Če kdo ve za kakšne v Sloveniji, ali pa če mi jih lahko kdo ugodno zrihta iz tujine..
Za vsako informacijo, najlepša Vam dala...

lp
Prosko
MCC je napisal/-a:naroči jih pri smartu.
za ker avto jih pa rabiš?
MCC je napisal/-a:tu je en forum na kerem sem jaz včlanjen, mogoče ti bodo znali pomagat.
www.smartmania.co.uk
Daj napiđi kakega smarta maš (model, oprema, letnik...).
Me zanima ker mam jaz tud smarta.[/url]
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
prosko002 je napisal/-a:MCC je napisal/-a:tu je en forum na kerem sem jaz včlanjen, mogoče ti bodo znali pomagat.
www.smartmania.co.uk
Daj napiđi kakega smarta maš (model, oprema, letnik...).
Me zanima ker mam jaz tud smarta.[/url]
Tnx za info, sicer sem najdu ene na mobile.de.. sam so mal drage..No, če ne bo ničesar cenejšega, bom te vzel..
Imam pa Smart Roadster Cabriolet, Black Magic z srebrnim trinidonom, od opreme ima vse razen usnja, ogrevanja zicev in "F1" menjalnika ob volanu... letnik je 2005, 82KM.... Te še kej special zanima?![]()
to je to zaenkrat...
@ahim: ja je.ba so tile trije šraufi...
lp
Prosko
bass je napisal/-a:Ne smeši se lepo te prosim - prihrani si muke. Smart ne bo nič bolj "cool", če nabiješ gor brabuske. Še vedno je to female car.
Pa brez zamere.
S|icKeR je napisal/-a:od kdaj maš ti smarta? te še nism vidu njem. pa še roadsterops: lepota! maš kšne slikce, k me res zanima. al ga pa enkat pred evropo prpel pokazat:P
prosko002 je napisal/-a:S|icKeR je napisal/-a:od kdaj maš ti smarta? te še nism vidu njem. pa še roadsterops: lepota! maš kšne slikce, k me res zanima. al ga pa enkat pred evropo prpel pokazat:P
Nisi me še mogel videt, ker je na predelavi...Sj veš, de ne morem jst kr vsacga avta vozt
Zankrat je še Clio v akciji...
ampak vse v svojem času... boš pa tkoj opazu, ke bo v Trebnjem... bo večkrat pred evropo parkiran, tm ke je ponavad zdej Clio...
lp
Prosko
MCC je napisal/-a:bass je napisal/-a:Ne smeši se lepo te prosim - prihrani si muke. Smart ne bo nič bolj "cool", če nabiješ gor brabuske. Še vedno je to female car.
Pa brez zamere.
če bi ti videl kaj naredi Fort two z 82 konji, bi mal drugače govoril.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost