Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Pragovi TOP SPORT za SEAT LEON-a

Napisal/-a seat So nov 12, 2005 10:58 pm

Zanima me kje dobit orginalne ali pa kopije orginalnih pragov TOP SPORT za SEAT LEON-a orginale lahk dobim na servisu sam 70k nea dam za njih torej ostane samo kopija zj velik slo predelovalcev sem že kontaktiru sam nobeden nima lepo zaobljenih diskretnih pragov vsi majo ene preveč istopajoče in velike prage jst sem pa zaj**** pa hočem lih take kot so orginal sam da so cenejš :D
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Ne nov 13, 2005 10:17 am

Ustyle...
BTW orginal so 30.000, vsaj bli so na Verovškovi.
PA še nekaj: prage ti bo en ala Fazer za 50.000 naredu, pol morš še nujno homologirat, in na konc boš 10kosov pršparal, lepših pragov ki bi gor pasal pa itak ne boš dobil... Mal premisl, jst bi vseeno orgianl dal pa čeprav so 70.000, kar pa zelo dvomm..

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Če nov 17, 2005 8:53 pm

kupujem tudi top sport odbijače sprednji/zadnji
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost