Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
zore
Novinec

Kraj: hrastnik

odstranitev zadnjih nalepk

Napisal/-a zore Po jan 09, 2006 4:51 pm

mene pa zanima kk nej odstranm zadnje nalepke na hyundai accentu 99letnk brez d bi poskodoval barvo oz pleh k je tak cudn materjal ni plasticn ampak tak hrapav tak cudn :D pa kk nj to dol dobim :?: :?: :?:
Priponke
RearRevOff1.jpg

Uporabniški avatar
weekid
Nov uporabnik

Kraj: novo mesto

Napisal/-a weekid Po jan 09, 2006 4:58 pm

S špohtlnom ne ne ne sej ne ne vem
Kaj maš uno okrog gum neko rdečo plastiko zgleda mal čudn
Mejte se cool

Uporabniški avatar
alien-w
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a alien-w Po jan 09, 2006 5:07 pm

mislm, da to ni njegov accent. :) Ja, za takele nalepke sm se pa jest tut ze sprasval, kako jih folk dol dobi. Probi jih s cistilnim bencinom zdrgnt (alkohol ne!), al pa jih probi sam z žiletko privzdignt, pol pa naprej dol vlečt. Pa pazi na lak!
Slika

Uporabniški avatar
Sash1
Nov uporabnik

Re: odstranitev zadnjih nalepk

Napisal/-a Sash1 Po jan 09, 2006 5:24 pm

zore je napisal/-a:mene pa zanima kk nej odstranm zadnje nalepke na hyundai accentu 99letnk brez d bi poskodoval barvo oz pleh k je tak cudn materjal ni plasticn ampak tak hrapav tak cudn :D pa kk nj to dol dobim :?: :?: :?:

Nalepko poskusi segreti z fenom(ne prevrocim),toliko da se odlepi nalepka......lepilo lahko ostane na barvi.......njega pa ocistis z ANTISILIKONOM.(ni topilo,in ne topi barve,niti matira je ne)

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Po jan 09, 2006 5:45 pm

Nitro razrečilo pa je :P
....

Uporabniški avatar
zore
Novinec

Kraj: hrastnik

Napisal/-a zore To jan 10, 2006 5:30 pm

bom probu ju3 dol dobit k zle j ze tema pa bom povedu tist na slik pa ni moj accent sm sam dau tko za primer d vete kire nalepke mislm :P

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY To jan 10, 2006 5:58 pm

če so nalepke samo, kar mislim, da majo ti accenti, ne oni kromirani napisi (reliefni), se potrudi s fenom in žiletko... jaz sem mel isti napis na getzu na vratih (FUNKY), pa sem vzel fen pa nožek in čisto rahlo nalepko postrgal na robu (PAZI NA LAK), da sem jo lahko prijel in potegnil iz laka.

če je pod nalepko že barva kaj obledela ali je svetlejša... predlagam polir-pasto

LP

p.s.: vabljen v Hyundai Klub Slovenija :D
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost