Zdej je tak:

Rad bi da je tako:Ob strani bolj močno narejeno-pa ne zaradi ojačitve ampak styling-da bo lepše

Lux je napisal/-a:NoFEAR je napisal/-a:Tako je --> ampak v takem primeru se jst ne bi spuščal v tko minimalno predelavo, ker bi znala zadeva sčasoma spustil in bi napokala barva...
Aja pa če je dobro po šprickitano in zbrušen ter pobarvano nebo nč pokala barva
Uros1 je napisal/-a:LP,
stirodur je vrsta stiroporja, ki se uporablja za gradbene namene - je pa ponavadi zelenkaste barve. Dobiš ga v večini trgovin z gradbenim materialom.
Pa še nekaj - probaj kupit poliesterska vlakna in poliester, ki je namenjen za izdelavo jadrnic. Razlika je v tem, da so vlakna že vezana v vse smeri in poliester je samo iz dveh komponent, kar je veliko lažje za uporabo - ti ni treba toliko pazit na razmerja. Dobiš pa ga v kakšni firmi kjer izdelujejo izdelke iz poliestra,itd. Povprašaj malo naokoli.
LP Uroš
Ruff_RydeRR je napisal/-a:@uros1
-kolk cajta se pa pol suši ta dvokomponentni ker tro komponentni (smola.trdilec,pospeševalec) je u 2h skor suh
-a pol k se poliester posuši pustiš stirodur notr al ga sam vn potegneš
al tolk zagrab da ga je treba kr zrezat?
Ruff_RydeRR je napisal/-a:@uros1
-kolk cajta se pa pol suši ta dvokomponentni ker tro komponentni (smola.trdilec,pospeševalec) je u 2h skor suh
-a pol k se poliester posuši pustiš stirodur notr al ga sam vn potegneš
Ruff_RydeRR je napisal/-a:-a pol k se poliester posuši pustiš stirodur notr al ga sam vn potegneš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov