Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Lita platišča

Napisal/-a radar To jan 31, 2006 10:04 am

Pozdravljeni.
Zanimam se za nakup felten oz superleggera. Ker so jih nehali proizvajati, me zanima kako je v primeru, da zavarujem te feltne in potem imam nesreco- kako mi to potem zavarovalnica izplača?
Kaj bi vi naredili, a bi vi vzeli take feltne?
LP

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jan 31, 2006 11:23 am

Sej zavarovalnica ti ne kupi novih feln kolko jaz vem ti povrnejo skodo z dnarom.

Drugace pa superleggero se bo se vedno dalo dobit ;) Ce pa ne pa vzames ultralegerro.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar To jan 31, 2006 1:54 pm

ziv.
sam se nekaj me zanima....govori se, da je firma mille miglia sla v stecaj. Koliko to drzi, glede na to da se da dobit njihove modele brez problema.Lp

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ To jan 31, 2006 4:01 pm

Ne vem zakaj se tolko obremenjujes s firmami. Izdelke se vedno lahko kupis, ostalo pa nima pomena.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
eclipse_R
Poznavalec foruma

Napisal/-a eclipse_R To jan 31, 2006 4:11 pm

kar boš kupu (rableno al pa novo) je sam važn, da maš račun zravn, da boš lohk dodatno zavarvou (kraja pa to?)

lp
Slika

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Sr feb 01, 2006 9:03 am

Courage™ je napisal/-a:Ne vem zakaj se tolko obremenjujes s firmami. Izdelke se vedno lahko kupis, ostalo pa nima pomena.

a ves zakaj me mal skrbi.....punca ima na polotu feltne OZ TITAN. Lansko leto poleti - pred dopustom so ji odvili zadnjo levo in avto podlozili. To so naredili kljub varnostnemu vijaku in je cenilec tezil na zavarovalnici, da so bili le - ti dodatno priviti, ker se pač ne da feltne drugac dol dobit....ravno polo mu je dokazal, da ce kdo hoče kaj z avta dol pobrat, bo to tud dobil..zal
kak bebo je bil :lol:

Uporabniški avatar
ANJCI
TÜV ekspertinja

Re: Lita platišča

Napisal/-a ANJCI Sr feb 01, 2006 9:52 am

radar je napisal/-a:Pozdravljeni.
Zanimam se za nakup felten oz superleggera. Ker so jih nehali proizvajati, me zanima kako je v primeru, da zavarujem te feltne in potem imam nesreco- kako mi to potem zavarovalnica izplača?
Kaj bi vi naredili, a bi vi vzeli take feltne?
LP

Zavarovalnica ti povrne denarno samo za poškodovano platišče s tem da moraš pred povrnitvijo platišče nabaviti in predložiti račun.....v primeru da se da platišče popraviti ti povrnejo samo stroške popravila ....če pa platišča ni več v redni prodaji se pravi je šlo iz programa ven to ni njihov problem ;)
Glede kraje isto kot pri poškodbi.....samo da moraš pred povrnitvijo denarja predložiti račun o nakupu novih koles ( ni potrebno da so iste znamke itd..) ter račun od odtujenih koles....razliko ti povrnejo z odbitno franšizo ;)

Uporabniški avatar
radar
Uporabnik

Napisal/-a radar Sr feb 01, 2006 1:21 pm

hvala vam, sem dobil potrebne informacije
LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost