Da pa ti vsaj eden odgovori to kar te zanima.
Jaz sem ga kupil v Conradu v BTC-ju, od Sogolee. Je kar dober, čeprav nimam veliko časa za to in se še nisem zverziral zarad tega. Potem sem naročil še dodatno cev ker sem rabil nastavek, bla ene 5kSIT.
Kompresor uporabljam kar takega "hišnega". Pač uno tavelko stvar, samo mora met regulator, ker airbrush zdrži maksimalno ene 1,3 bara preden poškoduješ kako stvar notri. Ker pa je zadeva velika delam to v eni sobi v tastari hiši, kjer pa je pozimi zelo mrzlo, tko da me še dodatno ovira, da se ne naučim tako kot je treba.
Drugače maš pa varjanto piksne stisnjenega zraka od Revella (zapravljanje denarja, če mene vprašaš), ali pa studijske kompresorje za okol 30-40kSIT, odvisno od želja in potreb.
PS: Še en nasvet: sposodi si kako knjigo da boš vedel kako z njim upravljat, pa tudi kako knjigo o mešanju barv in podobno.
PPS: Barve se dobi v kakem Prometeju, ali pa tisti štacuni v BTC Citypark, tam zraven Knjigarne Vale Novak. Tam imajo ene katere mi je priporočila da so dobre tudi za na avtomobilski lak. Probal jih še nisem.