Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Debata o stylingu

Napisal/-a Crazy Frog Po okt 17, 2005 11:24 am

Mene pa neki zanima, glede na to, da je na tem forumu veliko ljudi,ki ima v lasti tako in drugače predelane avtomobile,me zanima:
Smisel same predelave,ali gre res tukaj za lasten užitek,zadovoljstvo,ko imaš lepo predelan avto v garaži.Ali gre mogoče tudi za občudovanje drugih?Za dobr občutek,ko se ljudje obrnejo za vašim avtom,ker izstopa od običajnosti.Za občutek,da je tvoj avto unikat?Jaz zelo rad pogledam kakšen dobro predelan avto in včasih sam sebe vprašam,zakaj bi si predelal avto.Zaradi tega,ker so mi pač takšni avtomobili všeč in si že od vedno želim takšnega,ali zato da bi iz občudovalcev prestopil med občudovane.Zdaj me pa zanima vaše mnenje.Kaj je bilo pri vas odločilnega pomena,da ste se odločili za predelavo.

LP

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog Po okt 17, 2005 12:39 pm

Nobenega odgovora?

Štraus
Novinec

Napisal/-a Štraus Po okt 17, 2005 12:58 pm

Jaz uživam ko predelujem svojo vozilo, je pa tud užitek ko vidiš da te pogledajo ljudje na cesti. :D

maccek_21
Uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a maccek_21 Po okt 17, 2005 2:40 pm

ja jaz osebno kar sem naredil na avto in kar še bom je samo zame. saj ko daš kaj na avto kar ti je všeč ti pomoje avtomatsko poveča nivo zadovoljstva med vožnjo....

maš pa modele z raznimi rižotkami ki pa res ne morejo biti za lasten okus ampak so večinom tko nametani skupej da vzbujajo pozornost...takšno ali drugačno

LP

Uporabniški avatar
Asterix
Uporabnik

Napisal/-a Asterix Po okt 17, 2005 2:49 pm

dejstvo je, da izstopanje od mnozice kaze na pomanjkanje samozavesti.
pa to si nisem jaz zmislil. je pa lepo dober avto pogledat.
Kadim Lord, vozim Ford, v Avstriji mešam mord.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Po okt 17, 2005 3:33 pm

Jst si avto rihtam predvsem zase ker je pol fensi občutek se vsest v avto ki ti je všeč če pa kdo pogleda tut nazaj zarad mojga avta pa tolk bolje kr nekak zrasteš ko slišiš folk ob cesti ko daje komentarje (pozitivne seveda :D:D) drgač pa ko bom Leončka spedenu (pač po finančnih zmožnostih) mi bo vseen kaj bojo drugi rekli ali jim bo všeč al ne važn da se jst v nje počutim kot kralj :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Po okt 17, 2005 3:39 pm

Pač jst osebno sm mahnjen na te stvari :D in rihtam predvsem zase, ker mi nekak na stock avtu neki manjka :P :P za ostale se ne oziram preveč kaj menijo (mogoče naše člane za kkšn nasvet uprašam 8) ) je pa res da je moj avto porihtan bolj v clean looku, tako da ne izstopa oz ni ekstremen :D

Uporabniški avatar
saso_vts
Novinec

Kraj: logatec

Napisal/-a saso_vts Po okt 17, 2005 5:54 pm

jest osebno ga predelujem za svojo dušico
ker ko sm v avtu in kaj delam notr (predelujem) takrat pozabim na vse in takrat sm sam jest in moj avto
delam pa na tem da sam naredim najvec,vcasih mi uspe drugic spet ne
sam na napakah se ucimo

sm pa seveda tud veselo ko mi nekdo rece da je lep avto
lepo porihtan in mi da veselje za naprej
lepo je ko ljudje vidijo trud k je vlozen v avto,k vejo kojk zivcev gre
zelo dobr ko sm

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Po okt 17, 2005 6:27 pm

Jaz tudi predelujem avto ker mi na navadnem nekaj fali :P .

Drugač pa delam to ker me veseli in nimam kaj delat :D :D ,samo denarja nesmeš nikol it seštevat kolk vložiš :lol: ;) .

Lp :wiihuu

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Po okt 17, 2005 9:12 pm

Je kombinacija obojega, če mene vprašaš.

Po eni strani gre tukaj seveda za svoj užitek, da prilagodiš avto svojemu okusu, približaš svojemu sanjskemu avtomobilu, vsekakor je tudi zadovoljstvo ko nekaj sam narediš in izpade lepo.

Vsekakor je pa prisotno tudi to da bi bil opazen, da bi se ljudje obračali za tvojo kreacijo in ti na ta način pokazali odobravanje da si naredil nekaj lepega ali grdega.

Meni osebno gre, tako kot večini, za to, da je avto tak kot si ga sam želim po mojem okusu lepote. To da sem opazen pa tudi ne škodi. :D
Slika

Uporabniški avatar
Fiat Tipo
Uporabnik

Kraj: Idrija

Napisal/-a Fiat Tipo Po okt 17, 2005 9:51 pm

Meni je bolj to da nardiš po domače umetnijo iz enega " navadnega" avta ,nekaj kar nima noben drug ,pač izstopanje nejkaj da rečeš to sn pa jest spravu skupaj. Je pa itak zelo velika potrditev tvojega matranja če se kdo obrne za tvojim avtom al pa če ga kdo pohval. Če ga graja pa pač skozi drugo uho ven leti pa mal preslišiš razen če ni graja utemeljena in ne temelji na fovšiji.
Omejitve sta tukaj samo dve dnar in homologacija :(

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Po okt 17, 2005 10:06 pm

No bolj denar :P :P

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog Po okt 17, 2005 11:06 pm

Se kr strinjam z vami. Sam sicer še nism prišel do te točke,da bi mel zrihtan avto čist po mojih željah.Sm pa mal preuredil notranjost,pa šp. izpuh,pa žarnice in takšne malenkosti za kakšne dražje podvige pa še ni bilo "cajta".Pa ponavadi,vsakič ko se odločim naredit korak naprej avto prodam.Upam,da mi bo kdaj uspel se vsaj mal približat mojim zamislim,ker vidim,da vam tukaj kar lepo uspeva.Vsi imate lepo porihtan avto in odraža vsakega posebej.

LP

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Po okt 17, 2005 11:09 pm

Nixxon je napisal/-a:Je kombinacija obojega, če mene vprašaš.

Po eni strani gre tukaj seveda za svoj užitek, da prilagodiš avto svojemu okusu, približaš svojemu sanjskemu avtomobilu, vsekakor je tudi zadovoljstvo ko nekaj sam narediš in izpade lepo.

Vsekakor je pa prisotno tudi to da bi bil opazen, da bi se ljudje obračali za tvojo kreacijo in ti na ta način pokazali odobravanje da si naredil nekaj lepega ali grdega.

Meni osebno gre, tako kot večini, za to, da je avto tak kot si ga sam želim po mojem okusu lepote. To da sem opazen pa tudi ne škodi. :D

Tole pa se je spodaj za podpisat ;)

Uporabniški avatar
bass
Mojster foruma

Napisal/-a bass Sr okt 19, 2005 3:43 am

jst sicer nimam na zuni nč spremenjenga razn alu antence takratke:), sem pa pristaš clean looka, okusnih detajlov, čimmanj značk in znakov.
Vsak kmet z maruttijem 800 lohk nabije krilca odzadi pa je to pol res SPOILer.
Priponke
db_pts2005_5551.jpg
GET LOW!
db_mxlondon04_2401.jpg
hudoooooooo
db_max04_08611.jpg
smoooooooth
db_max04_05881.jpg
lepo
DeSoto-Adventurer-Convertible_big.jpg
old school je okusen u nulo

Uporabniški avatar
Crazy Frog
Nov uporabnik

Napisal/-a Crazy Frog Sr okt 19, 2005 6:22 am

Kako pa recimo predelujete sami,s kolegom ali je to ta varjanta,da v eni trgovini skeširaš in ja cel body kit na avtu? Men je recimo tudi všeč clean look,kakšna prevelika ekstremnost se mi ne dopade. Recimo body kit iz trgovine je lahko lep,kakšn izmed njih,sam meni to ni to,ker pol se vsi vozjo s takšnimi okol.Kupiš,pa mal po svoje in pride lep izdelek.
LP

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr okt 19, 2005 10:28 am

Avtomobili so me zanimali že od malih nog.ko sem začel hodit v srednjo šolo sem se oziral za yugeci pa za muzko ko so jo nabijali v avtih.V srednji šoli sem imel sanje, da bi se enkrat vozil v takšnem avtu, da bi lahko imel dobro muziko noter,da bi navzunaj lepo zgledal, da bi se ženske obračale za mano itd...Otroške sanje.
Te sanje sem si izpolnil.Naredil sem si svoj sanjski avto,izpolnil otroške sanje.Tukaj so se začela tudi tekmovanja in ambicije so se seveda povečale da bi bil med najboljšimi.Tudi to mi je uspelo, 8 nagrad in ena izmednjih je bila the best of the best vozilo in tukaj sem se odločil da se sanje končajo ker nemoreš sanjat celo življenje.Ko se ti nekaj uresniči, greš naprej pa iščeš drugo stvar.
Pri predelavi avtomobila pa sem najraje delal sam.
Zadnjič spremenil darkdog24, dne Sr okt 19, 2005 12:07 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Sr okt 19, 2005 11:33 am

avto predelujem zato da je meni ušeč, čeprav letos sm ga s tem motivom da bo zunanjost pasala k akustiki, torej da bo vse v nekem stilu...

kot je dark rekel vsake sanje se enkrat končajo, tak so se tud moje, 20x pokalov letos v akustiki in 2x državni prvak - o tem sem sanjal in to sem dosegel. In zdej razdiram avto nazaj v stock da ga bom mel še za zimo nakar pride spomladi nov projekt.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Sr okt 19, 2005 5:39 pm

vprašaj se
boš avto predelal tak da bo tebi všeč
ali tak da se bodo glave obračale za tvojim avtom?

če mam tak avto da je meni všeč, mi je čist vseeno če je komu všeč ali ne
če ti ni jebiga
povej mi v faco ne za hrbtom, jaz bom še vedno mel svoje mnenje o svojem avtu, oziroma mnenje o vsem svojem

isto kot pri punci, saj nimaš ti neke punce da bodo tvoji kolegi meli jezike do pet, ampak maš tako da tebi visi jezik do pet

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Napisal/-a darkdog24 Sr okt 19, 2005 6:05 pm

FireSTORM je napisal/-a:vprašaj se
boš avto predelal tak da bo tebi všeč
ali tak da se bodo glave obračale za tvojim avtom?

če mam tak avto da je meni všeč, mi je čist vseeno če je komu všeč ali ne
če ti ni jebiga
povej mi v faco ne za hrbtom, jaz bom še vedno mel svoje mnenje o svojem avtu, oziroma mnenje o vsem svojem

isto kot pri punci, saj nimaš ti neke punce da bodo tvoji kolegi meli jezike do pet, ampak maš tako da tebi visi jezik do pet

bravo točno tako ;)
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost