Priam je napisal/-a:No če mate Hondo (po možnosti CRX del sol) pol takoj obrate do konca pa k ju-stajlu oz. po domače Urošu na Rakovo Jelšo, če ne pa ......
Zadeva je sledeča: s kolegom sva bla oba ful navdušena na stajling ala 2F2F (jz mam 323 F, RedWind pa megana) no in tale naš Uroš mal okol avta koraka pa u stilu: ja to bi loh, to bi se dal, to bi blo tok dnarja itd. Kdo pa na konc to dela?
No on zihr ne, ker na montažo te pa pošle k Edotu v Tomačevo (BR oprema), pri tem pa pobere kar zihr enih par K našga kranjskega dnarja in za to ne naredi total nula!
Zdej kdor hoče met avto narejen enkat Maja - jesen oz. ob SV. Nikoli (like never) pol kar direkt k Urošu oz. U-style al kakorkol se mu že reče, ostali pa rajš razmislite o tej potezi. Skratka nateg na kvadrat, razen če maš hondo, če pa je mazda, e to je pa že problem oz. višja matematka)) No logično za crksa ma že odbijače doma, za mojo 323 f pa ga je treba mal predelat in to je pa že tri-mač use skup. Sam tko to je kdor hoče kej zaslužit mora tut kej narest in se mal potrudit. Skratka od 1-10 mu dam kar oceno nula!!!
R-styling pa poznam šele od SG dreg rejsa in sm mal debatiru z njim, pa tut enga poznam ki mu je delu bravota in je biv ful zadovoljen, ostalo pa mi je neznanka!
Kdor pa hoče met lep avto in narejen v dogovorjenem času, naj se obrne na majstra Edota, ki očitno ve kaj dela in mu ni vseen kaj da iz rok. Če bo koga zanimal mu lah dam globalni sistem mobilni od njega. Sicer pa nimam jz nič od tega če gre kdo do njega kej naročit, sem pač sam zelo zadovoljen s tem da zna čarat oz. spremenit staro 323 f v poršeja 944!))
Ne bo vam žal, no v glavnem rajš ne do Uroša, razen če mate na havbi veliki H (in to ne Hjundaj, ker pol boste dobil kajlo)
Pa ne bi se rad spet sp kom prepiru, ker tako je pač moje mnenje o tej sceni, vsak pa naj si misli kar si pač hoče, sam ne maram tipov v stilu: Bi, pa ne bi, al pa mogoče bi lahko, al pa rajši ne, no se slišmo)))))))))
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov