In s katerimi ste bolj zadovoljni, ter izkušnje z njimi,
OSRAM: H7 12V 55W Cool Blue

OSRAM: H7 12V 55W Silverstar

Hvala za pomoč!
Lenuh007 je napisal/-a:Pozdrav!
Da ne bom nacenjal nove teme, bom iskoritil kar to.
Imam namen zamenjat zarnico za smerokaz z LEDicami.
Po ineternetu sem gledal vse sorte. Najbolj se mi dopade izvedba z vecimi LEDicami
Ena izvedba in to tista, ki ima kaksnih 25 LEDic obrnjenih v eno smer in ostale v krogu okolk () mi jebolj pri srcu.
Zanima me, ce kdo uporablja podobno opisani?
Kako se obnese?
Hvala za pomoc!
bigF je napisal/-a:monster_d je napisal/-a:Tommo je napisal/-a:Cene:
H7 12V 55W Cool Blue 3.543,00SIT
H7 12V 55W Silverstar 2.553,00SIT
Majo tudi h4 al sam h7?
lp
KJE???
Niva13 je napisal/-a:Imam tele Osram Silvestar H4, so zelo fajn, ker dajo belo svetlobo. Moti me pa, ker imam navadne parkirne zarnice (5w) in je potem del luci rumenkast. Mogoce kdo ve, kje bi se te dobilo, da bi bolj belo svetile?
DJ E.M. je napisal/-a:http://www.osram.com/pdf/service_corner/110PPSilverstar2E.pdf
tm pr optiki - 50 je osram trgovina al skladišče.... uglavnm v mostah tm k so žale..
hm ubistvu en izhod iz krožnega preden se pride na uno postajo tm pr žalah seprav če greš okol... ( odvisn s kere strani prideš) pol greš vn en izhod preden gre BUS 2,22,... itd no pa naravnost in prideš do Forda, pa Jaguarja prodajajo tm pol greš pa naravnost čez semofor in se vid tabla osram.. pol se bote že znajdl
Niva13 je napisal/-a:Imam tele Osram Silvestar H4, so zelo fajn, ker dajo belo svetlobo. Moti me pa, ker imam navadne parkirne zarnice (5w) in je potem del luci rumenkast. Mogoce kdo ve, kje bi se te dobilo, da bi bolj belo svetile?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov