kva je pa ta dec haredu iz avta zanimivo.. zadne luči so pa od seata.. ibize mislm da
sam diski so pa k eni jajčki... bi blo fajn da bi to tut mal izbolšu pa spredne luči bi lohk zamenu...
sam je pa tko že nor avto pa bodykit
sam a je to homologeran al je to kr tablce gor nabil tko mal za štos
ufff da je kej tazga v slo sploh nism vedu.....use mi je hudo sam mi nikakor nepotegne pru konc havba k ni mrezce pa tiste odprtine velke se mi nekak neuskladijo....
Mogoce gdo ve kje bi se dal kontakt z to osebo,da vidm ce bi hotla se na enmu drugmu avtu tak bodykit narest,pa kok bi hotla za tak bodykit (email,mobitel kar kol)?
hvala
Zadnjič spremenil _B3yBo_, dne Po jan 02, 2006 11:02 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
Sicer mi je bodykit po slikcah sodeč ful preglomazen, so pa sprednji del, zadnji del&štrihanje hudo lepi (pa sm sicer Renault antifan :P )...komi čakam da se bo dal tole zverco vidt še v živo
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.