva luščit. pravi da je plastika za barvanje drugačna in predvsem mora biti gladka.

predvsem me zanima za starega passata kako majo eni lahko pobarvne tudi stranske pragove, ki so spodaj iz mehke gume.
ampak če se ne motim ima en uporabnik kle "xhair" pobarvan spodnji del odbijača in letvice, morda kdo ve kako se mu obnese in kje je barval?

Uporabniški avatar
vepar
Poznavalec foruma

Kraj: nou mejst

Napisal/-a vepar Sr sep 07, 2005 7:00 pm

kolega je na takem pasatu dal štrihat pred kratkim.

uglavnem spodnji del pragov, spodaj odbijači in letve ga je prišlo cca 130k sit.
ampak je narejeno kvalitetno in brez možnosti luščenja.

mu je rekel ličar da mu lahko poštriha tud tako navadno, kot se plastiko štriha-za cca 70k sit ampak da mu ne garantira da se nebo luščlo.

Uporabniški avatar
bridgestone
Novinec

Napisal/-a bridgestone Sr sep 07, 2005 7:51 pm

vepar je napisal/-a:kolega je na takem pasatu dal štrihat pred kratkim.

uglavnem spodnji del pragov, spodaj odbijači in letve ga je prišlo cca 130k sit.
ampak je narejeno kvalitetno in brez možnosti luščenja.

mu je rekel ličar da mu lahko poštriha tud tako navadno, kot se plastiko štriha-za cca 70k sit ampak da mu ne garantira da se nebo luščlo.

dej naslov i n cifro na PM.
ja samo ne vem kakšno barvo je uporabil na pragovih (tisti del ki je na vratih) ki so spodaj delno iz gume in so mehki. tam barva za kovino gotovo ne prime.

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr sep 07, 2005 10:37 pm

Mah vsak sposoben ličar bi mogu to narest :lol: :lol: so letvice pobarvane na enmu VAG-u pa ni frke, čist normalno kot bi odbijač barval recimo.

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Sr sep 07, 2005 11:05 pm

jz sm naprimer vse sam prebarvu, pa me ne skrbi, da bo kej dol barva šla dol, kr sm delu tak kot je treba :roll:
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost