Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

puri
Nov uporabnik

Kraj: obala

Ustyle-tuning,R-styling-IZKUSNJE?

Napisal/-a puri Če sep 08, 2005 10:57 am

LP!zanima me kasne imaste izkusnje glede teh proizvajlacev ce so dobri rad bi si vzel M odbijace za BMW.Hvala!
BMW je ZAKON

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Če sep 08, 2005 12:06 pm

Ustyle mi je kr nekaj stvari delal pa treba še za njimi popravljez...
R-styling vem samo to da ima večje cene kot Ustyle...

Vprašaj malo ekoplast-JANI 041-576-304

Uporabniški avatar
DiF0r
Nov uporabnik

Napisal/-a DiF0r Če sep 08, 2005 12:10 pm

jap jaz sem še tudi mel kr dosti popravljanja pa kitanja za ustylom.. Tisti kiti ko pa jih ma od Aerotrenz pa so baje lepo nareti..

Uporabniški avatar
Yagi-san
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Yagi-san Če sep 08, 2005 12:58 pm

Jaz sem videl 2 izdelka od Ustyling in lahko rečem, da se mi je lastnik zasmilil, ker je bilo katastrofalno narejeno. Če imaš možnost, čim dlje od Ustyling.

LP, Yagi-san

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Če sep 08, 2005 1:15 pm

se pridružujem yagi-ju.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če sep 08, 2005 1:24 pm

Jst sm pr ustaylu že kr neki cajat nazaj uzel podalška, pa zgleda da se ni kej dost popravu (kljub še enkat višjim cenam). Je blo treba kr dost brust itd da je zadev gor sedla, je pa res da za 10kosov po komadu nism mogu kej dost pričakovat :lol: Sm mislu da se je kej popravu glede na to da ma šedaj še enkat višje cene :cry: pa zgleda da ni tko.

BOKA1
Nov uporabnik

Kraj: TROVLJE

zivjo

Napisal/-a BOKA1 Če sep 08, 2005 1:52 pm

zanima me za ustyling a to govoriste za custom made stvari pa to ker sem mislu kupit za bravota odbijače gtr zdej pa n vem a mislete d č so iz uvoza d j to pol uredu k n delajo sami vsaj tko pravjo k sm jih uprašu drgač pa z cifre n iboni povejo d jim n gre ravno dobr tku d j stvar res taka d ni najbolj. drgač pa n vem res neki jamrajo vsi ne!! :(

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Če sep 08, 2005 1:58 pm

Jah moji so bli kopija orginal Hondinih podalškov, tako da je mel sam kalup in jih je naredu. Tist pa kar on uvaža iz tujine nj bi blo uredu, nimam pa izkušenj z to robo.

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Če sep 08, 2005 4:27 pm

čimdlje od ustlye
kje pa piše da ti more on gor naredit?
če je tam ugodna cena kupiš in pelješ drugam...ali je to neuresničljiva opcija? :roll:

Uporabniški avatar
y3rn3y
Nov uporabnik

Napisal/-a y3rn3y Če sep 08, 2005 6:30 pm

Sm od R-stylinga nabavu odbijače pa prage pa še sam mi je nekaj dodelal na njih pa sm v glavnem zadovolen z njim.
Res pa je da jih je uvozu tk da jih ni delal sam. (Vsaj odbijačev ne)

Uporabniški avatar
BaSe
Uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a BaSe Če sep 08, 2005 6:34 pm

samo kaj se meni zdi al je U-style res ful dvignil cene izdelkov :D

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če sep 08, 2005 7:41 pm

men je ustyle delu zadnji odbijac. ga j blo treba dost popravlat..
Slika

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Kraj: Mazda Mx-6 2.5i 24v LPG

Informacije iz 1. roke - pa po resnic!

Napisal/-a Zmaj78 Če sep 08, 2005 8:16 pm

No če mate Hondo (po možnosti CRX del sol) pol takoj obrate do konca pa k ju-stajlu oz. po domače Urošu na Rakovo Jelšo, če ne pa ......

Zadeva je sledeča: s kolegom sva bla oba ful navdušena na stajling ala 2F2F (jz mam 323 F, RedWind pa megana) no in tale naš Uroš mal okol avta koraka pa u stilu: ja to bi loh, to bi se dal, to bi blo tok dnarja itd. Kdo pa na konc to dela?

No on zihr ne, ker na montažo te pa pošle k Edotu v Tomačevo (BR oprema), pri tem pa pobere kar zihr enih par K našga kranjskega dnarja in za to ne naredi total nula!

Zdej kdor hoče met avto narejen enkat Maja - jesen oz. ob SV. Nikoli (like never) pol kar direkt k Urošu oz. U-style al kakorkol se mu že reče, ostali pa rajš razmislite o tej potezi. Skratka nateg na kvadrat, razen če maš hondo, če pa je mazda, e to je pa že problem oz. višja matematka :))) No logično za crksa ma že odbijače doma, za mojo 323 f pa ga je treba mal predelat in to je pa že tri-mač use skup. Sam tko to je kdor hoče kej zaslužit mora tut kej narest in se mal potrudit. Skratka od 1-10 mu dam kar oceno nula!!!

R-styling pa poznam šele od SG dreg rejsa in sm mal debatiru z njim, pa tut enga poznam ki mu je delu bravota in je biv ful zadovoljen, ostalo pa mi je neznanka!

Kdor pa hoče met lep avto in narejen v dogovorjenem času, naj se obrne na majstra Edota, ki očitno ve kaj dela in mu ni vseen kaj da iz rok. Če bo koga zanimal mu lah dam globalni sistem mobilni od njega. Sicer pa nimam jz nič od tega če gre kdo do njega kej naročit, sem pač sam zelo zadovoljen s tem da zna čarat oz. spremenit staro 323 f v poršeja 944! :)))

Ne bo vam žal, no v glavnem rajš ne do Uroša, razen če mate na havbi veliki H (in to ne Hjundaj, ker pol boste dobil kajlo)

Pa ne bi se rad spet sp kom prepiru, ker tako je pač moje mnenje o tej sceni, vsak pa naj si misli kar si pač hoče, sam ne maram tipov v stilu: Bi, pa ne bi, al pa mogoče bi lahko, al pa rajši ne, no se slišmo :))))))))))

Uporabniški avatar
S4sH
Novinec

Kraj: MS

Napisal/-a S4sH Pe sep 09, 2005 8:03 am

Pri njem nabavo (pred 2 tednoma)
: prednji cadamuro podalsek - OK
: M3 prage - potrebno rezanje - drugače OK
: zadnji custom made odbijač (dostavil sem mu načrte in mere) - potrebno dodatno kitanje + brušenje (ocena od 1-10, 6,5)

Montiral, barval in popravljal mi bo MOJ MOJSTER.
Avto je Fiat Bravo

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Treba res dobr razmislit, al pa niti ne .))

Napisal/-a Zmaj78 Po sep 12, 2005 1:05 pm

NO uglavnem kokr vidte iz zgoraj napisanega, tole popravljanje za Ustajlom ni glih preveč pocen in si mogoče rajš prihrante nekaj denarja! ;)

puri
Nov uporabnik

Kraj: obala

Napisal/-a puri Po sep 12, 2005 2:09 pm

katere potem vi predlagate za proizvodnjo odbijacov rabil bi od M3 sprednji kdo se dela odbijace za BMW-ja.hvala LP
BMW je ZAKON

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Re: Informacije iz 1. roke - pa po resnic!

Napisal/-a dean007 Po sep 12, 2005 2:41 pm

Priam je napisal/-a:No če mate Hondo (po možnosti CRX del sol) pol takoj obrate do konca pa k ju-stajlu oz. po domače Urošu na Rakovo Jelšo, če ne pa ......

Zadeva je sledeča: s kolegom sva bla oba ful navdušena na stajling ala 2F2F (jz mam 323 F, RedWind pa megana) no in tale naš Uroš mal okol avta koraka pa u stilu: ja to bi loh, to bi se dal, to bi blo tok dnarja itd. Kdo pa na konc to dela?

No on zihr ne, ker na montažo te pa pošle k Edotu v Tomačevo (BR oprema), pri tem pa pobere kar zihr enih par K našga kranjskega dnarja in za to ne naredi total nula!

Zdej kdor hoče met avto narejen enkat Maja - jesen oz. ob SV. Nikoli (like never) pol kar direkt k Urošu oz. U-style al kakorkol se mu že reče, ostali pa rajš razmislite o tej potezi. Skratka nateg na kvadrat, razen če maš hondo, če pa je mazda, e to je pa že problem oz. višja matematka :))) No logično za crksa ma že odbijače doma, za mojo 323 f pa ga je treba mal predelat in to je pa že tri-mač use skup. Sam tko to je kdor hoče kej zaslužit mora tut kej narest in se mal potrudit. Skratka od 1-10 mu dam kar oceno nula!!!

R-styling pa poznam šele od SG dreg rejsa in sm mal debatiru z njim, pa tut enga poznam ki mu je delu bravota in je biv ful zadovoljen, ostalo pa mi je neznanka!

Kdor pa hoče met lep avto in narejen v dogovorjenem času, naj se obrne na majstra Edota, ki očitno ve kaj dela in mu ni vseen kaj da iz rok. Če bo koga zanimal mu lah dam globalni sistem mobilni od njega. Sicer pa nimam jz nič od tega če gre kdo do njega kej naročit, sem pač sam zelo zadovoljen s tem da zna čarat oz. spremenit staro 323 f v poršeja 944! :)))

Ne bo vam žal, no v glavnem rajš ne do Uroša, razen če mate na havbi veliki H (in to ne Hjundaj, ker pol boste dobil kajlo)

Pa ne bi se rad spet sp kom prepiru, ker tako je pač moje mnenje o tej sceni, vsak pa naj si misli kar si pač hoče, sam ne maram tipov v stilu: Bi, pa ne bi, al pa mogoče bi lahko, al pa rajši ne, no se slišmo :))))))))))

Glej jaz sem vzel podaljške pri Ustyle-u in smo se zmenli da mi zmontirajo in pobarvajo.Ko je Uroš vse naredu in me kliče za montažo me pošlje na Tomačevo k Ediju on mi zmontira en dopoldan...
1.CENA previsoka,glede kolk mi je obljubil
2.Nč ni pošmirglal,vse je blo vijuganje,luknjice,...
3.Nevem če je sploh dal šprickit,plastik primer,.. Barva se je po dveh mesecih začela luščit.
Sem iskal številko da bi ga poklical pa nisem dobu.Tak da jaz več NIKOLI.

Zdej imam itak CarzoneSpecials in sem zadovoljen.Podaljške pa sem skor đabe prodal!!!

*y3rn3y :za kater avto si pa vzel???

Uporabniški avatar
Zmaj78
Novinec

Vsakje zgleda sam svoj mojster!

Napisal/-a Zmaj78 Po sep 12, 2005 3:11 pm

Ja no skupni imenovalec naših izjav je: stran od Ju-stajla oz. Uroša, pol pa kakorkol in kjerkol že pač bo kdo kaj ustvarjal!

Če pa je BMW zakon, to pa naj presodi vsak sam, ok?! :))))))

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po sep 12, 2005 3:37 pm

Meni je predeloval kit R-styling in sem bil zlo zadovoljen tut sam odnos do stranke je vredi predelavo je opravu vredi in brez napak lakiral mu je en njegov kolega in za lakiranje dam sam čisto 10-ko lih tko za predelavo in montažo.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
cossy
Stalni uporabnik

Kraj: Tržič

Napisal/-a cossy Po sep 12, 2005 3:39 pm

kdo je ta r-stayl a ma kako internetno stran al telefon lohk tud na PM
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov