Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

life4rave
Novinec

Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a life4rave Ne jul 07, 2002 11:56 am

kje bi dobil tazadnji visoki spoiler za megane coupe (kolk denarja bi to bilo?)
Natakar Taxi Prosim!

Uporabniški avatar
monster_d
Moderator / upravnik foruma

Kraj: Ptuj

Re: Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a monster_d Ne jul 07, 2002 10:41 pm

Probaj povprasat v a3m v ljubljani!!
Kolikor jaz vem ti spojlerji glih niso poceni.Bos ze mogel vsaj kakih 30.000SIT primakniti za tak velik spojler!!!

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Po jul 08, 2002 5:35 am

skoraj sigurno v fazerju na poti iz kranja proti sk. loki ...

POŠTA: 4209 ŽABNICA
FAZER D.O.O. DODATNA AVTO OPREMA
SREDNJE BITNJE 49
TRGOVINA
TELEFON: (04) 2315240
PROIZVODNJA
TELEFON: (04) 2315241
Slika

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jul 08, 2002 9:17 am

MA kakšen Fazer no pa a3m.Dej pr teh dveh se sploh ne splača nč kupovat,pa pr a3mu zelo dvomim da boš dobu ta spoiler.
Poklič na 031-378542,Uroš pa se z njim zmen on ma kalup za ta spoiler pa ti ga bo naredu pa cenej k Fazer in A3m!:)

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Po jul 08, 2002 9:33 am

Ja tako je, se dobro da uros naredi bolje, sigurno si pri a3mu probal ze spojler in pri fazerju tudi, tako da ves da uros sigurno naredi bolje.

Ne bom nic hvalil nikogar, samo ce uros zna narediti spojler ne pomeni da ga ostali ne znajo oz. da ga ne znajo celo boljse.

LP
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Sale Po jul 08, 2002 10:20 am

Ne bom se postavlu na nikogaršnjo stran, je pa res, da fazer kvalitetno nardi, vsaj men je (zadnji spoljer). Samo sem pa tut z Urošem od VTI-ja govoru in moram priznat, da me je navdušil. Predvsem me je prepričal to, da se z njim da čist vse zment in ti naredi kar hočeš (seveda kvalitetno in ugodno).

Jst osebno priporočam Uroša. Žal mi je edino to, da nism prej vedu zanjga. ;)
Slika Slika

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek Po jul 08, 2002 10:49 am

sej nisem rekel da je uros slab. Sam eni urosa pac ne poznamo in smo priporocl nekej druzuga za kar vemo ... pa se kvalitetno nej bi blo. Vse bolj ugodne ponudbe so samo dobrodosle, samo to ne pomeni da se ostalo potem spluva ...
Slika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Po jul 08, 2002 12:30 pm

Se popolnoma strinjam!!! V bistvu je to vse kar sm hotu povedat. :D :D :) ;) Lep pozdrav.
Slika Slika

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI Po jul 08, 2002 3:13 pm

VLADEK:očitno ti gre v nos to kar sem povedu glede A3ma in Fazerja,ampak to je DEJSTVO!Fazer je mal boljši sam kar se pa cen tiče sta pa ta dva mal preveč pozrešna!A3m je pa klasa zase k*** če ti neki pošle po mailu da se da naročit pr njemu pol naj to tud naredi ne pa,da ga morš skor ti kot kupec prosit,da ti dobavi-to je ŽALOST!Pa za skor vsako stvar se konča pr besedah.Najhuj je to da ti reče da je zastopnik za neko firmo pol pa pošleš mail na to firmo da bi zvedu zakaj je "TAK PROBLEM ROBO DOBIT"pa NIMAJO POJMA KDO JE A3m iz Slovenije in,da roba prispe v kerokoli mesto v EU v najkasneje 3tednih!Napisu sem za spoiler Uroša zato,ker ma ugodne cene in se sprav naredit marsikej ne pa kot fazer k mu je vse kar je že malenkost drgače od tistga kar ma on na prodaj nemogoče narest al ti pa pove tako ceno da bi ga kr prašu kok karatno zadevo naredi.Nism mislu narest slabe reklame za Fazerja in A3ma,ker si jo že tko al tko sama delata,žal.Aja pa A3m NIMA NIČ SVOJGA ON JE SAMO PREPRODAJALEC OZ POSREDNIK.

Pa brez zamere no!

[Sporočilo uredil/a VTI na dan 08.07.2002 ob 15:15 GMT]

vladek
Stalni uporabnik

Napisal/-a vladek To jul 09, 2002 5:16 am

vti: sploh nobene zamere. Za a3m sploh ne vem, vem samo da sem videl tisto kar fazer naredi in da je narejeno dobro in mi je bilo vsec. Kar se cen tice se lahko samo strinjam ... na sploh je ves ta "kic" ;)cisto predrag
Slika

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ To jul 09, 2002 11:29 am

A3M sux..dokaj. Jst sm 22.06. pr njih narocu zadnji podaljsek reiger style. Rekel je: cez 14 dni. Ga klicem cez 14dni, pa on meni: se ni, klici v pondelk. Ga klicem vceri, pa rece: 'sej bo do 20. (takrat grem na morje). Ce ne bo 15. zadeva pri njemu, grem po svoj $$ (20k sm dal vnaprej, kao aro), ker jebiga, jst se ne bom z njimi zajebavu. Mi bo pa Uros naredu se to, jaka stvar, sej mi bo ze spredn podaljsek pa pragove :)

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a Kiri To jul 09, 2002 11:41 am

Mah ja A3M res sux...očitno niso samo pri spojlerjih pa vsem tem tok počasni...jst sm pred tremi tedni naroču športn filter(K&N) za swifta pa je reku čez 3 dni ni blema d bom ž mel...no jst se še kr brez šprtnga filtra ukul furam...brez veze no!
BTW a ma kjer kak predlog kje bi še lahko ta filter naroču pa d bi ga pol tut res dobil???...sam d ne bo na drugem koncu kokoške kr jst sm iz zasavja...

LP Kiri

Kekec
Nov uporabnik

Napisal/-a Kekec To jul 09, 2002 12:54 pm

Kar se tice fazerja je res strucko.Res da je drag sam nardi pa kvalitetno.Rajsi dam magar 20 000,00 vec pa da je vredu kot pa da po parih mescih vse dol strli.Jest mam od nega pa vem da je odlicno narjen pa se zmisljevav sm se ko mi je gor dajav!
Uros je pa tut vredu majster!!;) ;)
Twingo Sport

VTI
Novinec

Napisal/-a VTI To jul 09, 2002 1:17 pm

KIRI:ja v domžalah bi ga dobu pr uvoznik al kaj že Jefra Racing pa poišč v imeniku je pa kokr sem zvedu cenej kt 3m,nevem pa za ziher!
ej a si v klubu gtijev ti???

Uporabniški avatar
Kiri
Novinec

Kraj: Trbovlje

Re: Re: Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a Kiri To jul 09, 2002 9:24 pm

VTI pravi:
KIRI:ja v domžalah bi ga dobu pr uvoznik al kaj že Jefra Racing pa poišč v imeniku je pa kokr sem zvedu cenej kt 3m,nevem pa za ziher!
ej a si v klubu gtijev ti???

Thanx VTI...se bom mejhn pozanimu...aja drgač pa še nism u klubu gtijev...baje razpada...al sm narobe slišu?...bi blo ql č nebi k bi rad na kak srečanje šou d še kacga drucga vidm kak je kej:)...

LP Kiri

Uporabniški avatar
PaGeR
Uporabnik

Kraj: Kranjsterdam

Zadnji visok spoiler za megane coupe

Napisal/-a PaGeR Po feb 10, 2003 10:55 pm

VTI pravi:
Poklič na 031-378542,Uroš

Iz kje pa je ta Uroš če smem vprašat? A dela to dele po naročilu tudi, al sam tist kr ma modele doma narejene?
LP
Ali obstaja rehabilitacijski center za prehitro vožnjo? :)
Opel Corsa 2.0 16V

Uporabniški avatar
Serđo™
Poznavalec foruma

Napisal/-a Serđo™ Po feb 10, 2003 11:12 pm

model je iz Lj, barje, dela tud "po narocilu" (se da zment za kej), najboljs pa da ga poklices, pa poves, kaj bi :)

mare23
Stalni uporabnik

Kraj: Koper, Izola

Napisal/-a mare23 To feb 11, 2003 11:07 am

Glej pri nas "poleposition club" imamo enega rumenega megana....gadan....je kupu en spojler in ga sam predelal....ful dobro zgleda.....škoda da nimam slike.....se pa bom malo pozanimal kolko ga je stalo pa kje ga je predelal

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich Sr feb 12, 2003 8:57 am

Glejte kakšna je zadeva:
Fazer pač prodaja kvaliteto, spojlerji so iz poliuretana ki je gibljiv in ni kot poliester ki ob manjšem udarcu poči, pa še homologacijo dobiš.Fazer drgač ne dela ta velkih zadnjih spojlerjev se pa da od lestra naročit sam je pa 62K sit, JAO!!

Drgač sem pa jest pri Urošu zadnji spojler (LESTER look=20K sit) delu k tud hudo naredi sam je pa material poliester, kar pri zadnjem spojlerju sploh ni važno.

Uporabniški avatar
playa
Novinec

Napisal/-a playa Sr feb 12, 2003 7:32 pm

a kej veste a Uros tud za ople kej dela al sam za renault?
Calibra
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov