vwmiki je napisal/-a:ja problem je ker meni pise v homologaciji: na sprednjih luceh so vgrajene zaslonke. in pol bo se kaksni policaj najdo in reko: vi imate homologirane zaslonke in ne podaljsane haube. Pa lahko fejst sitnari.
vwmiki je napisal/-a:ja problem je ker meni pise v homologaciji: na sprednjih luceh so vgrajene zaslonke. in pol bo se kaksni policaj najdo in reko: vi imate homologirane zaslonke in ne podaljsane haube. Pa lahko fejst sitnari.
vwmiki je napisal/-a:Sem se malo pozanimal pri kleparjih in bi me to stalo nekje 40.000 sit. Sem pa klical v Fazerja pa so mi rekli 20.000 sit. Zgleda, da tam imajo že narejene modele. Najbrž se bom odločil za Fazerja, samo škoda ker je iz Kranja.
vwmiki je napisal/-a:Sem se malo pozanimal pri kleparjih in bi me to stalo nekje 40.000 sit. Sem pa klical v Fazerja pa so mi rekli 20.000 sit. Zgleda, da tam imajo že narejene modele. Najbrž se bom odločil za Fazerja, samo škoda ker je iz Kranja.
killah bee je napisal/-a:Kaj misliš da je pri Fazerju to že štrihano, pomoje je sam da ti naredi to 20k,pol pa še štrihanje
subi92 je napisal/-a:killah bee je napisal/-a:Kaj misliš da je pri Fazerju to že štrihano, pomoje je sam da ti naredi to 20k,pol pa še štrihanje
Zagotovo je samo švasanje 20k ali več, štrihanje pa bi bilo verjetno hitro kakih 40k +
Morda pa bi bilo v redu če bi dubu nekje malo bolj bogi pokrov motorja in na tisti naredil bad look![]()
V primeru da prodajaš da ni vsak pameten kaj si vse naredu avtu itd...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov