Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Kraj: Šempeter pri novi gorici

Problem! Homologacijo so mi popravili !???

Napisal/-a djstane So jan 28, 2006 6:05 pm

Danes se mi je zgodilo nekaj nenavadnega!!! Pred 14 dnevi sem sel homologirati razne stvari na avtomobilu! Tam je bilo vse ok in sem odsel domol! Danes zjutraj sem dobil homologaciski kartoncek nazaj in sem opazil da mi manka pol stavri ki sem jih imel preh homologirane :roll: :roll: IZBRISALI so mi avspuh havbo stranske spojlerje... Ne vem zakaj? Tisto kar sem pa homologiral na isti dan pa sploh niso nic vpisali saj so napisali da so papirji POAREJENI???????????????????? Niso mi hoteli homologirat ne pnevmatik ---sem imel original papir od OZ racing niso homologirali temnih sip ( prijateju so na isti dan pa je dobil homologacojo), pa stopalke ki sem imel papirje od MOMO original?????????? Napisali so da zavajam z ponarejenimi listinami?

Ne vem kaj se dogaja? A je imal kdo ze take probleme ??? Ne vem kaj naredit prosim za pomoč!

HVALA!!!
Zadnjič spremenil djstane, dne Ne jan 29, 2006 8:51 am, skupaj popravljeno 1 krat.
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee So jan 28, 2006 6:17 pm

Ka, najbolj da se pri njih pozanimaš o tem,tu ti ne bo nihče vedel povedat zakaj tko :?
Slika

Uporabniški avatar
levak1
Novinec

Napisal/-a levak1 So jan 28, 2006 6:30 pm

novi ukrepi zgleda! Sej to ni nč čudnga da so začel pregledovat, sej vsi neki sprašujejo po tuvu, skopiraj to, skeniraj tisto. Zdj bojo pa čistke. Sam če si imel pa original pa raje pokliči in zahtevaj pojasnilo, saj si plačal za homologacijo.

Aleš
Stalni uporabnik

Napisal/-a Aleš So jan 28, 2006 6:50 pm

A so feltne šle gor?? Kuko pa da ti jih niso homologiral??
Nazaj pejt pa mal glas povzdigni ;)

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane So jan 28, 2006 8:12 pm

Aleš je napisal/-a:A so feltne šle gor?? Kuko pa da ti jih niso homologiral??

vse je blo montirano!! pa z papirji!!! ne vem ?? Pravojo da so kao ponarejeni!! pa niso so original!!!
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK So jan 28, 2006 8:37 pm

djstane je napisal/-a:
Aleš je napisal/-a:A so feltne šle gor?? Kuko pa da ti jih niso homologiral??

vse je blo montirano!! pa z papirji!!! ne vem ?? Pravojo da so kao ponarejeni!! pa niso so original!!!

ce so original in nimas nix ponarejenega oz. je vse po predpisih pejt nazaj, zagrozi z inspekcijo in kaj vse se grejo ter omeni se zvezo potrosnikov ce se hitr vse ne uredi in verjemi mi, da bo kmal urihtan vse.-seveda ce mas res vse po predpisih in ni ponarejeno-potem nwm zak bi se sekiru
Lp
:)

milankregar
Uporabnik

Napisal/-a milankregar So jan 28, 2006 8:53 pm

Morda si nedolžen, morda si kriv, to veš ti sam.

Dejstvo je, da bodo na tem področju končno začeli delati red. Ljudje ponarejajo certifikate, ljudje ponarejajo številke na napravah, ljudje ponarejajo homologacijske liste, ljudje ponarejajo štemple in podpise na homologacijskih listih, sami si vpisujejo naprave, ... in potem na cestah gledamo avte, za katerim se bojiš peljati, ker lahko vsak čas od njega odleti kak kos pleha, plastike, poliestra, ...

Si morda kupil rabljen avto, pa je prejšnjih lastnik kaj čaral s homologacijskim kartončkom?

Uporabniški avatar
djstane
Novinec

Napisal/-a djstane So jan 28, 2006 9:00 pm

milankregar je napisal/-a:Morda si nedolžen, morda si kriv, to veš ti sam.

Dejstvo je, da bodo na tem področju končno začeli delati red. Ljudje ponarejajo certifikate, ljudje ponarejajo številke na napravah, ljudje ponarejajo homologacijske liste, ljudje ponarejajo štemple in podpise na homologacijskih listih, sami si vpisujejo naprave, ... in potem na cestah gledamo avte, za katerim se bojiš peljati, ker lahko vsak čas od njega odleti kak kos pleha, plastike, poliestra, ...

Si morda kupil rabljen avto, pa je prejšnjih lastnik kaj čaral s homologacijskim kartončkom?

ne nic avto imam ko je bil nov! pa sem zmiraj dajal original liste!!! tiste ko sem dobil zraven!!! ko sem kupil robo--TUV zato se mi zdi cudno :roll:
IMPACT SPL extreme !!!
IMPACT TEAM SLOVENIJA

Uporabniški avatar
KANZYANI
Novinec

Napisal/-a KANZYANI So jan 28, 2006 9:10 pm

Potem upostevaj nasvet FLINK-a ;)

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS So jan 28, 2006 9:47 pm

hmm, kdo ti je pa delu predelave? mogoc ti tist ni dau pravih papirjev? :? (feltne so izvzete)
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne jan 29, 2006 9:58 am

čimprej pejt tja do g. Lovca pa mu povej svoje zagroz mu z inšpekcijo itd u glavnm če bi se men tole zgodil bi šu že zdavnej tja pa jim povedu svoje itd mislm tole je pa že višek :x
....

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne jan 29, 2006 10:05 am

Očitno se era pdf TUVov končuje :? In bodo bolj dosledni pri tem, vmes pa bodo kdaj padli tudi tisti,ki niso nič krivi :evil: Očitno bo res vedno težje homologirat stvari. Je pa tko,da niti ne vem kako bi lahko preverjal autentičnost certifikata :roll:
Slika

Uporabniški avatar
karel
Novinec

Kraj: zg. Savinjska dolina

Napisal/-a karel Ne jan 29, 2006 10:13 am

Če si povsod tako površen kot pri pisanju naslova ni
čudno da dvomijo v pristnost tvojih dokumentov.
Dej se malo bolj potrudi. ;)
Think. Feel. Drive.
LP Karel

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Ne jan 29, 2006 10:14 am

killah bee je napisal/-a:Očitno se era pdf TUVov končuje :? In bodo bolj dosledni pri tem, vmes pa bodo kdaj padli tudi tisti,ki niso nič krivi :evil: Očitno bo res vedno težje homologirat stvari. Je pa tko,da niti ne vem kako bi lahko preverjal autentičnost certifikata :roll:

sej ma tuv verjetn kšno številko certifikata zravn
pol rabš sam bazo podatkou, vtipkaš številko not pa preverš, če se use ujema
dobr une številke k so vtisnenjene na posamezne dele se težko prever, lahko pa praveriš izdelovalca, velikosti gum, tip avtomobila
sej bazo majo pa itq u nemčiji, tko da pomoje to ni tak problem
podpis

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Napisal/-a killah bee Ne jan 29, 2006 10:18 am

@lublančan: jap čisto možno,da so začeli zdaj gledat tud to,k je doba interneta na višku :)

Pol so domači predelovalci oplel oz. se njihovih izdelkov ne bo dalo več homologirati.

Z koncem dobe doma narejenih TUVov torej tudi konec garaža stajlingov.
Slika

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne jan 29, 2006 10:25 am

pa lih zdej k sm hotu jaz začet svojo makino rihtat :x
....

dare01
Novinec

Napisal/-a dare01 Ne jan 29, 2006 11:06 am

verodostojnost TUV-a se ponavadi najhitreje preveri na straneh proizvajalca, vsaj za feltne je tako. jaz sem imal feltne na meganu letnik 2003. potem sem pa 2004 homologiral za novega scenica. ampak pri zbirki TUVov leta 2003 še ni bil ta nov scenic notri. pa sem šel na internetno stran proizvajalca in snel nove TUVe še za scenica.
če je znan proizvajalec potem za papirje sploh ni problem. sem prepričan, da jih skoraj vsi imajo na internetnih straneh.
najbrž potem tudi na LPP najhitreje preverijio preko internetnih strani proizvajalcev.
je pa res, da se je prej dalo kar nekaj stvari homologirati z prirejenimi papirji.
vprašanje je, kaj bi rekla zavarovalnica (npr. imaš kasko pa sesuješ avto pa grejo gledat gume pa feltne pa odkrijejo .... in adijo denar.

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Napisal/-a monster_d Ne jan 29, 2006 11:21 am

nazaj na lpp idi in idi do kakiga visjega tam in jih okurcaj.
lp

Uporabniški avatar
Cash
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cash Ne jan 29, 2006 11:36 am

Pejt nazaj, še prej pa jih pokliči. Pa ne se razburjat, vprašaj jih zakaj se je to zgodilo in ne odmakni se, dokler ne boš dobil odgovora. Če ne boš dosegel nič, si že prej zrihtaj št. inšpekcije in varstva potrošnikov in jih pokliči pred njimi, še prej pa jim to povej, morda te bojo bolj "toplo" sprejeli.

Uporabniški avatar
Neyo-Neyo
Uporabnik

Napisal/-a Neyo-Neyo Ne jan 29, 2006 12:02 pm

monster_d je napisal/-a:nazaj na lpp idi in idi do kakiga visjega tam in jih okurcaj.
lp

hočeš reč kr do Lovca direkt ni druge :x
....
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost