perko84 je napisal/-a:glede roverja je tko: sam mam 4 vratni model in se tudi sam silim z nekim stylingom ki pa pri roverju skoraj ni mogoč.
prporočam ti da ga spustiš, daš gor ene hude litice pa temne šipe.
Spoilerje in pragove se sicer da dobit v autostylu sam so men osebno grdi. da se dobit tudi lexsus luči, za katere bo treba odšteti goro denarja oziroma skoraj 2x več kot pri nas za kero drugo vozilo.
glede osvetlitve podvozja-ne dajaj nič gor dokler ni spuščen ker se drugače svetloba preveč razprši in zgleda grozno.
upam da sm ti kj pomagal
perko84 je napisal/-a:glede roverja je tko: sam mam 4 vratni model in se tudi sam silim z nekim stylingom ki pa pri roverju skoraj ni mogoč.
Spoilerje in pragove se sicer da dobit v autostylu sam so men osebno grdi. da se dobit tudi lexsus luči, za katere bo treba odšteti goro denarja oziroma skoraj 2x več kot pri nas za kero drugo vozilo.
glede osvetlitve podvozja-ne dajaj nič gor dokler ni spuščen ker se drugače svetloba preveč razprši in zgleda grozno.
upam da sm ti kj pomagal
simko1 je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:glede roverja je tko: sam mam 4 vratni model in se tudi sam silim z nekim stylingom ki pa pri roverju skoraj ni mogoč.
upam da sm ti kj pomagal
Danes sem se narocil za temnenje stekel,tako,da bom od torka naprej imel zatemnjen avto
Sokirala pa me je informacija pri nabavi sportnih zmeti
Trgovec mi je rekel da mi lahko zrihta zmeti,ki znizajo do 25mm,vec je prepovedano.
Kaj pa 45mm?A se to ne da vec montirat?Od kdaj?
25mm je nic
perko84 je napisal/-a:simko1 je napisal/-a:perko84 je napisal/-a:glede roverja je tko: sam mam 4 vratni model in se tudi sam silim z nekim stylingom ki pa pri roverju skoraj ni mogoč.
upam da sm ti kj pomagal
Danes sem se narocil za temnenje stekel,tako,da bom od torka naprej imel zatemnjen avto
Sokirala pa me je informacija pri nabavi sportnih zmeti
Trgovec mi je rekel da mi lahko zrihta zmeti,ki znizajo do 25mm,vec je prepovedano.
Kaj pa 45mm?A se to ne da vec montirat?Od kdaj?
25mm je nic
jst mam 25mm-zadaj, spredaj-25mm, pa kr dobr pride. mislm pa da se 40mm skor nebi dal ker bi že blatnik prišel čez gumo. Morš računat da se avto čez kako leto še posede za 5-10mm![]()
tok kokr so ti rekli je dost verjem. tok mam spuščenga pa ga komi na pločnik spravim-če je nizek
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost