Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Kraj: Murska Sobota

ROVER 416

Napisal/-a simko1 Sr sep 21, 2005 3:41 pm

Pozdravljeni.
Kupil sem si Rover 416 l.96.
Sedaj pa me zanima letnik in model Honde Civic ki mu je skoraj podobna
http://www.roverclub.se/4161997e.html
Kajti rad bi začel zunanji stayling na njem,in sicer pri zadnjem stresnem spojlerju od hond.
Pol pa me se zanima vase mnenje glede led osvetlitve podvozja.
Gre se za 2x 120 cm in 2x 90 cm dolzine z 120 ledicami,cena pa je 22000

Uporabniški avatar
COBRA
Stalni uporabnik

Napisal/-a COBRA Pe sep 23, 2005 10:12 pm

A ne bi raj neonke kupu?
Slika

Uporabniški avatar
zlabon
Novinec

Napisal/-a zlabon Pe sep 23, 2005 10:21 pm

glede osvetlitve: če so taprave LED-ice ti vsekakor priporočam to varijanto. zadeva je namreč dosti bolj robustna, praktično nimaš kaj zbiti, neobčutljivo na tresljaje, manša poraba itd.
Led-ice morjo bit pa širokokotne, oziroma lahko so navadne a morajo biti zelo skupaj, fora je v tem da potem dobiš lepo črto in ne le kup krogcev, če se boš odločil za to, potem obvezno prej stestiraj kako se vidi.

čeprav mene ta osvetlitev podvozja čisto nič ne privlači...

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 So sep 24, 2005 7:13 am

glede roverja je tko: sam mam 4 vratni model in se tudi sam silim z nekim stylingom ki pa pri roverju skoraj ni mogoč.
prporočam ti da ga spustiš, daš gor ene hude litice pa temne šipe.
Spoilerje in pragove se sicer da dobit v autostylu sam so men osebno grdi. da se dobit tudi lexsus luči, za katere bo treba odšteti goro denarja oziroma skoraj 2x več kot pri nas za kero drugo vozilo.
glede osvetlitve podvozja-ne dajaj nič gor dokler ni spuščen ker se drugače svetloba preveč razprši in zgleda grozno.
upam da sm ti kj pomagal ;)

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 So sep 24, 2005 2:56 pm

perko84 je napisal/-a:glede roverja je tko: sam mam 4 vratni model in se tudi sam silim z nekim stylingom ki pa pri roverju skoraj ni mogoč.
Spoilerje in pragove se sicer da dobit v autostylu sam so men osebno grdi. da se dobit tudi lexsus luči, za katere bo treba odšteti goro denarja oziroma skoraj 2x več kot pri nas za kero drugo vozilo.
glede osvetlitve podvozja-ne dajaj nič gor dokler ni spuščen ker se drugače svetloba preveč razprši in zgleda grozno.

Hvala.
Ima petkrake Oz litke z gumami 195/50 R15,letvice in ogledala v barvi vozila.
Res pa je da se malo kaj dobi zanj,mu je pazlo podobna Honda Civic l97 1.8vti.
Res da si bom ga se to zimo zatemnil ker na svetla stekla nisem vajen,znizat bi ga pa mogu nujno ker zlo noro zgleda,kajti med blatnikom in gumo je grozna luknja.
Osvetlitev podvozja pa je tak,rad bi pa ne vem.To led osvetlitev sem zasledil v novem Conrad katalogu,sem mel na Kii ki je bila posteno znizana pa mi neonka ni dolgo zdrzala ker je pocila prav zarnica

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC So sep 24, 2005 4:31 pm

Glej jas na tvojem mestu nebi dal osvetlitve podvozja ker izgleda za moje pojme čudno na stock avtomobilu.
Slika

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 So sep 24, 2005 4:34 pm

CockroaC je napisal/-a:Glej jas na tvojem mestu nebi dal osvetlitve podvozja ker izgleda za moje pojme čudno na stock avtomobilu.

vsaj spusti ga, al dj pa sam spredi eno dolgo neonko za spodno masko, kr dobr zgleda ;)

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 Sr okt 05, 2005 7:05 pm

perko84 je napisal/-a:glede roverja je tko: sam mam 4 vratni model in se tudi sam silim z nekim stylingom ki pa pri roverju skoraj ni mogoč.

Danes sem se narocil za temnenje stekel,tako,da bom od torka naprej imel zatemnjen avto
Sokirala pa me je informacija pri nabavi sportnih zmeti
Trgovec mi je rekel da mi lahko zrihta zmeti,ki znizajo do 25mm,vec je prepovedano.
Kaj pa 45mm?A se to ne da vec montirat?Od kdaj?
25mm je nic

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Napisal/-a perko84 Sr okt 05, 2005 7:10 pm

simko1 je napisal/-a:

Danes sem se narocil za temnenje stekel,tako,da bom od torka naprej imel zatemnjen avto
Trgovec mi je rekel da mi lahko zrihta zmeti,ki znizajo do 25mm,vec je prepovedano.
25mm je nic

jst mam 25mm-zadaj, spredaj-25mm, pa kr dobr pride. mislm pa da se 40mm skor nebi dal ker bi že blatnik prišel čez gumo. Morš računat da se avto čez kako leto še posede za 5-10mm ;)

tok kokr so ti rekli je dost verjem. tok mam spuščenga pa ga komi na pločnik spravim-če je nizek

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 Sr okt 05, 2005 7:48 pm

perko84 je napisal/-a:
simko1 je napisal/-a:

25mm je nic

jst mam 25mm-zadaj, spredaj-25mm, pa kr dobr pride. mislm pa da se 40mm skor nebi dal ker bi že blatnik prišel čez gumo. Morš računat da se avto čez kako leto še posede za 5-10mm ;)

tok kokr so ti rekli je dost verjem. tok mam spuščenga pa ga komi na pločnik spravim-če je nizek

Vprasam,kajt jaz imel znizano 45mm,ter zaradikarambola dodatno 20mm,ter se podaljsek daniti stojeca cigaretna skatla ni sla no,mi je bilo zlo hudo.Res pa je da sem bil zelo omeje z voznjo,ja gume pa so bile cisto v blatnikah
Ja bom pa razmisli,mogoce najdu kakega drugega dobavitelja

Uporabniški avatar
simko1
Novinec

Napisal/-a simko1 Ne okt 16, 2005 8:21 pm

Pozdrav.
Roverja sem zatemnil,dobr izgleda.
Avto je star 9 let in nima homologacijski kartonček.
Eni rečejo pojdi do prodajalca,oz.serviserja,oni pa,da ga dobim na občini kjer je avto bil prvič registriran :cry:
Tu pa je tezava.
Avto sem kupil od drugega lastnika brez da bi se videla,je bilo prodano preko posrednika,kako naj najdem obcino ki ga je registirala.Vem le toliko da je imel prvo registracijo MB
A se ne da drugace to zrihtat
Prosim za pomoc
HVALA
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost