Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

leon in alu platišča toora 17"

Napisal/-a seat Pe okt 28, 2005 9:47 pm

fantje zanima me če bi pasale tele feltne
Slika
na mojga Leona
Slika
Slika
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Pe okt 28, 2005 10:12 pm

18 bi bl pasale, zarad roba bodo 17 optično manjše zgledale. Morjo bit kraki do roba or 17-kah :D btw pa to boš klel pr pucanju če take uzameš :lol:

Uporabniški avatar
edy1
Novinec

Napisal/-a edy1 Pe okt 28, 2005 10:19 pm

na tak avto definitivno 18-ke bl sedejo ! :D
*******DE-design********
tuning team

dean007
Novinec

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a dean007 Pe okt 28, 2005 10:36 pm

Bo moral en na hiter photoshop sliko ustvarit :) ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So okt 29, 2005 2:57 pm

hmmmm sem gledu 18" sam nea vem sej lepo pride sam gume so pol drage da glava peče :D
ja pucat je treba vse feltne če smo iskreni da so lepe pač te morš mal bolj jih pa dobim za kr solidno ceno hehe
tko kot vse kar kupujem :D:D:D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
perko84
Uporabnik

Kraj: malo tu, malo tam

Napisal/-a perko84 So okt 29, 2005 3:09 pm

ti kr lepo objav v ps kotiček ti bodo majstri zrihtali da se boš lažje odločil ;)

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR So okt 29, 2005 5:40 pm

seat je napisal/-a:hmmmm sem gledu 18" sam nea vem sej lepo pride sam gume so pol drage da glava peče :D
ja pucat je treba vse feltne če smo iskreni da so lepe pač te morš mal bolj jih pa dobim za kr solidno ceno hehe
tko kot vse kar kupujem :D:D:D

Men verjam da za ene rabš še enkat tok cajta :lol: :lol: 5 krake na Leonu takoj popucam za svoje Oz Superturismo pa rabbm dost več cajta. Tle pr teh k majo kao vijake pe pa znoriš k svinjarija umes pride.

17 uzem (zarad cene gume) pa ene z kraki do roba.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So okt 29, 2005 10:17 pm

ja sej to bom tut storu morm sam videt morm ker model kako bo zgledalo da mi kdo poshopa v temi

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Ne okt 30, 2005 10:38 am

Pejt na simulcar.com tm lahk sam feltne menjaš, nižaš avto :twisted: :twisted: ins eda dobr vidt kaj paše na avto :D Tako sm si jt izbor za mojo Hondo naredu :D
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov