Napisal/-a Cash Po jan 09, 2006 4:53 pm
Jst sm te luči kupu od enga, k jih je zrihtu preko e-baya, dau pa sm 43 k, u A3m-u te pa pridejo nek čez 70 k, so ble pa nove.
Tist obroček je narejen tako, da so not 2 diodi, obroček ni votel, ampak je povn in te dve diodi svetita vsaka v svojo stran, ne vem če me razumete, bom pa malo drugače razložil; predstavljajte si ravno polno plastično cev in na vsakemu koncu je dioda obrnjena ena proti drugi in sedaj to cev zvijemo v krog, tako, da se zadnje strani diod skoraj dotaknejo skupaj, svetijo pa modrikasto, ravno tako, kot pri temle vijola hyundaju. Za priklop teh krogcev imate dodatne žice.
No men je že po 2 tednih tist obroček crknu, mal sm poštrkal z roko žice, samo ni nič pomagalo, tako, da sem še pri drugem krogcu iztaknu žice in parkirne mi sedaj svetijo na tistem mestu, kjer pri originalnih. Seveda se nič ne sekiram za to, saj sem luči kupil zaradi leče (prej sem imel navadne prozorne) in spomladi pridejo še ksenonke, če bo vse šlo po sreči.
Je pa ena optična prevara in ta je, ko gledaš navadne luči (tudi če je modra žarnica not) in priklopiš krogce, se ti zdijo navadne bolj rumene, kot so u resnici.